Putin Публикувано на Септември 29 Report Share Публикувано на Септември 29 ## Резюме : В американския град Одеса, Тексас, преди една година се случва терористична атака. Тя се оказва пагубна за всички, а именно от този момент ще започне действието в Преродени герои. Иначе атаката на терористите стана в Герои, а сега от нея са изминали 365 дни. При това положение на местните жители не остава нищо друго, освен да обединят общи усилия и заедно да опитат да се справят с проблема. Но докато те все още се съвземат от нанесения им удар, градът е заплашен от нов, този път още по-сериозен терористичен удар. Кой ще се появи на хоризонта този път, за да влезе в ролята на спасител? Със сигурност ще има такъв, а въпросът е дали той притежава необходимите качества, за да се пребори с врага, който няма добри намерения спрямо жителите на града. Много скоро всичко ще си дойде на мястото – точно когато изгледаме и последния епизод от култовия сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Най-сетне направиха продължение на този невероятен сериал! Само се надявам да се появят старите герои по-натам, най-вече Сайлър. Иначе беше интересен пилотния епизод, да видим как ще се развие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Днес се канех да пускам тема. Официалният трейлър Изгледах премиерния двоен епизод. Бях скептично настроена, но доста ме зариби. Нямам търпение за следващите серии. За сега освен Ноа, който за момента се явява ключов персонаж, защото е свръзката между стария сериал и новото му продължение, само Хиро, Мат, Мохиндер и Анджела май ще се появят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Според мен и Kлеър ще се появи. Иначе от новите персонажи най-интересна ми се видя японката, невероятна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Хейдън я има в каста - пише една серия. Оставили са си вратичка за нея. Но на мен повече ми се иска Сайлър да се появи. И мен японката ме изкефи много и тази накрая ми е интересна. Като цяло зарибено е измислено - нещо се е случило със старите ни познайници и нещо трябва да предотвратят новите, но не се знае какво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 И аз си искам Сайлър!!! Иначе май ще е интересна и тази русата, която показаха за 30 секунди и предсказваше нещо по северните сияния и ги контролираше, имам усещането, че ще е пълна психарка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Дано е психарка! Трябва да има някакъв персонаж като Сайлър! Иначе ще е тъпо. Пък и тия двамата изпълняват нечии поръчки, даже мъжът 100% ще се обърне към добрите по някое време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Пълен крах за мен е пилотния епизод.Един от любимите ми сериали, който очаквах да продължат подобаващо, а видях китайка в онлайн игра :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Супер, мерси Сайлър. Почнал е значи, ще се гледа. Моят любимец Ноа си е тук, жалко за Хиро Накамура. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Бях много зарибен по сериала и сега ще го следя, дано не развалят добрите спомени от "оригиналните" сезони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.