Charlie Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Доколкото разбрах през октомври ще излязат два специални епизода за Хелоуин. Ако решат да прекратяват сериала, дано информират сценаристите преди заснемането им, за да завършат историята. Аз доколкото знам, вече са заснели специалните епизоди? Много искам 3ти сезон, макар че не виждам вече каква история да измислят.. Може да го направят от гледната точка на Пайпър и сега новия killer Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 Аз доколкото знам, вече са заснели специалните епизоди? Много искам 3ти сезон, макар че не виждам вече каква история да измислят.. Може да го направят от гледната точка на Пайпър и сега новия killer Да, наистина няма накъде вече. Ако правят нов сезон, трябва да се развива 5 години по-късно например, или да е с изцяло нов актьорски състав. Така мисля аз. Но всъщност едва ли ще го подновят за трети сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 СПОЙЛЕРИ! Ох, всичко сочи към Кийрън . Не искам да е той Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 СПОЙЛЕРИ! Ох, всичко сочи към Кийрън . Не искам да е той Май наистина е той. В специалните епизоди няма да участва, значи или ще умре във финала, или е убиецът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Май наистина е той. В специалните епизоди няма да участва, значи или ще умре във финала, или е убиецът. А може и двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 А може и двете. Най-вероятно. :1000 (29): Иначе и аз не искам да е той, но пък би било най-логично да е. Но със сигурност не е сам, убийците трябва да са двама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Най-вероятно. :1000 (29): Иначе и аз не искам да е той, но пък би било най-логично да е. Но със сигурност не е сам, убийците трябва да са двама. Ема нещо ме съмнява, ще е голям plot-twist ако и тя се окаже убийца и убива на сън, както за малко да стане с майка й. Или да е шизофреничка? Оф, май ще убият Брук https://pbs.twimg.com/media/Cpy3gaSUIAA1QmV.jpg:large Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Хм..по каква логика да е Кийран? Аз дълго време подозирах Зоуи, преди да се удави. Сега си мисля, че може да е бащата на Ема, но още не съм изгледал 11 епизод. Може там да изскочи някоя улика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Ох, Кийран е 100 процента. Все още не съм гледал епизода, но преди малко в туитър е написал 'Gotcha' Аз и аз кво се ровя в социалните мрежи, дето е пълно със спойлери сега хД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Брутален финал, уникален сезон, изключителен сериал. Нямам търпение за Хелоуин епизодите, в които ще доразкрият подробностите, които останаха загадка. Още от епизод 1 мислех, че Кийрън ще е убиецът и даже се учудих за Пайпър, но след финала на този сезон, вече всичко си дойде на мястото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Силно надявах да вкарат версията с раздвоение на личността на Ема. Прекалено очевадно беше да е Кийрън. Не разбрах ще има ли 3-ти сезон след този завършек ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Силно надявах да вкарат версията с раздвоение на личността на Ема. Прекалено очевадно беше да е Кийрън. Не разбрах ще има ли 3-ти сезон след този завършек ? Първо ще има хелоунски епизод, след него MTV ще реши. Може Нетфликс да го вземат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Следваща седмица излиза хелоуинския епизод. Промото е на лице. Ще е двучасов. Нещо не ме грабва много, но се надявам да остана доволен. Дано да го подновят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Новия епизод беше брутален! Много ми хареса. Беше като филм. Сезон 3 - 6 епизода (през 2017) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 Новия епизод беше брутален! Много ми хареса. Беше като филм. Сезон 3 - 6 епизода (през 2017) Да, епизодът беше много интересен и динамичен. С нетърпение чакам новия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Новият сезон ще е с нов каст. Започва другата седмица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.