PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Пайнерци май-май не знаят какво правят, изтриха новината от планета... И аз забелязай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Супер много се радвам, че няма да ни натрисат бездарния Оцков гущер повече. Страхотна изненада. За Крум малко се учудих, понеже песента с Емануела стана хит, но не бих казал, че ще ми липсва. Даяна е талантлив изпълнител, но от много време нещата не й се получаваха, жалко за което. Андреа въпреки слабия си глас имаше много добра продукция и внасяше разнообразие в концертите с шоутата си - да видим как ще се развие без фирмата. Обаче и аз мисля, че нещо е станало, за да се разделят с толкова изпълнители наведнъж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KevDeBruyne Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Готина новина. Особено за Кристияна! Дано се вземат в ръце и да хвърчат и останалите бездарници като им изтекат договорите. Даяна наистина е пееща певица, но явно е преценила, че Пайнер не правят достатъчно за нея. Коя е последната песен, излязла от Оцко? Май няма скоро такава или се бъркам? След скандалите с крадените песни може би са му били шута. Я я я от 4-те Кристията е най-хитовата,дори да е бездарна а правеше хит след хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Но и аз мисля, че нещо е станало, за да се разделят с толкова изпълнители наведнъж. Какво да е станало? Нищо особено няма. Просто Пайнер не могат да им намерят работа и нямат файда от тях, с изключение на Андра. За нея нещата бяха ясни още при гостуването и във "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян, когато Кубрат Пулев каза, че условията и в Пайнер не и изнасят и просто усилията не си струват, защото печалбата и е мижава. Говорил с Митака няколко пъти, но оня не искал да предоговарят в нейна полза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 А, обяви ли са го най-накрая .. . :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 За Гущерът се радвам супер много. Време беше. Пожелавам й да се осъзнае и да се насочи към по-подходяща професия за нея, но не и музикална кариера. Крум също ми е толкова безразличен, нека отиде си се върти по Фен телевизия. За Даяна и Андреа обаче ми стана тъпо. Първата пее прекрасно и направи доста хубави песни, втората също има много успехи и хитове, доста песни и клипове които харесвам. За тях наистина жалко. Успех все пак и нека продължат да правят все по-хубави проекти. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Много гадно ако се провали Андреа след като е сама, но аз съм сигурен че ще направи много хитове и така. Кости винаги е до нея, Оцко явно не е ок със Пайнер и също ще и бъде опора, а Пашев си прави за всички. Супер! Очаквам новата и поп фолк песен с нетърпение, защото тя ще е най-важна. За Кристиана и Даяна е тъпо, защото бяха донякъде готини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Напуснали са заради черни участия. Така разбрах поне. Едва ли, те бели участия нямат, камо ли черни. :1000 (20): Интересен е казуса с Гущерица - слузестото влечуго преди броени месеци направи супер споделяна и коментирана песен. Може би това за Оцко мюзик е вярно и тя просто отива да работи за гаджето си. Радвам се, че повече няма да я виждам по концерти. Крум катастрофира жестоко в чалга план, единствената му песен, която харесвам е "Стоп", а той дори не я издаде. :1000 (19): Даяна е страхотна певица и глас, но като една съща Невена Цонева в чалгата не можа да си намери мястото. Доволен съм, че и Андроник литна. Това нейното беше агония ... три песни за две години. :1000 (1): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Пайнерци май-май не знаят какво правят, изтриха новината от планета... И от payner.bg е изтрита вече. :1000 (29): Между другото, освен Крум, и Даяна уж щеше да пуска албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Все пак съм сигурен, че Андреа е напуснала сама заради огромния процент, който Пайнера й прибира. Явно вече не й стига да бъде звезда, а иска и по-солидни приходи. Враждата с Цветелина също е изиграла роля. За Оцковица ми е най-интересно, нея така я бутаха ... дано е вярно това за Оцко мюзик и веднъж завинаги да прекратят работата си с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Има шанс за Пайнер ако почне да гони треторазрядни бездарнички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Има шанс за Пайнер ако почне да гони треторазрядни бездарнички. Ти не виждаш ли какво пишат хората? Никой не е изгонил, те напускат, на Андра вече не ѝ изнася като не е сред приоритетите, а Крум и Кристиана очевидно се присъединяват към музикалната компания, която основава Оцко. За Даяна само не е сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Нещо се случва според мен и всичко ще реши концертът. Никога тази инсудтрия не е била толкова нестабилна както сега. Както казах съжалявам единствено за Даяна, защото е пееща и можеща, но улучи само няколко пъти с песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Андреа и Пеевска защо са скарани? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Андреа и Пеевска защо са скарани? Едната завижда, че на другата гаджето е фрашкано с пари, а другата завижда, че гаджето на другата има по-голяма патка от нейния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Еее най-накрая новина от Пайнер,която да се хареса на всички!!Браво три бездарници да аут!Време беше за чистка,особено Кристиана!!Тая беше срама на фирмата! Андреа ще работи с Пайнер на други условия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Андреа изобщо няма конфликт с Цветелина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Андреа изобщо няма конфликт с Цветелина. Май има, нали се бяха скарали преди 2-3 години за един концерт, че Цура са я сложили да пее след Андра. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Андреа май с Галена имат някаква интрига ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 За 1 година на боклука отидоха 4 бездарници:Кама,Андра,Крум,Кристиана,всички от едно тесто!!Колко години чакахме тоя момент?!Най-накрая действия по игнор на бездарни!Надявам се да е само началото!Определено се задава нова ера за чалгата.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Яд ме е и за трите имена! Имаха добри попадения, имат и хъс! Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Андреа май с Галена имат някаква интрига ... Да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 За 1 година на боклука отидоха 4 бездарници:Кама,Андра,Крум,Кристиана,всички от едно тесто!!Колко години чакахме тоя момент?!Най-накрая действия по игнор на бездарни!Надявам се да е само началото!Определено се задава нова ера за чалгата.. A има още бездарници в Пайнер.Скоро ще дойде и техния ред. Ани Хоанг,Биляна,Милица и тн...Аут бездарни курви! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Едната завижда, че на другата гаджето е фрашкано с пари, а другата завижда, че гаджето на другата има по-голяма патка от нейния. Благодаря,за инфото! Това за Андреа и Галена за първи път го чувам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.