Andrew Cunanan. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Андито както е започнала да си качва клиповете без плочки и лога в бокса, ми е наум, че Пайнерските й хитове ще гърмят във ефира на Хит мюзик. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Андито както е започнала да си качва клиповете без плочки и лога в бокса, ми е наум, че Пайнерските й хитове ще гърмят във ефира на Хит мюзик. Андреа засега явно си е дала песента на Фен ТВ, докато не тръгне Хит-а ;ддд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Андреа засега явно си е дала песента на Фен ТВ, докато не тръгне Хит-а ;ддд Дора не е давала нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Дора не е давала нищо. https://www.facebook.com/fantv.bg/posts/1196428610385781 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Е тя просто си плаща за ротация. Като съм засичал песента на плочата не пише нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanka_Cool Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Хит-а да вземе да тръгне, защото толкова бавене на певци и на телевизия става безумно тъпо и егати му и старта на телевизията! Участия ще имат ли певците му или само в Ютуб ще ги гледаме? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Е тя просто си плаща за ротация. Като съм засичал песента на плочата не пише нищо. Не знам дали си плаща за ротация, но на няколко пъти засичам и нейни участия в страната, не знам с тях как стоят нещата обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Доста "добри" стартови песни...На Крум, а сега това с Джорджано... Не знам за смях ли е или за плач... Точно за това говорех и това очаквах...по "старта" на телевизията си личи, колко ще е професионално всичко, след като дори не стартира...Преди години имаше пак някаква уж нова телевизия за чалга, даже концерт правиха с Азис, Деси Слава и така и не тръгна?? Пак бяха заявки, а някой просто си изпра парите...После Пайнер правел монопол, еми като такива "бизнесмени" за завъждат, как няма да е монопол... ПП И не е зле да започне с конкурс за композитори като за начало.. Че май наистина ще излезе, че той ще прави всички песни, за сега всички за от него.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Трябва кастинг за нови хора и да почне да им прави яки песни. Андреа е единственото хубаво нещо...и Силвър донякъде. Всички останали са потрес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Със Софка вече звучат доста по-сериозно. Ще има още изненади, защото недоволните от сегашното статукво в чалгата са прекалено много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Че то в Ара/Диапазон остана ли някой качествен освен Алисия, Ванеса и Стораро? Само едно конкурсче за композитори и текстописци да направят и може да се получат нещата. Само с Оцко ще е зле. Иначе някаква информация кога ще е в ефир телевизията? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Доколкото разбирам аз, просто Черен етикет ще се върти по ТВ-то им. Снимката от клипа е качена в профила на телевизията, не на фирмата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Даяна наистина ли е циганка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ако наистина Славчо Христов стои финансово зад този проект, става необичайно интересно в чалгата. Няма да се впускам в подробности за него, щото ще ме разберат 5 човека на кръст тук. Охооо, Време за равносметка!!! 4 месеца по-късно! Аз нямам време да влизам и виждам, че някой хора мноого удобно подминаха интервюта на Даяна и това, че Оцковата компания се оказа един фейк.. Нещо което ви написах преди 4-5 месеца!!! Като ви казвам да ме слушате... Македончето е просто един измамник и трябваше да се усетите още когато излъга за случая с Гергана. И какво стана Славчо Христов се отказа да инвестира в Оцковата компания и се оказа, че той остава на сухо и се излъчва само в някакви села по Монтанско.. Няма пари, няма бизнес. Оказа, че Даяна няма договор, нито Андреа, направиха някакви пишман клипчета на куцо, кьораво и сакатао и бяхме до тук с Оцко. Да ме слушате другия път, аз не пиша случайни неща! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 От днес имам 16 нови музикални програми на кабелната, всички HD, като новите поп и рап канали са 4. Значи не е толкова скъпо да имаш телевизия, щом оплюваните братя Касъмови поддържат цели 5 канала, от които 3 HD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Телевизия не е скъпо да имаш, а и никой не ги гледа почти! Скъпо е да накараш хората да те гледат в нета и да проявят интерес към тебе. Скъпо е да направиш хит, скъпо е правиш ПР, скъпо е да намериш спонсори, скъпо е да направиш видеоклип, скъпо е да намериш участия на изпълнители те, скъпо е да направиш имидж. Оцко без парите на този, няма как да направи НИЩО! Защото е един измамник и всичко си пролича в случая с Гергана, как се опита да лъже по интервюта. Че щом ФЕН ТВ стигна до фалит и никой няма пукнато участие, къде е тръгнал Оцко с тия смешки? Даяна беше от малкото които поне можеха да пеят и се оказа, че нямала никакъв договор! Кама пак се прецака, като клекна на Оцко и Кристияна! Тъкмо тя се хвана за тях, те взеха, че фалираха! Същото стана и с ФЕН преди това...няма късмет жената! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Че то в Ара/Диапазон остана ли някой качествен освен Алисия, Ванеса и Стораро? Само едно конкурсче за композитори и текстописци да направят и може да се получат нещата. Само с Оцко ще е зле. Иначе някаква информация кога ще е в ефир телевизията? Конкурси за текстописци правеха неведнъж, караха хората да пишат, канеха ги на интервюта в София... Накрая нищо не излезе, те просто нямат пари да им плащат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Конкурси за текстописци правеха неведнъж, караха хората да пишат, канеха ги на интервюта в София... Накрая нищо не излезе, те просто нямат пари да им плащат. За Касъмови вече няма бъдещи! С една Алисия няма как да спечелят пари за да продуцират друго. С напускането на Емануела, Джина, Ивена, Джордан се сложи края на всичко и им се е"а мамата! Или ще продадат телевизията или ще стане нещо друго... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 За Касъмови вече няма бъдещи! С една Алисия няма как да спечелят пари за да продуцират друго. С напускането на Емануела, Джина, Ивена, Джордан се сложи края на всичко и им се е"а мамата! Или ще продадат телевизията или ще стане нещо друго... Като им намалеят парите ще вдигнат процента на Ася и ще избяга и тя през глава от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 По мои наблюдения за момента единственото хубаво в тази компания е, че се дава шанс на доста нови имена да бъдат забелязани- жанра има нужда от такива, а Пайнер нещо не си дават много зор там. Но за големи имена като Камелия и Андреа положението изглежда просто абсурдно- да обикалят по разни там не толкова популярни кабеларки и да се чудят къде да се набутат, за да ги завъртят няколко пъти повече, отколкото по Планета... Това го гледахме с Рени, Екстра Нина, Вероника и сие- не се получи. Единствено Десислава и донякъде Таня Боева успяха в по-дългосрочен план. Дано Глория да не допусне същата грешка, защото не искам да я гледам и нея как се лута между ФЕН И Хит ТВ! Това ще урони престижа й. Просто политиката в българския поп-фолк стана такава, че за момента има само едно място за големите звезди- Планета. Тази телевизия все още си е емблема за жанра, да не говорим че явно бизнеса с нея върви добре щом сега щели да пускат и 4K канал. Не казвам че е правилно да има чак такъв монопол, но това към този момент си е крайно очевиден факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 По мои наблюдения за момента единственото хубаво в тази компания е, че се дава шанс на доста нови имена да бъдат забелязани- жанра има нужда от такива, а Пайнер нещо не си дават много зор там. Но за големи имена като Камелия и Андреа положението изглежда просто абсурдно- да обикалят по разни там не толкова популярни кабеларки и да се чудят къде да се набутат, за да ги завъртят няколко пъти повече, отколкото по Планета... Това го гледахме с Рени, Екстра Нина, Вероника и сие- не се получи. Единствено Десислава и донякъде Таня Боева успяха в по-дългосрочен план. Дано Глория да не допусне същата грешка, защото не искам да я гледам и нея как се лута между ФЕН И Хит ТВ! Това ще урони престижа й. Просто политиката в българския поп-фолк стана такава, че за момента има само едно място за големите звезди- Планета. Тази телевизия все още си е емблема за жанра, да не говорим че явно бизнеса с нея върви добре щом сега щели да пускат и 4K канал. Не казвам че е правилно да има чак такъв монопол, но това към този момент си е крайно очевиден факт. Не сте ли гледали рекламата? 4K канал е в ютюб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Андито както е започнала да си качва клиповете без плочки и лога в бокса, ми е наум, че Пайнерските й хитове ще гърмят във ефира на Хит мюзик. Няма как да стане А то скоро няма да има Хит ТВ хахаа не се ли отказахте от тази идея? Славчо си тръгна, парите свършиха, очакванията на всички певици, избягали от големите компании, също... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Още в самото начало като се стана ясно, че Оцко ще прави музикална компания, аз бях сигурен, че няма да се задържат дълго и плюс това Камелия кога е имала късмет, напусна Пайнер изтърва концертите, отиде в Фен тв въртяха я една година и до там, а сега до Оцко - Боцко, който пък се оказа, че при него положението е зле. Още малко време ще се задържат и накрая ще фалира, като Ники - китаеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Още в самото начало като се стана ясно, че Оцко ще прави музикална компания, аз бях сигурен, че няма да се задържат дълго и плюс това Камелия кога е имала късмет, напусна Пайнер изтърва концертите, отиде в Фен тв въртяха я една година и до там, а сега до Оцко - Боцко, който пък се оказа, че при него положението е зле. Още малко време ще се задържат и накрая ще фалира, като Ники - китаеца. Кои концерти изтърва ? Най-слабите в историята на Пайнер ? Летния им концерт ,дето ги изгониха от 2 града , та се наложи да го направят с народна музика пред 100 човека . Или тоя в празната Арена , пред 4000 човека ? Или тоя във фоайето на хотел пред 50 човека . Най-слабо посещаваните концерти , в историята на Пайнер (ако мога да ги нарека концерти) Деса отиде и ги обатачи , няма късмет и това е ... Изтърва концертите пред 30 000 публика , сега ще се задоволява с трохите да пее в антични театри и фоайета на хотели :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Отклонявате се от темата, а това не е нужно. Знам, че наличието на любимите пачи в каталога на Пайнер докарва до лудост създването на конкуренция в този бизнес, но това не е повод да си гоните демоните с тъп хейт по нещо, което вече е факт. А именно, Оцко с всичките си позитиви и негативи вече не е в Пайнер. Състезава се и печели вече сам, по своя собствена писта и си структурира бизнеса на по-високо ниво. Не завиждайте толкова много, че ви личи от самолет. Не виждам защо толкова ви е мъка, че има подобни продуценти, които ще късат живо месо от Пайнер, след като в компанията на Митака от 70 чалга изпълнители реално работят не повече от 5-8. Най-смешни са ми "десовите", който се панират от всичко ново в този бизнес все едно той трябва да зъмръзне там, където беше когато тя се върна позорно в кокошкарнике след 12 години всекидневнто плюене по Пайнер. Живейте спокойно бре хора, чалгата е за забавление, ако не знаете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.