Danger. Публикувано на Ноември 17 Report Share Публикувано на Ноември 17 Защо няма вече хит на седмицата? Предлагам отново да има и предлагам аз да го водя. Гласувайте за 5 песни (излезли през последните няколко месеца). Подредбата има значение! Краен срок: 19.11.2015. 00:00 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 1. Азис - Хабиби 2. Емануела - Сменяй ме 3. Галин - Парата ако хвана 4. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя 5. Преслава - На тебе не отказвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя Имах предвид да гласувате за 5 песни излезли скоро! А не от мойте изброени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1.Преслава - "На тебе не отказвам" 2.Димана - "Връщане няма" 3.Емануела - "Сменяй ме" 4.Мария - "Твоите 100 лица" 5.Алисия - "Познаваш ме" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. Галена - Навътре в мен 2. Сърцето ще плати 3. Парата 4. Железен 5. Дай го двойно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Не! Играта има нужда от промяна и в момента е напълно излишно да се пуска. Ключ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Не! Играта има нужда от промяна и в момента е напълно излишно да се пуска. Ключ! Само гласовете на Лидерката не се зачитат понеже е гласувала за 1 песен! П.С Гласувайте, а не давайте нареждания за ключ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. Азис - Хабиби 2. Преслава - На тебе не отказвам 3. Галин - Парата ако хвана 4. Емануела - Сменяй ме 5. Алисия - Познаваш ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1.Азис-Хабиби 2.Емануела-Сменяй ме 3.Преслава-На тебе не отказвам 4.Алисия-Познаваш ме 5.Джена-Ти къде беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. "Господин Зает" - Нелина 2. "Хищници" - Магда ft. Борис Дали 3. "Къде беше" - Джена 4. "Всичко е наред" - Ивана 5. "Като буря" - Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 01. Анелия и Илиян - "Сърцето ще плати" 02. Преслава - "На тебе не отказвам" 03. Галин - "Парата, ако хвана" 04. Джена - "Ти къде беше" 05. Емануела - "Сменяй ме" А клипове ще има ли, като преди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1.Алисия- Познаваш ме 2.Азис- Хабиби 3.Здравко Петров - Няма да се дам 4.Галин- Парата ако хвана 5.Преслава- На тебе не отказвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. Галин - Парата Ако Хвана 2. Азис - Хабиби 3. Фики - Железен 4. Цветелина Янева ft. Ishtar - Музика В Мен 5. Анелия и Илиян - Сърцето Ще Плати Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ф.A.V.R. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Алисия - Познаваш ме Галин - Парата ако хвана Азис - Хабиби Преслава - На тебе не отказвам Ванеса - Малката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1.Димана - Връщане няма 2.Емилия - Ето ме 3.Емилия и Тони Стораро - Питбул 4.Емануела - Сменяй ме 5.Ванеса ft. Алисия - Малката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1.Райна - Няколко рокли 2.Глория - Прегърни ме 3.Преслава - На тебе не отказвам 4.Алисия - Познаваш ме 5.Азис - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. Димана - Връщане няма 2. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя 3. Ванеса и Алисия - Малката 4. Джена - Ти къде беше 5. Галин - Парата ако хвана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. На тебе не отказвам 2. Връщане няма 3. Ти къде беше 4. Парата ако хвана 5. Грешната Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. Мария - Тик-так 2. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя 3. Емануела - Сменяй ме 4. Анелия и Илиян - Сърцето ще плати 5. Илиян - Моето момиче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. Джена - "Ти, къде беше" 2. Азис - "Хабиби" 3. Преслава - "На тебе не отказвам" 4. Емануела - "Сменяй ме" 5. Ванеса - "Малката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. На тебе не отказвам 2. Познаваш ме 3. Връщане няма 4. Моето момиче 5. Твоите 100 лица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. Джена - Ти къде беше 2. Галин - Парата ако хвана 3. Преслава - На тебе не отказвам 4. Анелия и Илиян - Сърцето ще плати 5. Емануела - Сменяй ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1. Магда - Хищници 2. Емануела - Сменяй ме 3. Джордан ft. Моника Валериева - Всичко с теб 4. Джена - Ти къде беше 5. Карлос - Имам само едно сърце Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Имате време до 00:00 ! Гласувайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари