Jump to content

Препоръчани коментари

Четирима изпълнители от "Пайнер" вече не са част от компанията. Договорите са прекратени по взаимно съгласие от 1 ноември, съобщиха от фирмата.

Може би най-любопитното име е това на Андреа, която бе един от водещите изпълнители през последните години. От няколко седмици вървеше слуха за раздялата на Андреа с продуцентите си, като и тя загатна, че ще заложи на собствена фирма за бъдещето си.

Аут от "Пайнер" са още Даяна, Кристиана и Крум. 

"Всеки един от четиримата бе приет радушно в компанията, работи според силите и способностите си, разви таланта си като изпълнител и постигна своя възможен резултат. "Пайнер" благодари на четиримата за съвместната работа и им пожелава успех", гласи краткото изявление на фирмата.

Инфо-www.dnes.bg

• Отговори 282
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Пайнер ще се превърне във фирма за некадърници и хора с връзки.

Може би и Оцко няма да им прави повече песните.

Жалко единствено за Даяна, другите трима без капка гласови данни да хвърчат с пълна сила към караоке баровете. Изключително много се радвам, че Андреа и Кристиана няма да ни товарят вече в ефира на Планета. Нека чистката продължи!!!

Все ми е тая за тях. Важното е изпълнители като Глория, които са емблема на компанията да не напускат и да са коректни едни с други, тъй като никъде за момента няма къде да получат силна реклама и ротация сред качествени продукти.

А Пайнер както са тръгнали с чистката, може да махнат и Ани Хоанг, Пресила, Денис и др. подобни. :)

п.с. Оцко май се готви за собствена музикална компания...

Пайнер ще се превърне във фирма за некадърници и хора с връзки.

Може би и Оцко няма да им прави повече песните.

Пайнер си е такава фирма.

Сега са махнали 3ма некадърни изпълнители. Аз ще съм доволна да понамалеят песните от Оцко. Т.е. с изключение на напускането на Даяна, тази новина е позитивна за мен.

Жалко за Даяна, иначе се радвам, че са разкарали другите три издънки. Следващата стъпка е Теди Ломска да изчезне. :gun_bandana:

Само за Даяна ме е яд - направи уникални песни в Пайнер - "Случаят бивша", "Смяна на местата", "Върни ми любовта", "Счупи се" ..

Много се учудвам за Оцковица обаче, тя уж с протекции се ползваше.

п.с. Оцко май се готви за собствена музикална компания...

Ако е така, ще има още много напускащи май..

Оцко просто ще взима повече пари и ще пише за всички без разрешение от Пайнер. Емануела да не се прецака. Тя по него ходеше,а сега...

Тъпо за Крум защото Скорпион му се получи, спор няма.

По- вероятно е Оцко да си направи фирма тип Про мюзик (Токича) и да е под крилото на Пайнера :whistling:

Андреа все пак има много хубави песни, които мога да си слушам и до днес. Има и много хубави чужди песни. За мен е загуба, че няма да е вече в Пайнер. Освен това тя влагаше всичко от себе си за клипове, песни- стараеше се. Това не може да й се отрече и представянията й по концерти, турнета също беше на ниво.

Добре де, а Хоанг, Пресила, Денис кога наистина??

+ Карлос, Юнона, Милица, Биляна, Валентина, Валентина Кристи и компания ..

Част от тях не са бездарни, но не са пускали песни от 3 години, нито участия имат.

Хубава чистка са направили. Изненадан съм за Даяна, но и без това нещата бяха зле при нея. За Крум съм още по-изненадан, защото беше толкова нахъсан, че чак и албум щеше да пуска. Много се радвам за Оцкова - страхотна новина. :D Има как още едно есенно почистване да направят, ако не - пролетно. :D

+ Карлос, Юнона, Милица, Биляна, Валентина, Валентина Кристи и компания ..

Част от тях не са бездарни, но не са пускали песни от 3 години, нито участия имат.

Валентина и Валентина Кристи са напуснали отдавна сигурно, без да е обявено.

Валентина и Валентина Кристи са напуснали отдавна сигурно, без да е обявено.

Не мисля .. скоро засичах "Къде си" на Валентина Кристи по Планета в Ретро блока.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...