Putin Публикувано на Октомври 12 Report Share Публикувано на Октомври 12 ## Резюме : На 14 октомври 2% от населението на Земята просто изчезва, без да остави никаква следа. 140 милиона души от всякаква възраст, пол и произход буквално се изпаряват без логично обяснение. Три години след трагедията, наречена "Внезапното заминаване", всеки се справя с живота и скръбта по свой начин. Централното събитие в The Leftovers засяга целия свят, но сюжетът на 10-те епизода от първия сезон се фокусира върху малко нюйоркско предградие. Жителите на измисления Мейпълтън неуспешно се мъчат да се справят с шока от изчезването на техните близки и приятели. Част от тях стават членове на вид секта - движението на "Виновните". Хората от тази общност ходят облечени в бяло, не говорят и пушат цигари - което приемат като акт на разпространение на тяхната вяра. "Виновните" не са агресивни, но тяхната поява буди агресията на околните. Най-новият проект на телевизията е базиран на едноименната книга на Том Перота от 2011 г. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 12 Author Report Share Публикувано Октомври 12 Преди малко гледах 1-ви епизод, мега скандален сериал, препоръчвам го! Гледа ли го още някой? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Изтеглих си целия сезон, защото определено прикова вниманието ми.Пилотния епизод по никакъв начин обаче не ме грабна.Ще му дам шанс за още 3-4 серии и ще споделя мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 15 Author Report Share Публикувано Октомври 15 Сериалът е супер, втори сезон даже започва много по-обещаващо от първи. Накрая сигурно ще разберем къде са попаднали изчезналите, в този сезон ще получим повече отговори. Според мен (не съм сигурен) в 1-ви епизод на 2-ри сезон загатнаха, че са се върнали назад във времето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.