Jump to content

Online: Demi Lovato - Confident

Препоръчани коментари

Cool for the summer е класи над това :mf_surrender:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Ето и VEVO:

И тя като Селена реши да си прецака гледанията като направи премиера в някакъв друг сайт, но поне нея не я чакахме две седмици за YouTube.

Клипът е нещо доста различно за Деми, харесва ми. Получил се е добър екшън филм в 3 минути. Песента ми е любима още от излизането си.

Сподели в други сайтове

В кой сайт е била премиерата ?

Някакъв, за който за първи път чух покрай този клип... :D Даже не помня какъв беше, но по други форуми даваха някакъв линк. Всъщност сега като се замисля може и да не е бил официално качен там, но кой знае, поп звездите напоследък обичат да си прецакват Youtube гледанията...

Клипът има над 1 600 000 гледания за първото денонощие, което не е никак зле за Деми, като се има в предвид, че премиерата беше другаде.

Сподели в други сайтове

Някакъв, за който за първи път чух покрай този клип... :D Даже не помня какъв беше, но по други форуми даваха някакъв линк. Всъщност сега като се замисля може и да не е бил официално качен там, но кой знае, поп звездите напоследък обичат да си прецакват Youtube гледанията...

Клипът има над 1 600 000 гледания за първото денонощие, което не е никак зле за Деми, като се има в предвид, че премиерата беше другаде.

Боже, каква сляпа подкрепа на всички певици дето ти харесват.

Каква разлика имаше между премиерата в тоя сайт и в youtube ?

Два часа. Голямо нещо. Направо ако премиерата беше директно в youtube щеше да има 10 милиона.

Приеми, че не е интересна и точка!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Силна премиера не е равнозначно на голям хит.

Както и слаба не е равнозначно на провал.

Песента беше позната и то от сравнително доста време. Мисля, че ще се развие.

Сподели в други сайтове

Боже, каква сляпа подкрепа на всички певици дето ти харесват.

Каква разлика имаше между премиерата в тоя сайт и в youtube ?

Два часа. Голямо нещо. Направо ако премиерата беше директно в youtube щеше да има 10 милиона.

Приеми, че не е интересна и точка!

Според мен някои други показват много по-детинска подкрепа спрямо Селена, Луна, Яни... ;)

Разликата не беше 2 часа, а повече от половин денонощие. Първата премиера мисля, че беше около обяд наше време, а VEVO-то излезе през нощта. 1.6 милиона са ок, а като гледам вече са 2.4 милиона. Тези гледания като за Деми са добре, никой не очаква от нея да счупи рекорда на Тейлър.

Някой помни ли с колко дебютира Cool for the Summer, че на мен нещо ми се губи? :D

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...