I_N_P Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Това, че Оцко се одръпва от пайнерски е много добре..Напоследък се правят много яки песни в Пайнер, различни от Оцковите бози...А представям си цяла муз. компания само с Оцкови песни.. Да вземат друг композитор, че ако мислят само на Оцко да го карат е трагично.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Кристиана, както и Ани Хоанг толкова години не успяха да направят хит въпреки цялото им бутане, просто нямат качествата за да бъдат звезди. И Андреа е бездарна, но има харизма, има чар, има усет за музика. Горните две взимаха най-добрите мелодии и ги превръщали в бози... Не е за тях този бизнес. А Камелия и Андреа изобщо не вярвам, че биха се включили в подобна компания, най-малкото не би им била полезна с нищо. За ротация и двете вероятно вече имат договорки с Фен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Това, че Оцко се одръпва от пайнерски е много добре..Напоследък се правят много яки песни в Пайнер, различни от Оцковите бози...А представям си цяла муз. компания само с Оцкови песни.. Да вземат друг композитор, че ако мислят само на Оцко да го карат е трагично.. Всъщност последните Пашеви песни са точно по тертипа на Оцко - яко какафония. Иначе не вярвам да прокопсат тия. Харесвам само Джина, Ивена и Дебора, ама така или иначе не им се получава от известно време. Пък и Оцко е толкова изчерпан, че не ми се мисли какви еднакви парчета ще се въртят по тази телевизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Ако наистина Славчо Христов стои финансово зад този проект, става необичайно интересно в чалгата. Няма да се впускам в подробности за него, щото ще ме разберат 5 човека на кръст тук. Ще видим какво ще излезе от цялата работа, но едно изречение от последното интервю на пенсионера във в. "Шоу", странно подсказа тогава нервност у него, каквато не е имал от 2011 година и турнето на ФЕН ТВ. Говоря за заплахата на дъртия към Оцко, че ако бил нарушил неписаните правила в този бизнес, нямало да е добре за него. Аз не съм чел никъде за някакви правила, но явно Митака си мисли, че той ги определя и всички трябва да го слушат. Днес се замислих какви правила може да наруши Оцко и ми просветна какво тревожи Пайнера. Ами ако Оцко предложи на тези, които подпишат с него условията на Глория и Кама в Пайнер? Знаете ли какво значи това за Пайнер, където с договор за под 50% за фирмата е само Глория? Неписаните правила, с които Мигака заплашва Оцко са, че всеки работи в Пайнер минимум на 50%, а новите изпълнители са на 70%. Я си помислете какво ще стане в чалгата и в Пайнер, ако Оцко им хвърли на масата договори с 25-30% за него и 70-75% за изпълнителите, на каквито се радваха само Глория и Кама близо 20 години? Дали след като му тръгне телевизията и каналите в сайтовете за видеосподелянеот Пайнер ще могат да спрат ефекта на доминото? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Аз да ти напомня само, че една година ни обясняваш как фирмите се разпадали и всички щяли да станат самостоятелни и 1-2 телевизии да излъчват всички.. Обясняваше ни също как "бозите" на Оцко, разваляли Пайнер...Как пък сега изведнъж тая фирма стана нещо хубаво и Оцко също... АНдреа и Глория не ги мисли, те си уредиха нещата, едната с Пайнер, другата без...Твоята да му мисли, че тя най не успя да се справи с нищо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Нищо против Оцко, явно има талант на композитор,но не мисля,че има акъл за бизнес. То само като видя коя си е избрал за жена - Мис Неадекватност! А и ето,че още праща хитове на Пайнер - песента на Ваня е силна. 100% и от неговия инкубатор ще изкочат хитови песни, но очаквам яки бълкочи, които масово ще направят стила му безинтересен. Радвам се,че се махна от Пайнер и песните от него рязко намаляха в последните 6 месеца. Пашев също буксува, но ето, че Ганев, Биолчев, а защо не и Драганински са пак на първа линия! А и има силни сръбки и гръцки песни - в последно време намаляха кавърите, но решат ли - могат пак да ги засилят. Много шум за нищо ще е фирмата на Оцко - тотално ще го изцеди като творец, а еднообразието ще убие цялата идея в зародиш - всичко ще е като на мегамикс. Както казах по-горе - пере пари. Каквото правеше и Китаеца за около 1,2 г. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Като ги гледам тия, един няма дето да е конкуренция на Галена, Првслава, Емилия, Галин и Т.н Само с Андреа ако е при тях инат шанс да постигнат много, останалите не ги виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Да, и за съжаление най-непосещаваният в центъра, ако не и в града... Абсолютно, дори БИАД е все още посещаван за разлика от този. Иначе чичо ви Фокс е абсолютно прав в разсъжденията си. А и защо да не им предложи такива договори - в момента има прекрасен шанс с Андреа и Камелия - такива силни имена ще му донесат много на фирмата, а пък дребните риби ще ги хване и с по един едногодишен пакет от безплатни песни. Просто му трябва малко по-бързо тв и канал. Хубаво е това, трябва да има раздвижване, конкуренция, така фирмите и изпълнителите им стават по-добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 https://www.youtube.com/watch?v=7aUGTRt8-r4...eature=youtu.be Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Имате ли Hit Mix Channel на вашия кабелен оператор? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 https://www.youtube.com/watch?v=7aUGTRt8-r4...eature=youtu.be В канала на тази телевизия в youtube са качени клиповете на Кристиана с Фики, Крум с Емануела и Анелия, песни от Пайнерския им период, на Джордан с Моника също...разбира се с логото на Hit Mix Channel..не мисля, че с Пайнера са се разбрали да въртят песните с Фики и другите, сигурно по договор не са на Пайнер.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Имате ли Hit Mix Channel на вашия кабелен оператор? Очевидно, след Нова година тръгва.... Новият музикален канал Hit Mix Channel в ефир до дни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 В канала на тази телевизия в youtube са качени клиповете на Кристиана с Фики, Крум с Емануела и Анелия, песни от Пайнерския им период, на Джордан с Моника също...разбира се с логото на Hit Mix Channel..не мисля, че с Пайнера са се разбрали да въртят песните с Фики и другите, сигурно по договор не са на Пайнер.. Да странно как Митко е дал правата? Сигурно пак е клекнал за сметка на ниски цени за бъдещите какафонии на Оцко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Хм, това за Славчо Лимонадата... Той е едно от най-старите, останали живи, кучета в българския "ъндърграунд", балансирал е успешно между различните крила на СИК през първата половината на миналото десетилетие, това за банката на Костов го знаят всички... Аз ако съм на негово място, ще търся максимална възвръщаемост с минимални усилия за вложените си пари. А чалгата, както Фокси е обяснявал, към момента далеч не е най-печелившият бизнес, което обяснява и свиващите се печалби на "Пайнер". Така че не ми се струва логично Лимонадата да си дава парите за зализания перчем на Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Хм, това за Славчо Лимонадата... Той е едно от най-старите, останали живи, кучета в българския "ъндърграунд", балансирал е успешно между различните крила на СИК през първата половината на миналото десетилетие, това за банката на Костов го знаят всички... Аз ако съм на негово място, ще търся максимална възвръщаемост с минимални усилия за вложените си пари. А чалгата, както Фокси е обяснявал, към момента далеч не е най-печелившият бизнес, което обяснява и свиващите се печалби на "Пайнер". Така че не ми се струва логично Лимонадата да си дава парите за зализания перчем на Оцко. Но е великолепна машина за пране на пари. Преспокойно Оцко може да обяви, че взима по 1 млн. на песен, никой не може копче да му каже - това е услуга без определен нормативно праг или минимум, пък за сметка на това тая фирма ще й трябва офис, сграда, терен, студио, коли и т.н. и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ако наистина Славчо Христов стои финансово зад този проект, става необичайно интересно в чалгата. Няма да се впускам в подробности за него, щото ще ме разберат 5 човека на кръст тук. Ще видим какво ще излезе от цялата работа, но едно изречение от последното интервю на пенсионера във в. "Шоу", странно подсказа тогава нервност у него, каквато не е имал от 2011 година и турнето на ФЕН ТВ. Говоря за заплахата на дъртия към Оцко, че ако бил нарушил неписаните правила в този бизнес, нямало да е добре за него. Аз не съм чел никъде за някакви правила, но явно Митака си мисли, че той ги определя и всички трябва да го слушат. Днес се замислих какви правила може да наруши Оцко и ми просветна какво тревожи Пайнера. Ами ако Оцко предложи на тези, които подпишат с него условията на Глория и Кама в Пайнер? Знаете ли какво значи това за Пайнер, където с договор за под 50% за фирмата е само Глория? Неписаните правила, с които Мигака заплашва Оцко са, че всеки работи в Пайнер минимум на 50%, а новите изпълнители са на 70%. Я си помислете какво ще стане в чалгата и в Пайнер, ако Оцко им хвърли на масата договори с 25-30% за него и 70-75% за изпълнителите, на каквито се радваха само Глория и Кама близо 20 години? Дали след като му тръгне телевизията и каналите в сайтовете за видеосподелянеот Пайнер ще могат да спрат ефекта на доминото? Тук мога да те подкрепя. Много интересно би станало, ако придърпа някое силно име, защо не и повече, на нисък процент. Време е да се изправи някой срещу "Пайнер", че всичко там стана прекалено еднотипно. Дори не е застой, а вървене надолу. Само не ми допада, че в основата е Оцко, който се доказа като нагъл крадец на творчество. Би било добре една такава нова компания да си осигури и нови, млади и креативни екипи от композитори, текстописци, режисьори и т.н. Иначе яко лого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Не са качили "Диги дай дай" и "Колко много", "Боклук" май е на Биолчев...Интересно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 За мен е много добра новина, че има нова телевизия и компания, стига да не поредната тип Токич/Китаеца и т,н, а то точно така ще стане май..само като видиш имената в компанията. През силните години на чалгата, когато телевизиите бяха номер 1 фактор, толкова други се опитваха и нищо не направиха, та сега ли?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Не са качили "Диги дай дай" и "Колко много", "Боклук" май е на Биолчев...Интересно! Не само "Боклук" не е на Оцко, "Най-добрата", "Отровна" и "Остани" също не са негови. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Четеш ли си писанията в тази тема, че като гледам си сменил 25 версии в 4-5 поста? Вижда се как нахлуваш с обичайната си креслива лексика напълно убеден, че такава компания и телевизия няма как да има, а в момента си тих и минорен, дори видимо изтръпнал от развитието на нещата. Колко пъти съм ти говорил тук, че Пайнер никакъв монопол нямат, като могат да осигурят работа само на 10-ина свои изпълнители, а другите 50-60 духат супата? Според мен Оцко като ШЕФ би бил ужасен! По-скоро да направи компания като тази на Китаеца и ТОкича след Пайнер и да не се получи нищо...Не вярвам някой утвърден изпълнител да подпише с него, та това би било трагично.. ДА! Благодарение на Оцко сумаааати видяха хит, какъвто нямаше да видят никога в кариерата си, но просто вече неговите песни не са атракция.. Нищо! Всички които опитаха изядоха дървото..Ники Китаеца, Токича, дори Деси Слава. Кой ли не пробва с муз.компании, телевизия и какво ли не. Всички фалираха... В България пазара е тесен и един е монополиста за добро или лошо.. Който е извън тоя кръг, сам си слага въжето на врата.. Поредната компания, тип Китаеца, която ще фалира за половин година.... Само утрепки..и като виждам, че Крум им е най-силния хаха, представям си другите...Можеше да е "бездар мюзик"! За мен е много добра новина, че има нова телевизия и компания, стига да не поредната тип Токич/Китаеца и т,н, а то точно така ще стане май..само като видиш имената в компанията. През силните години на чалгата, когато телевизиите бяха номер 1 фактор, толкова други се опитваха и нищо не направиха, та сега ли?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Радвам се, че следиш мненията ми с такъв интерес, така трябва! Като гледам съм писал все едно и също, нищо не съм променял..Естествено, че бих бил щастлив ако има добри проекти от тая компания, за мен Пайнер или Оцко е все едно, просто защото в случая не печеля нищо.. Но жалкото е, че нищо няма да излезе и съм убеден, щом Токича който имаше цял екип, студио и всичко останало не успя, защо Оцко да успее?? Да Пайнер с монопол за сега и това го доказа една друга, която не е там от година..Виждаме боклуците които бълва и когато зад гърба ти няма силен продуцент, резултатите са на лице.. Не зависимо каква история имаш в чалгата.. А Оцко ако иска да започне нещо, като за начало е добре да спре женичката си да се прави на певица. Тя му удря по имиджа още преди да е стартирал.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Оцко влиза здраво в играта. Дано успее да направи 1-2 звезди, че Митко да се сети да пуска напред по-качествени проекти, а не бози. Логото на фирмата и телевизията е ужасно :1000 (29): Иначе му пожелавам успех, мисля, че ще стресне Пайнера, но дали ще го мине, не знам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Б'аси, не е истина на какви унижения може да се подложи анонимката, за да продължава да говори с помпозният пайнерски патос. Всичките му пногнози са в кофата, а той горкия си мисли, че интерес към него имало. Ей, пишлеме , станал си за резил тук с абсолютно неадекватните писания, всичко живо ти се смее на постоянно менящите се и нагаждащи се мисли. Не ти ли стана ясно това? Всеки ден плюеше този проект на Оцко, а сега си станал доста минорен като се вижа, че тръгва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Надявам, се за обидите да си вземеш бана, малко да си починеш след провала (поредния) на онази от вчера.. ю Всичките му пногнози са в кофата, а той горкия си мисли, че интерес към него имало.- Да доста добре си се описал...всичките ти прогнози наистина се провалиха, а определено и форума ти се смее, докато аз получавам на ЛС всеки ден комплименти за това което пиша.. И да ти напомня, че ТИ беше ОСНОВНИЯ противник на Оцко, толкова време, как Пайнер пропадали с него и т,н, старата фурнаджйска лопата на нов глас. Сега разбира се, ти си първи фен на него и компанията му. Както стана и с Андреа, толкова години хейт и унижения по нейн адрес, днес вече си й фен, нищо! Видя без Пайнер какво стана с онази, клипове за 2 лева, а хората в интернет се присмиват и пляскат по главата, как може да става да се излага така..Докато в същото време Пайнер вдигна стандарта в клипове и песни в последните месеци..разбира се, че ще те е яд, няма ка.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 И не стана ясно видеоклиповете легално ли са качени в канала на ХИТ мюзик и ако не - защо Планета не ги докладва! Има договорка според мен ... Но пък и Араджийските периоди са качени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.