borisslav1 Публикувано на Ноември 11 Report Share Публикувано на Ноември 11 Предполага се, че тогава ще започне. Участници: Борислав Атанасов (Къртицата 2), Ваня Червенкова, Соня Колтуклиева, Къци Въпцаров, Евгени Минчев, ДесиСлава, Иван Ласкин, Йоана Захариева-Йоко, Мариана Попова и Ваня Джаферович. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Предлагам да направим петиция, да влезе и Камича и да се надяваме войната на зверовете да приключи тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Предлагам да направим петиция, да влезе и Камича и да се надяваме войната на зверовете да приключи тук. И аз това си помислих, но после се замислих какъв ад ще е във форума и колко работа ще ми отвори този пряк дуел между двете. Те, двата лагера, спорят достатъчно ожесточено и сега, какво остава ако всеки ден дават Деса и Кама в прайм тайма? Не, мерси! По темата: Вече ми идва в повече Биг Брадър тази година. Много зависи от участниците, но по-скоро ще пропусна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Как така от 15 Септември? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 Как така от 15 Септември? Объркал съм месеца, ако може някой да го смени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Интересни са ми кралиците Ваня и Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Дано и Захажаева е вътре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Как така от 15 Септември? Объркал съм месеца, ако може някой да го смени. Започва от 16-и Ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Ваня Червенкова :notworthy: Ще се гледа задължително! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 В малката или голямата къща ще са според вас? Понеже голямата за 2 дни няма да успеят много да я променят. Може да изкарат нещата, продадени в bazar.bg Соня ми е мега противна, не случайно в нейния сезон първа я изкараха, сега защо пак я натрисат. :mf_surrender: Другите, които са ми неприятни са Къци и Йоана. Очаквам да видя Борислав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Ваня Червенкова :notworthy: Ще се гледа задължително! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Соня ми е мега противна, не случайно в нейния сезон първа я изкараха, сега защо пак я натрисат. :mf_surrender: Другите, които са ми неприятни са Къци и Йоана. Очаквам да видя Борислав. Наистина много противна жена е Соня То е ясно, че пак Ванчето ще направи сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 А какво стана с Людмила Захажаева, нали и тя щеше да влиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Това май и то ще се следи. Сигурно ще има и други участници. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 А какво стана с Людмила Захажаева, нали и тя щеше да влиза? Мисля, че не е получавала покана изобщо, а е било само слух, поне така разбрах. Това май и то ще се следи. Сигурно ще има и други участници. Би трябвало да са само 10, понеже ще е само 1 месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 никъде не са споменавали за "All stars" ? Вип-а го рекламираха доста преди да свърши предния... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 никъде не са споменавали за "All stars" ? Вип-а го рекламираха доста преди да свърши предния... Снощи в Господарите нещо споменаха, че в петък свършва, но за кратко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Още съм със смесени чувства за участието на Десислава, но ще видим накъде ще отидат нещата. Ето предполагаемите хонорари: Колко ще получат звездите на Биг Брадър? Не знам как може да дават 120 бона на Евгени Минчев (и то с отстъпка ), но явно са зажаднели за нова порция скандали. Дано Деси да стои по-встрани от тези глупости. 45 хиляди е добра сума за нея, като се има в предвид, че този сезон е наполовина по-кратък от предния. На практика са й платили 10 хонорара от участия, за да стои на едно място и да участва в мисии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Тоест това ще е ВИП Брадър All Stars? Не виждам голям смисъл. Участниците са малко, времето е малко, всички вече са били вътре и втория път ще са по-предпазливи да не се изложат като първия. Особено излишни са Ласкин и Евгени, дето коментират през вечер в студиото... Евгени поне е забавен с глупостите си де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Аз информация за такова нещо не съм чула. Много странно. Би трябвало ако ще има да го рекламират предварително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 На няколко пъти споменаха, че почва в понеделник... Например като Кънчев попита Гъмов дали ще влезе отново и той каза "Ами може би не в All Stars в понеделник, но по-късно" или нещо от сорта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Правете разнообразие, кви са тея скучни участници ?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Правете разнообразие, кви са тея скучни участници ?! Дано има и други, защото ако са само тези ще е голяма скука наистина. От тези имена само това на Деса ме привлече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Виждам Деса, Соня, Ваня, Евгени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари