Wild_Style Публикувано на Октомври 9 Report Share Публикувано на Октомври 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Това ли е бруталния проект на Деми ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Много слабо - музика, текст, клип, всичко. Няма за какво да се хвана да го изслушам до края даже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Не. Просто не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Cool for the summer е класи над това Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ето и VEVO: И тя като Селена реши да си прецака гледанията като направи премиера в някакъв друг сайт, но поне нея не я чакахме две седмици за YouTube. Клипът е нещо доста различно за Деми, харесва ми. Получил се е добър екшън филм в 3 минути. Песента ми е любима още от излизането си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Деми е много дървена в екшън сцените, но песента пък е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ето и VEVO: И тя като Селена реши да си прецака гледанията като направи премиера в някакъв друг сайт, В кой сайт е била премиерата ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 В кой сайт е била премиерата ? Някакъв, за който за първи път чух покрай този клип... Даже не помня какъв беше, но по други форуми даваха някакъв линк. Всъщност сега като се замисля може и да не е бил официално качен там, но кой знае, поп звездите напоследък обичат да си прецакват Youtube гледанията... Клипът има над 1 600 000 гледания за първото денонощие, което не е никак зле за Деми, като се има в предвид, че премиерата беше другаде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Някакъв, за който за първи път чух покрай този клип... Даже не помня какъв беше, но по други форуми даваха някакъв линк. Всъщност сега като се замисля може и да не е бил официално качен там, но кой знае, поп звездите напоследък обичат да си прецакват Youtube гледанията... Клипът има над 1 600 000 гледания за първото денонощие, което не е никак зле за Деми, като се има в предвид, че премиерата беше другаде. Боже, каква сляпа подкрепа на всички певици дето ти харесват. Каква разлика имаше между премиерата в тоя сайт и в youtube ? Два часа. Голямо нещо. Направо ако премиерата беше директно в youtube щеше да има 10 милиона. Приеми, че не е интересна и точка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Силна премиера не е равнозначно на голям хит. Както и слаба не е равнозначно на провал. Песента беше позната и то от сравнително доста време. Мисля, че ще се развие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Боже, каква сляпа подкрепа на всички певици дето ти харесват. Каква разлика имаше между премиерата в тоя сайт и в youtube ? Два часа. Голямо нещо. Направо ако премиерата беше директно в youtube щеше да има 10 милиона. Приеми, че не е интересна и точка! Според мен някои други показват много по-детинска подкрепа спрямо Селена, Луна, Яни... Разликата не беше 2 часа, а повече от половин денонощие. Първата премиера мисля, че беше около обяд наше време, а VEVO-то излезе през нощта. 1.6 милиона са ок, а като гледам вече са 2.4 милиона. Тези гледания като за Деми са добре, никой не очаква от нея да счупи рекорда на Тейлър. Някой помни ли с колко дебютира Cool for the Summer, че на мен нещо ми се губи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.