Mr. Greshen Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Браво на Малина, всичко е супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Веднага се сетих за "Хавана-Тропикана" като идея и аз, но много ми хареса, защото имаме нужда от повече такива проекти. Клипът със сигурност е едни от най-добрите за годината, а може да се каже и най-добрият. Не очаквах песен от Кости, още по-добра е и от последното парче. От "Виж какво" Малина няма слаба песен за мен. Всичко е страшно добро. Обаче да пуска по-често песни, защото липсваше. Това много ще се слуша. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Малина избухна с едно от най-силните видеа тази година, но песента ми е средна хубост. Дано ме грабне нататък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Много добро, браво. Клипът е страхотен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Претоплена "Хавана" за клип, музиката е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Уникален клип, но другото не ми харесва. Изпълнението е ужасно, музиката е позната, но поне клипа си заслужаваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Много добро, браво. Клипът е страхотен! Е, за 100 хиляди евро няма как да не е страхотен. Браво на Малина, дълго време беше в "творческа пауза", но се завърна с изключително качествен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Опит да надскочи Галена ама не се получи. Музиката и аранжиментът са доста приятни, текстът и изпълнението обаче са трагедия. За видеото - отличен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Началото ми прилича на една друга песен, пак такова денсче с женски вокал ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Браво на Малинажа! Много силен проект, силно завръщане! Естествено, че се сетих и аз за Хавана-тропикана, но все пак говорим за един и същ композитор. Не мисля, че е търсено копие на Хаваната, просто е искала от Кости наистина да се постарае. Видеото ми носи друг тип емоция - и него не бих сравнил с Хавана-тропикана. Доста по-романтично и лежерно е. Малина е прекрасна с всички визии, но има 1,2 излишни. Отличен проект. Винаги е държала високо ниво. Просто е страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Ужасно изпълнение, слаб текст и никаква кулминация. Жалко за много силните клип и музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Страхотна песен, различна и модерна! :1000 (33): Не е вярно, че няма припев, мисля, че частта "Трия имена..." е припевът. А и защо трябва непременно да е в познатата схема, според мен пък е похвално, че структурата й е по-различна. Клипът е много як също. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Всичко хубаво ама като започнат с тези плоски текстове ми идва да затворя страницата... С желанието си да бъдат модерни в думите на мен ми звучат бездарни и евтини! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Страхотно!!! Тази година може би за втори път си припомням защо съм почитател, малко или много, на този жанр! Но докато при "Спри да ми досаждаш" нивото вдига само песента и изпълнението, тук говорим за клип на изключително високо ниво! Може би като монтаж и операторска работа е дори най - добрия в България! Песента също е много добра, отдавна ми се искаше подобно парче, не като останалите на Кости! Браво на Малина, но не знам дали все още името и работи за нея за да покори класациите! Тук нормално феновете на утайките Преса, Деса и Смядовската патица да и скачат завистливо, че техните такъв проект тази годна! Злобари!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Много добро видео и музика! Ужасно тъп текст и ОТВРАТИТЕЛНО изпълнение, котката ми, ако имах такава, щеше да го изпее с повече глас и живец!! Тая песен трябваше да я пее друг... И не виждам общо с Галена, песента е на един автор-нормално да има нещо, но прекалявате. Малина наистина е супер бездарна като глас, тя Андреа и Камелия трябва да направят дует, трио бездарни.. След такива проекти като този и този на Цура с Ищар пак кажете, че поп-фолка не се развивал!! Сърбите могат само да ни дишат прахта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Очаквах повече. Песента хич не ми харесва. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Чак сега реших да си е пусна и съм в потрес Опитала се е да направи нещо от рода на ''Хавана, тропикана''. Страшно голяма прилика има в музиката и в идеята на самия клип също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Видеото ми хареса,но от песента не съм впечатлена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.