Jump to content

Андреа,Даяна,Кристиана и Крум-аут от Пайнер!

Препоръчани коментари

Извън каталога на Пайнер са и: Елена Паришева, Йоргос Ясемис и Валентина Кристи

Ужас, значи вече съвсем няма никакъв шанс Елена да се върне :(

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 282
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Еми зависи тя как ще прецени има ли ползи да стои. Ако с почти нищо не ѝ помагат - както за концерта не повярваха в нея/не ѝ дадоха нужната подкрепа - за какво да стои и да отчита излишно процент за няколко пускания на песни на ден по телевизията.

Сподели в други сайтове

Иха, колко шокиращо. Аз пък така се надявах Елена Паришева да не се разделя с Пайнер. Сега кариерата ѝ ще замре. :dontgetit:

:roll1: :roll1:

Те хубаво си разчистват каталога, но да вземат да направят един конкурс за текстописци и композитори. Даже и за изпълнители няма да е зле да направят някакъв кастинг, че и Милко не е отривал нищо качествено от много време.

image.jpg
Сподели в други сайтове

И Траяна извън "Пайнер"

Траяна е поредната изпълнителка, която се разделя с "Пайнер". Наскоро тя анонсира в социалната мрежа, че се завръща към участията си, споделяйки че изявите няма да бъдат обвързани с досегашната й фирма.

Певицата, която наскоро роди първородната си рожба, вече не присъства в каталога на музикалната компания, с която работеше години наред.

За момента Траяна не издава творческите си планове. Припомняме, че преди няколко месеца тя представи парчето "Наивна".

тя доста от отдавна е аут, от преди да роди.

Сега ще почне едно бясно налагане на Пресили, Крисии и ДЖулии :1000 (29):

Сподели в други сайтове

тя доста от отдавна е аут, от преди да роди.

Сега ще почне едно бясно налагане на Пресили, Крисии и ДЖулии :1000 (29):

и Джулия не е в каталога 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

и Джулия не е в каталога 1000%20(29).gif

Певица с една записана песен как да присъства в каталог за участия???

За Елена Паришева музикалната кариера приключи в момента, в който се събра с Ивелин Попов, защото той не я пуска по участия.Точно за това името и не фигурира в каталога!Даже и беше забранил да се снима в клипа на Мария, въпреки че и тя има участие в песента.В ретро блоковете по Планета все още се въртят нейните песни :)

Сподели в други сайтове

Да, права си най-добрата й песен в последно време е КАВЪР. :1000 (29): Недей ми говори за "Кой ще му каже", че си е претоплен вариант на "БРОЙ МЕ" .. . Тотален хит Емилия не е имала отдавна ..

Какво общо имат двете песни не знам, но друго си е да имаш 1001 песни с 36363 цигулки вътре и да се удряш в гърдите, че си новатор.

За теб само твоята любимка прави хитове, а другите провали, кавъри и т.н. Голяма злоба си! Спри се.

Това, че бършеш задника на Оцко когато се насере, не значи, че ще казваш коя кога си капарирала песните.

Не си мисли, че като си админ в страницата му си хванал онзи горе за шлифера. Същото важи замастерите дето ти праща, а да не забравя регистрацията ти, която му даваш да чете тук или той има собствена? Тук ще питаме модераторите.

Да се върнем на "Брой ме". Тя не е претоплен вариант, е да имат прилики, но е далеч от написаното горе.

Да не говорим за любимката ти, че не може да стъпи на малкия пръст на Емилия.

Харесвам Джена, но заради злобари като теб няма как да кажа нещо хубаво.

Сподели в други сайтове

Какво общо имат двете песни не знам, но друго си е да имаш 1001 песни с 36363 цигулки вътре и да се удряш в гърдите, че си новатор.

За теб само твоята любимка прави хитове, а другите провали, кавъри и т.н. Голяма злоба си! Спри се.

Това, че бършеш задника на Оцко когато се насере, не значи, че ще казваш коя кога си капарирала песните.

Не си мисли, че като си админ в страницата му си хванал онзи горе за шлифера. Същото важи замастерите дето ти праща, а да не забравя регистрацията ти, която му даваш да чете тук или той има собствена? Тук ще питаме модераторите.

Да се върнем на "Брой ме". Тя не е претоплен вариант, е да имат прилики, но е далеч от написаното горе.

Да не говорим за любимката ти, че не може да стъпи на малкия пръст на Емилия.

Харесвам Джена, но заради злобари като теб няма как да кажа нещо хубаво.

Никога не съм си давал регистрацията на никого. Даже мога да кажа кой му е пращал.. . Аз не съм злобар, не ме познаваш, за да говориш, просто си имам мнение, с което никого не карам да се съобразява.

Сподели в други сайтове

Никога не съм си давал регистрацията на никого. Даже мога да кажа кой му е пращал.. . Аз не съм злобар, не ме познаваш, за да говориш, просто си имам мнение, с което никого не карам да се съобразява.

Спри да спамиш, щото ще се погрижа да ти залипсва форума , както си обсебено до краен предел ;)

Не изкривявайте темата, защото ще ви сподели съдбата на stereoto. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Певица с една записана песен как да присъства в каталог за участия???

За Елена Паришева музикалната кариера приключи в момента, в който се събра с Ивелин Попов, защото той не я пуска по участия.Точно за това името и не фигурира в каталога!Даже и беше забранил да се снима в клипа на Мария, въпреки че и тя има участие в песента.В ретро блоковете по Планета все още се въртят нейните песни :)

Понеже Пресила, като има 3 песни е пълна с участия?

Сподели в други сайтове

На мен не ми е ясно как 4-ма изпълнителя така изведнъж са се решили да напуснат. Андреа, добре... няма да затъне, но ако Оцко остане в Пайнер Даяна, Кристиана, Крум? Те какво правят? Никой от тримата нямат шансове за нещо голямо!

Сподели в други сайтове

На мен не ми е ясно как 4-ма изпълнителя така изведнъж са се решили да напуснат. Андреа, добре... няма да затъне, но ако Оцко остане в Пайнер Даяна, Кристиана, Крум? Те какво правят? Никой от тримата нямат шансове за нещо голямо!

Кристиана и Крум се връщат при Дебора да си пеят "Буба лази", а Даяна обратно в Съни, да прави песни като "Право в целта" :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Спри да спамиш, щото ще се погрижа да ти залипсва форума , както си обсебено до краен предел ;)

Не изкривявайте темата, защото ще ви сподели съдбата на stereoto. :3fdb8960598fa63e:

Не, че нещо ама не съм видял да спами и да си налага мнението? :whistling:

По темата- Защо ви липсват тея бездарници, Емануела влезе и се почват хитовете :)

Сподели в други сайтове

Не, че нещо ама не съм видял да спами и да си налага мнението? :whistling:

По темата- Защо ви липсват тея бездарници, Емануела влезе и се почват хитовете :)

Само за някакви хитове говориш, а къде са? Пусна първата песен и никой не я отрази. И щеше да мачка, кого смачка?
Сподели в други сайтове

Само за някакви хитове говориш, а къде са? Пусна първата песен и никой не я отрази. И щеше да мачка, кого смачка?

Песента на Емануела е хит и се споделя в социалните мрежи. А все пак това е първата й песен - няма как да бъде мегахит. Общо взето е по-високо ниво от "Не го прави".

Сподели в други сайтове

Песента на Емануела е хит и се споделя в социалните мрежи. А все пак това е първата й песен - няма как да бъде мегахит. Общо взето е по-високо ниво от "Не го прави".

Никъде не съм споменал песента на Деса, но все пак "Не го прави" е класи пред този буламач - позната до болка музика, кифленски текст и евтина Емануела.

Сподели в други сайтове

По коя логика точно? Имало е и дебютантки, които са гръмвали с мегахит, имало е завръщащи се певици, които са стартирали наново с мегахит, имало е и изпълнители, които са сменили компанията и са започнали с голям хит.

Сподели в други сайтове

Е, какво сега? Последната песен на Емануела си е хит. Тя никога не е правила много гледания първоначално и докато беше в Ара, но определено Емануела = хит, независимо от песента, а тази е много ударна и ще е поредната й успешна.

Сподели в други сайтове

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...