Petroff Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Oпределено на Коста Марков. Не може да ми разваля хубавата песен,а пък тая Светлана е толкова противна. толкова време хората се мъчат да излязат от клишето, че музиката се гледа не се слуша, и връщаш всичко в начален стадий.. На Карлос повече ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ами някакъв особен хит никога не е била, да кажем от ранга на "Хиляди жени" и "Стрелките спират". Аз затова казах, че минава за хит, нали, ама не баш. То и самия Коста Марков никога не е бил нещо особено, ама да отчетем, че масата се е затъжила по златните години, предвид настоящия батак, и носталгията прави от съмнителния хит велика песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 И версията на Карлос е добра и ми допада, но защото харесвам самата песен и ми е много любима. На Коста е къде къде просто, изпята е с много повече чувство. Доста си беше харесвана песента едно време. А и мисля, че успя да се запази във времето, доказателство са и гледанията в ютуб. Аз лично и до ден днешен си я пускам, както и други песни на Коста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.