Jump to content

"Heroes Reborn"

Putin

Препоръчани коментари

1443150096_prednaaaaook_wcast.jpg

## Резюме : В американския град Одеса, Тексас, преди една година се случва терористична атака. Тя се оказва пагубна за всички, а именно от този момент ще започне действието в Преродени герои. Иначе атаката на терористите стана в Герои, а сега от нея са изминали 365 дни. При това положение на местните жители не остава нищо друго, освен да обединят общи усилия и заедно да опитат да се справят с проблема. Но докато те все още се съвземат от нанесения им удар, градът е заплашен от нов, този път още по-сериозен терористичен удар. Кой ще се появи на хоризонта този път, за да влезе в ролята на спасител? Със сигурност ще има такъв, а въпросът е дали той притежава необходимите качества, за да се пребори с врага, който няма добри намерения спрямо жителите на града. Много скоро всичко ще си дойде на мястото – точно когато изгледаме и последния епизод от култовия сериал.
Сподели в други сайтове

Най-сетне направиха продължение на този невероятен сериал! Само се надявам да се появят старите герои по-натам, най-вече Сайлър. Иначе беше интересен пилотния епизод, да видим как ще се развие.

Сподели в други сайтове

Днес се канех да пускам тема. :D

Официалният трейлър

Изгледах премиерния двоен епизод. Бях скептично настроена, но доста ме зариби. Нямам търпение за следващите серии.

За сега освен Ноа, който за момента се явява ключов персонаж, защото е свръзката между стария сериал и новото му продължение, само Хиро, Мат, Мохиндер и Анджела май ще се появят.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Хейдън я има в каста - пише една серия. Оставили са си вратичка за нея. Но на мен повече ми се иска Сайлър да се появи.

И мен японката ме изкефи много и тази накрая ми е интересна. Като цяло зарибено е измислено - нещо се е случило със старите ни познайници и нещо трябва да предотвратят новите, но не се знае какво. :3fdb8960598fa63e:

image.jpg
Сподели в други сайтове

И аз си искам Сайлър!!! Иначе май ще е интересна и тази русата, която показаха за 30 секунди и предсказваше нещо по северните сияния и ги контролираше, имам усещането, че ще е пълна психарка!

Сподели в други сайтове

Дано е психарка! Трябва да има някакъв персонаж като Сайлър! Иначе ще е тъпо. Пък и тия двамата изпълняват нечии поръчки, даже мъжът 100% ще се обърне към добрите по някое време.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Пълен крах за мен е пилотния епизод.Един от любимите ми сериали, който очаквах да продължат подобаващо, а видях китайка в онлайн игра :1000 (34):
Сподели в други сайтове

Супер, мерси Сайлър. Почнал е значи, ще се гледа. Моят любимец Ноа си е тук, жалко за Хиро Накамура.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...