Jump to content

Андреа,Даяна,Кристиана и Крум-аут от Пайнер!

Препоръчани коментари

Факт е, че условията не допадат на по-бездарните. Траяна би изплашила и травестит. И пеенето и се развали... Анреа и Кама си постлаха бенефис. Кристиана е лошо копие на предните две.

Четох, че Джена била в дъното на конфликта между Пайнер и Оцко. Пайнера и Джена са се налагали за цени, тъй като тя сама си пишела музиките. И затова вече орк. Кристал ще и прави песните :3fdb8960598fa63e:

Абе паметта на всички винаги е била много къса! Оцко направи хит на всяка една певица с която е работил, но бързо се замозабравиха..Иначе такива като Татяна,Соня, Моня, Яница щяха да видят хит на кукуво лято..

А Джена е повече от смешна с това, че правела музиката! И тя като Галин изтананикат нещо на телефона си и мисля, че правят музика!! Че то всички можем така да правим музика.. :wacko: В случая аранжимента е важен.

Сподели в други сайтове

• Отговори 282
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Пайнер събраха всичкият отпадък на АРА и Диапазон, за който тролчетата тук ревяха денонощно как не струвал пукнат грош. :roll1: Колко ли им е вътре на пропагандните комисионери тук, след като ще се наложи да си изкривят устата и да плюят на всичко говорено за същият отпадък до оня ден? :hahaha: Мъкааааа.... :cheers:
Сподели в други сайтове

Твърдим, че изпълнителите на Ара и Диапазон, които имат в момента НЕ СТРУВАТ (освен Ванеса, Алисия и Стораро). Докато Пайнер взе изпълнителите им от златното поколение (2008-2012).

Сподели в други сайтове

Оцко ИМА музикална компания и телевизията му стартира на 1 декември. Не знам как се казва, нито какво ще излъчва, нито нищо...

Колкото до компанията - справка търговски регистър :)

Сподели в други сайтове

Твърдим, че изпълнителите на Ара и Диапазон, които имат в момента НЕ СТРУВАТ (освен Ванеса, Алисия и Стораро). Докато Пайнер взе изпълнителите им от златното поколение (2008-2012).

Доста пресилено ми се струва, да говорим за "златно поколение", в което примерно присъства лузърка-натегачка като Кали. И да, прекрасно знам какво твърдите, 10 години ви чета твърденията и празнословията. Времето минава и написаното остава. А то, написаното никак, ама никак не кореспондира с това, което писахте дори преди половин година. Оцко си вдига цената, времето на конвейра приключи.

Сподели в други сайтове

Доста пресилено ми се струва, да говорим за "златно поколение", в което примерно присъства лузърка-натегачка като Кали. И да, прекрасно знам какво твърдите, 10 години ви чета твърденията и празнословията. Времето минава и написаното остава. А то, написаното никак, ама никак не кореспондира с това, което писахте дори преди половин година. Оцко си вдига цената, времето на конвейра приключи.

Кали напусна 2008 и няма принос, но Крум и Емануела, Джордан, Ваня, Ивена, Алисия и Стораро, Теодора, Пепа бяха сред топ имената в жанра.

Не вземам ничия страна в спора, но за период от 4-5 години Фен бяха на много високо ниво, на моменти дори над Пайнер.

Сподели в други сайтове

Кали напусна 2008 и няма принос, но Крум и Емануела, Джордан, Ваня, Ивена, Алисия и Стораро, Теодора бяха сред топ имената в жанра.

Топ имена е силно казано. Гледали сме ги на турнето на ФЕН ТВ. Само Тони Стораро, Алисия и Емануела се отлепиха, другите просто маргинали като 90% от Пайнер.

Сподели в други сайтове

Абе какво и хейтим на Кали? Ся няма да и влизам в ролята на обществен защитник, ама в Русе на фона на останалта плейбек излагация, поне е пяла на живо, което я праща директно над 90% от маргиналите в кокошарника. Да не говорим, че има и един два минаващи за златни хитове. Междудругото, тя може и да се махна от Ара в силния им период, ама тъкмо преди това беше изкарала една от най-добрите тави в чалгата изобщо. Ся, като персонаж е да не ми стъпва в къщата, и незнам как толковата и мъже са и оставили тя да гледа децата, ама като певица е заела няква нейна си златна среда - минала е и заминала през нейния връх и повече там няма да стигне, ама гладна няма да остане, както се казва.

Сподели в други сайтове

Така е, Кали умее да забавлява публиката и е интересна като личност, много е трудно да остане незабелязана, тя винаги ще е добре по кръчмите.

А ИНП не знам за каква чистка говори, при положение че изпълнителите сами си тръгват.

Сподели в други сайтове

Той трибуквеника и той не знае за какво говори, ама просто така пише, колкото да направи оборот на местния Техномаркет като за една нова клавиатура ....

А, Кали, не, ако съдим по Русенското мероприятие, не умее да забавлява публиката. Тряя си смени програмата, с тия бози от Пайнер явно не става номера. Но поне отчитаме пеенето на живо. А като личност, точно интересна, не е, ама на фона на колежките и от Димитровград, направо може да мине за нобелов лауреат, за заслуги като моженето да вържи две почти нормални приказки.

Сподели в други сайтове

Кали е добра певица и почти през цялата си кариера е била на нивото на което е сега, което не е малко. И ако погледнете вън от този форум ще видите, че в същност е доста харесвана като изпълнител.

Сподели в други сайтове

Траяна: Изгониха ме от Пайнер, защото напълнях, а шефът не искал втора Ивана!

Фолк певицата Траяна направи скандални разкрития за Пайнер. Изпълнителката е била отстранена от фирмата, без дори да я предупредят, а причините са повече от комични. „Научих от собственици на заведение, които искали да ме наемат, но от фирмата им казали, че не работя за тях. Бях меко казано шокирана", разказва Траяна в интервю за „ШОУ", пише hotarena.net. Оказва се, че договорът й е изтекъл, а Митко Димитров дори не й се обадил да я информира, че прекратяват отношенията. „Работих толкова много, а не заслужих дори една номинация, от уважение. Същата година се разболях, но пак давах всичко от себе си и от стреса качих килограми. А шефът ми заяви, че не иска втора Ивана и докато не отслабна, няма да правя проекти!", с огорчение си спомня Траяна.

Тя не отрича, че визията е важна, но не е напълняла толкова фрапиращо, че да заслужи подобно отношение. В крайна сметка най-големият проблем за певицата било това, че от фирмата не й помагат по никакъв начин. „Мислех, че ще ни спонсорират в Пайнер, все пак са продуценти, а ние наливахме от пусто в празно", възмутена е Траяна. Тя разказва, че много голяма част от хонорара й от участия отивал в джоба на фирмата, а за нея оставала символична сума. С парите трябвало да покрива разходите си като певица и да спестява за нов клип. Те обаче не стигали и неслучайно певиците на Пайнер масово напускали. Ето защо Траяна напълно разбира Андреа, Камелия, Крум и другите отцепници от компанията – лансират се само 5 певици по усмотрение на Митко Пайнера.

Сподели в други сайтове

Фолк певицата Траяна направи скандални разкрития за Пайнер. Изпълнителката е била отстранена от фирмата, без дори да я предупредят, а причините са повече от комични. „Научих от собственици на заведение, които искали да ме наемат, но от фирмата им казали, че не работя за тях. Бях меко казано шокирана", разказва Траяна в интервю за „ШОУ", пише hotarena.net. Оказва се, че договорът й е изтекъл, а Митко Димитров дори не й се обадил да я информира, че прекратяват отношенията. „Работих толкова много, а не заслужих дори една номинация, от уважение. Същата година се разболях, но пак давах всичко от себе си и от стреса качих килограми. А шефът ми заяви, че не иска втора Ивана и докато не отслабна, няма да правя проекти!", с огорчение си спомня Траяна.

Тя не отрича, че визията е важна, но не е напълняла толкова фрапиращо, че да заслужи подобно отношение. В крайна сметка най-големият проблем за певицата било това, че от фирмата не й помагат по никакъв начин. „Мислех, че ще ни спонсорират в Пайнер, все пак са продуценти, а ние наливахме от пусто в празно", възмутена е Траяна. Тя разказва, че много голяма част от хонорара й от участия отивал в джоба на фирмата, а за нея оставала символична сума. С парите трябвало да покрива разходите си като певица и да спестява за нов клип. Те обаче не стигали и неслучайно певиците на Пайнер масово напускали. Ето защо Траяна напълно разбира Андреа, Камелия, Крум и другите отцепници от компанията – лансират се само 5 певици по усмотрение на Митко Пайнера.

Мда...това го знам още от клипа към баладата, който забраниха...

Сподели в други сайтове

Е на Траяна всички знаем, че беше глупава история. Не мое да пуснеш толкова як дебютен сингъл като този

и после "продуцента" вместо да те прати на дебелариум, ако трябва за негова сметка нали, като не я харесва как е изглеждала, да я скрия за цяла петилетка и отгоре и някой от двамата да очаква да се случи нещо.

Сподели в други сайтове

После да не се чудим защо Преслава стана 40 кила с мокри дрехи :mf_surrender:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Склонен съм да вярвам,че той стои в дъното на нейното отслабване.Трябват млади умове в тази фирма,вижте една Адел какво прави...

Сподели в други сайтове

Ми то тия договори си имат предизвестия в случай, че не са продължават/прекратяват автоматично. Липсата на комуникация в страната в големи фирми, не само Пайнер, е голям проблем и за служители, и за управители, и за всички.

Митьо си е абсолютен селяк и тиранин. Много подобни истории са ми разказвали как е постъпвал през годините с изпълнителите и само от благоприличие не ги разказвам, но ето че и самите изпълнители започнаха, и слава Богу.

Работата там вече е наистина от пусто в празно. И на доизживяване. Жалко за Траяна.

Втора Ивана не му трябвала? Ивана точно докато беше дебела, сигурно не по свое желание, му докара най-много пари на тоя негодник. Неблагодарник.

Сподели в други сайтове

Оцко ИМА музикална компания и телевизията му стартира на 1 декември. Не знам как се казва, нито какво ще излъчва, нито нищо...

Колкото до компанията - справка търговски регистър :)

Ще им разкаже играта на такива като Татяна и разни треторазрядни дето разчитаха само на него ....

Сподели в други сайтове

Добро утро ! Товва кво ви говори ? Че тоа е пълен нещестник гледащ само неговия гъз .

Нали знаете , че в клиповете са толкова разголени пак по негово нареждане . Че дори и на мъжете им го налага , ще помня как се жалвШе Галин от съветите на дъртия селтак .

Сподели в други сайтове

Склонен съм да вярвам,че той стои в дъното на нейното отслабване.Трябват млади умове в тази фирма,вижте една Адел какво прави...

Това ще се случи само ако фирмата се сдобие с нов собственик което е малко вероятно. Митьо е адски заседнал в соца и няма оправия. Пайнер се управлява предимно от негови роднини.

Сподели в други сайтове

Той рокаджия уж, ама явно по душа си е чалгар дори в еритроцитите си.

Това неговото е на подсъзнателна основа, той говореше едно, а иначе ние виждаме съвсем друго на екрана.

Траяна и Даяна са много талантливи певици, загуба за него.

Той иска да ги прави звезди, ама ги взима едва ли не от пътя, плаща им първия клип и песен и после да се оправят.

Няма как да стане така, като иска да изкарва пари от тях, трябва да вложи в екипи, в песни, във визия. Това е все едно да си вземете канарче, но пък да искате от него да стане след време палмово какаду.

Оцко ако наистина си прави фирма, да очакваме още някой напуснал най-вероятно.

Много е статично положението в жанра от дълго време насам. Трябва малко да се разместят пластовете, да се създаде различна среда за работа и развитие, различен модел.

Сподели в други сайтове

Това за дебелината на Траяна не знам дали е вярно, от къде е инфото??? Съмнявам се това да е била причината...;)

А не мислите ли, че след като толкова година Пайнер са номер 1 в музиката, не само чалгата, изобщо мъзиката в България, значи там разбират от работата си.. :whistling:

Как може да влагаш в нещо, което не ти връща?? Защо Галин каза, че е супер доволен от това което влага Пайнер в него?? Абсолютно е нормално ако влагат в някой да очакват един ден то да се върне..Какъв е смисъла да се влага в един Крум например, ако не носи приходи!

Ще го напиша ПАК: Защо мислите, че Пайнер е БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДРУЖЕСТВО?! Това е БИЗНЕС ОРГАНИЗАЦИЯ, с цел ПЕЧАЛБА! БИЗНЕС, БИЗНЕС?!!!

Сподели в други сайтове

Това за дебелината на Траяна не знам дали е вярно, от къде е инфото??? Съмнявам се това да е била причината...;)

А не мислите ли, че след като толкова година Пайнер са номер 1 в музиката, не само чалгата, изобщо мъзиката в България, значи там разбират от работата си.. :whistling:

Как може да влагаш в нещо, което не ти връща?? Защо Галин каза, че е супер доволен от това което влага Пайнер в него?? Абсолютно е нормално ако влагат в някой да очакват един ден то да се върне..Какъв е смисъла да се влага в един Крум например, ако не носи приходи!

Ще го напиша ПАК: Защо мислите, че Пайнер е БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДРУЖЕСТВО?! Това е БИЗНЕС ОРГАНИЗАЦИЯ, с цел ПЕЧАЛБА! БИЗНЕС, БИЗНЕС?!!!

Никъде по света няма такъв бизнес. Как може да изгониш някой като Траяна, само защото е дебел? Или Андреа и Камелия защото са искали по-добро отношение? Галин е тъпо селянче, което е съгласно и за без пари да пее по участията...Само и само да го дават по телевизията и да има 5 минути слава. Ще му дойде и на него акъла, както на Андреа...ама може да е късно.

Сподели в други сайтове

Това за номер 1 в България къде го пише, кой го каза и какви са критериите? Защото допреди 15 години съществуваше още Балкантон, а в чалгата имаше Милена рекърдс, БМК, Ара, Диапазон, Пик Мюзик, Съни Мюзик, които си развиваха доста добър бизнес, факт е, че от тези само две останаха.

В БГ музиката Монте и Вирджиния са много големи фактори, а Фейсинг дъ сън в последните години набира голяма скорост.

Жалкото е, че ти не си даваш сметка защо Пайнер са добри, не е защото имат офис и студио в Димитровград, нито заради 4-5ма кадри, които работят там от 15-20 години вече. Всичко идва от певиците, от Кирастил и Глория, през Ивана, до Преслава. А в последните падат доста надолу. Фирмата няма уважението на хората, нито на изпълнителите си, истината е, че там има 2 типа изпълнители:

1. Такива, които нямат избор, не могат да правят друго освен да пеят и стоят там на доизживяване с по 2 клипа в годината, а след време напускат.

2. Такива, които имат много пари и искат да го играят първа линия, харчейки пари на мъжете си.

Объркана ти е на теб представата за продуцентска фирма, само това ще ти кажа.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...