*червен дявол* Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Едва ли. Джена не е от изпълнителите, които каквото и да изпеят става хит. И по-добре. По принцип да, но пак ще се пуска, щото примерно ако беше изпята от някой друг, не от нея, изобщо нямаше и да се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Елементарен текст, който предполагам, че за нея е много стойностен и истински, но истината е, че е прекалено дъвкана тази тема. Като цяло, много слаба година за Джена, която претендира за Нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Тъпичък проект, а припева си е баш за Джино, той нали каза, че не е бил до нея, когато е имала нужда и тогава са се разделили, тъй че то и само заглавието издава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ето това е Джена, която обичам да слушам и гледам. Влюбен съм в песента по всеки параграф - текст, аранжимент, изпяване. Клипът е по-слаб от предните тази година, но Джена изглежда страхотно, с къдравата коса особено. Въпреки ужасно лошите мнения се надявам да стане огромен хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Текстът не е лош - типичен за Джена е. Като цялостен проект обаче - "Аматьорка" и "Започваме на чисто" си имат конкуренция за тъпня на годината. Явно певица на годината няма да стане... отново. Жалко, че когато наистина заслужава, не я получава, а след това се дъни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Само на мен ли ми прилича страшно много на "Да те бях ранила"? Като ритъм е едно към едно, само дето тази е по-мазна, по-незапомняща си и след 4 години пускане на такива песни от Джена - и по-изтъркана. Като цяло НЕ СТАВА - слаба година за Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Отрицателните коментари са само тук. Във фейс страницата й са само положителни, както и в още една фейс страница. Тъй че форумът тук не определяте песента дали е лоша или не. Хората мислят съвсем друго, въпреки, че и за мен е много слаба. Изобщо много слаби песни се пускат в последно време. Какво да слушаш вече, не знам. Попфолкът се изчерпа. Щом на Фики и на Галин не ми харесват, какво да говорим. Няма песни за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Не вярвах, че Джена която традиционно по това време на годината вади едни от най-големите хитове и претенденти за Песен на годината, ще пусне това подобие на песен. Нямаше да се разочаровам, ако не беше с претенциите за Певица на годината. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Този път наистина песента не става за нищо, много зле. Клипът също не ми хареса. Огромен минус за Джена. Предпочитам да пуска песни тип "Градът работи за мен", че тази е пълна цигания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Мен пък ме кефи, но определено Джена може много повече Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Претенциите на Джена за награди, са били в години, в които ги е заслужавала.Аз за 2015 не съм чул такава .Ясно е ,че целта на тези коментари са "Да очерним тази, че моята да изглежда по-добре". И все пак да не забравяме, че същите такива лоши коментари има и в темата на "Да те бях ранила" и "Моето слабо място". Аз все още не мога да преценя дали ми харесва, но няма да се изненадам да стане сериозен хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 И на Джена явно й мина времето. Жалко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Я.. къщата от сериала "Фамилията" е това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Като за Джена е идеална. Все пак таргет геупата й е по-специална... За к'во се върна към кич визията? Щото "братята" си искат лъскавкото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Песента е страхотна. Не разбирам тея отрицателни коментари. Различно от Оцко и Пашев. Какво ревете? Текста е банален, но песента и изпяването са страхотни! Много ми харесва. Доволен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Този път и на мен не ми харесва изобщо. Текстът не пасва в мелодията, която пък хем е типична за Джена, хем не се е получило никак добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Втори път не бих си я пуснал. Точно както казах, изоставя модерната Джена и се завръща към синтезатора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Синтезаторът е готин, ама не и тука. Много слабо... Джена омаза пейзажа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ето заради такива песни Махараджата никога няма да е Певица на годината! Опита се да разчупи малко с 2 песни и да избяга от кръчкарският си стил и извивотините като на вълк по време на Пълнолуние, но уви .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Крайно време е Джена да разнообрази звученето, това взе да се изтърква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Изглеждаше, че Джена е тръгнала по нова линия в професионалното си развитие, наред с редица подобрения по визията си, но - уви - само изглеждаше... Тотално слаба песен от име като нея с толкова силни песни, печелили Песен на годината! Абсолютно предъвкан текст - от първата до последната дума. Мазна и кръчмарска мелодия и аранжимент. Клипът не е на ниско ниво, не е тотално зле, но за мен лично - този вид поведение на Джена пред камера (по сутиени, по стени и подове) въобще не ми харесва. Прическите й са ужасни, просто все едно от в-к Фолк Ревю преди 15 години. Слаб проект, давам Среден 3, но като прокт от име с претенции, талант, хитове - слаба ракия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Много слаб текст. Музиката напомня на ретро но и на ...да те бях ранила. Не виждал хит. Видето е прилично. Посл проекти са на ншво в това отношение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ама това е много далече от песните й миналата година, които са брутални и до ден днешен си ги слушам редовно. Това е някаква дивотия, с този синтезатор е като изкарано от първите касетки на Кристали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ужасна песен и клип. Наблъскан текст, мазна мелодия и странна Джена. Изобщо не и отива да изглежда така, според мен. Най-слабото на Джена от 2010 насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.