Mr. Greshen Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Йееееес бееее!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 65% бравоооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Очаквах да се изненада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Браво! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Голям кеф! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Абсолютно нагласено, личеше се. Тя дори не се трогна, че спечели! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Деса, Деса, Десаааааа :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Бравооооо! Мислех си го и много исках да е така, чак не исках да гледам и да коментирам, но ето, че е факт! Браво на Деси Слава, супер е, тръгна не много добре първия епизод за разлика от Преслава, но след като приключиха участията си, Деси Слава в крайна сметка беше с по-доброто представяне, много добре се представи и коментарите бяха масово положителни през цялото време! Много съм доволен от нея. Браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Първата поп-фолк певица-победител! И то с огромен, категоричен вот, за разлика от миналия път при Христина! Хайде сега да промотират и клипа на Любимата звезда на България, но май няма време... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Браво, най - накрая реванш за нагласената история с Христина преди години. Десислава шампион! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Браво! Поздравления на Десислава и на всичките й най-големи фенове! Яд ме хвана, че се прецакаха фойерверките... Ама и тя очакваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 хахахах как я мятаха накрая :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 хахахах как я мятаха накрая И Цвети и Галка как се кефиха само... Дано и в бъдеще да сме свидетели на реални победители- вижда се, че хората са много по-доволни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Гордея се с тази победа. Тя осмисля писането ми по форуми толкова години. ДесиСлава показа къде и е мястото в обществото и музикалния бизнес. ДесиСлава опровергава клишето за попфолк певиците в България и с тази си победа тя зашливи всички, които го атакуват така усърдно и целенасочено. Надявам се вота да е реален. Искам да кажа ясно в тази тема, че само един малоумник би си помислил, че другите тримата имат по голям шанс от Деси. Звезда която пее 20 години и я харесват 3 поколения българи беше подценявана масово в този форум. Хубави да ви го натири Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Браво! Заслужено. Нагласено или не - според мен й дължаха тази компенсация, а и съвпада с подкрепата на хората. То се вижда навсякъде. Единствено ми се искаше да не е Джафера след нея, а Червенкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Браво! Заслужено. Нагласено или не - според мен й дължаха тази компенсация, а и съвпада с подкрепата на хората. То се вижда навсякъде. Единствено ми се искаше да не е Джафера след нея, а Червенкова. Аз пък точно така исках да се подредят- Евгени, Ваня, Джаферович и Десислава! Рядко фаворитите ми печелят, но този път целия ТОП 4 е какъвто го исках... Още в първите минути имаше хиляди харесвания и стотици коментари на снимката във фейса- евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Аз пък точно така исках да се подредят- Евгени, Ваня, Джаферович и Десислава! Рядко фаворитите ми печелят, но този път целия ТОП 4 е какъвто го исках... Още в първите минути имаше хиляди харесвания и стотици коментари на снимката във фейса- евала! При Ваня има доста видима положителна промяна, беше и искрена, нещо като майка на къщата също. Джафера си играеше игра и колкото и да си трае, той си има спортсменския дух. Но е похвално, че са изградили такива коректни отношения с Деси. Не знам, на мен ми се стори много позитивен сезон. Бяха малко, кратко беше, но ми хареса. Още веднъж честито на Деса, дано й даде тласък победата - заслужава го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 При Ваня има доста видима положителна промяна, беше и искрена, нещо като майка на къщата също. Джафера си играеше игра и колкото и да си трае, той си има спортсменския дух. Но е похвално, че са изградили такива коректни отношения с Деси. Не знам, на мен ми се стори много позитивен сезон. Бяха малко, кратко беше, но ми хареса. Още веднъж честито на Деса, дано й даде тласък победата - заслужава го. Да, според мен това всъщност си беше личната победа на Ваня Червенкова- че в този сезон се показа в доста по-добра светлина. В това отношение и Деси направи няколко крачки напред, пооправяйки имиджа си от предния сезон, но показвайки, че най-основното си е присъствало у нея и в двата- ангелският глас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Много съм доволен от този финал. След като миналия Вип Брадър го нагласиха с победата на оная - никаквица Христина, сега нещата бяха точно както си трябва. Най-добрата за мен спечели! Деси Слава беше моят фаворит и след нея Ваня, която лично за мен заслужаваше да е преди Евгени, но и така е добре! Браво! Нямах съмнения, че тя е победител и в този формат! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари