Glamdring Публикувано на Октомври 12 Report Share Публикувано на Октомври 12 Привет, Понеже последните месеци темата за ДесиСлава / Камелия е много актуална, но уви не и плодородна, както и тази за ВИП Брадър, реших да направя една интересна, но надявам се много полезна тема. Тук пишат и четат някои изключителни хора, наистина го казвам с респект. Хора издигнали се от нищото и станали иновативни PR, фотографи и т.н. на изпълнителите, техни съветници и няма да продължавам. Затова искам да попитам всички ни, не може ли поп - фолка да си върне част от репутация и загубеният блясък, като прави благотворителни каузи. Дълбок респект към Ивана, Глория, Джена и Галин които няколко пъти вече го направиха, но защо не стане практика. Защо не ги посъветваме да помагат на хора като тази жена: http://bultimes.com/studuvashta-pod-dazhda...kupi-lekarstva/ . Аз съм сигурен, че всяка може да отдели част от времето си (1 час) в месеца и да събере дори 500 лева, за да помогне на един човек. А това са 20 човека, които ще помогнат на други 40 всеки месец. За мен това е правилният път не само да вървиш напред, но й да затвърдиш статута си на звезда. Та нали хората от хай лайфа, тези големите винаги трябва да се ангажират с други дейности, социални такива ? Вие какво мислите ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Винаги съм бил твърдо зад позицията, че известните личности трябва да застават зад благотворителни каузи, кампаниите за чистота, против тютюнопушенето и т.н. Колкото и да не вярват някои именно "звездите" възпитават младото поколение. В момента например страшно много момичета следват модела "Николета", момчетата са мутренска вълна. Това виждат по телевизията, в интернет и съответно съзнателно или не го копират. Просто липсва добрият пример в цялото ни общество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Това, че Глория е направила нещо показано, не значи, че другите не правят нищо. Постоянно изпълнители на Пайнер участват в подобни концерти, не знам какво точно трябва да се коментира тук, или просто се мъчиш да се правиш на майка Тереза с подобни теми. Айде много моля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 12 Author Report Share Публикувано Октомври 12 Чийзкейк каза: Това, че Глория е направила нещо показано, не значи, че другите не правят нищо. Постоянно изпълнители на Пайнер участват в подобни концерти, не знам какво точно трябва да се коментира тук, или просто се мъчиш да се правиш на майка Тереза с подобни теми. Айде много моля. Петко, Глория точно не обича да се коментира за тези неща. И не, не искам да се правя на майка Тереза, искам наистина чрез подобен PR за тези изпълнители, да се помогне на хората. В крайна сметка целта оправдава средствата. И ако аз не мога да го направя, защото нямам достатъчно близки отношения, такива като теб, че и по - нагоре, които имат отношения с изпълнителите наистина могат да движат промяната. Сега Татяна е сравнително непозната, но такива като Галена, като Преслава, като Галин са актуални. И ако помогнат на 10 човека, пак е нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 В България има двойни стандарти стане ли въпрос за отразяване на благотворителните инициативи. Според мен хора от музикалния бизнес и в частност поп-фолка, по-добре да извършват такива дела без да се шуми по медиите, защото в 90% от случаите всички го отчитат като самореклама, а не като помощ от сърце. Благотворителните концерти вече са друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Аз пък противно на общоприетото мнение мисля, че точно известните личности трябва да дават гласност на благотворителните инициативи в които участват! Всяко добро нещо трябва да се разбира от народа. Защо е нужно все да знаем за отрицателните неща, а положителните да се премълчават и да се правят "тихо"? Напротив! Ако аз видя, че Кондьо примерно е подкрепил болно дете отнякъде, а той е любимия ми изпълнител, аз непременно ще последвам примера му и ще подкрепя също това дете. Дано бъда разбран правилно.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 За съжаление аз все си мисля, че търсят реклама..Малцина са тези които го правят наистина като ХОРА! Да, аз смятам,че трябва да го правят, защото имат възможност и те са хората които трябва да дадат пример!! Аз ако можех, бих помагал също! Особено в казуси с болни деца, къса ми се сърцето! А не само деца...Има толкова нуждаещи се в България от помощ... Но каузи като тая на Джена с кучета или каквото беше там, твърдо НЕ!!!! Да се събират пари за кучета и всякакви такива, ОК, но след като се помогне на всички нуждаещи ДЕЦА и след това възрастни!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Дали го правят за реклама и популярност, дали от добро сърце, важен е накраят резултатът - а именно да бъде помогнато на някой/някои в нужда. Но честно казано не виждам как сегашните актуал и чалга звезди ще измият имиджа на бранша, при все че пушат и се друсат като наркомани масово... А една птичка пролет не правии. Другото което е, че подобни организирани инициативи не попадат случайно в телевизионния ефир например. Изпълнителят първо трябва да бъде поканен, след което той има правото да вземе участие или не. Но да не забравяме и колко често се спекулира с подобни инициативи - не говоря за парадирането от популярните личности, а по-скоро за шмекерджийските номера и измами. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.