-A. Публикувано на Октомври 2 Report Share Публикувано на Октомври 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Брутална!!! Напомня ми много на ''Love me like you do''. Щом това е промо сингъл, не ми се мисли за официалните! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 THIS IS MY... Много ме зариби, Клизма Гомез мачка като полудяла! Искам официален сингъл с видео-бомба! Както и целият албум! РЕВИВЪЛ! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Брутална!!! Напомня ми много на ''Love me like you do''. Щом това е промо сингъл, не ми се мисли за официалните! Официален 3-ти сингъл е това Определено Селена мачка, но и Ловато също. Май това е новата-стара война ала "Бритни-Кристина". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Официален 3-ти сингъл е това Определено Селена мачка, но и Ловато също. Май това е новата-стара война ала "Бритни-Кристина". Няма такова нещо. Трети сингъл по всяка вероятност ще е ''Kill em with kidness'' или ''Hands to myself''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.