heartless Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1. Мария - Твоите 100 лица 2. Димана - Връщане няма 3. Емануела - Сменяй ме 4. Алисия - Познаваш ме 5. Азис - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1. На тебе не отказвам 2. Секс за ден 3. Хабиби 4. Ти къде беше 5. Генерал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1.Азис - Хабиби 2.Преслава - На тебе не отказвам 3.Галин - Парата ако хвана 4.Ванеса - Малката 5.Емануела - Сменяй ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Димана- Връщане няма Азис- Хабиби Галин- Парата ако хвана Малина- При теб ми е сърцето Преслава- На тебе не отказвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1.На тебе не отказвам 2.Железен 3.Питбул 4.Сменяй ме 5.Връщане няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1. Преслава - На тебе не отказвам 2. Галин - Парата ако хвана 3. Фики - Джале, джале 4. Джена - Ти къде беше? 5. Азис - Хабиби Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1.Хабиби 2.Парата ако хвана 3.Познаваш ме 4.Връщане няма 5.Губиш ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1. Хабиби - Азис 2. При теб ми е сърцето - Малина 3. Парата ако хвана - Галин 4. Стара каравана - Галена 5. Всичко с теб - Джордан и Моника Валериева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1. Мария - Твоите 100 лица 2. Азис - Хабиби 3. Джена - Ти къде беше? 4. Галин - Парата ако хвана 5. Всичко с теб - Моника Валериева feat Джордан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 1. Преслава - На тебе не отказвам 2. Галин - Парата ако хвана 3. Азис - Хабиби 4. Джена - Ти къде беше? 5. Емануела - Сменяй ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Давам ви време до 14:00 В 15 обявявам резултатите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Азис - Хабиби 2. Емануела - Сменяй ме 3. Алисия -Познаваш ме 4. Джена - Ти къде беше 5. Фики - Железен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Резултати + гласуване, темата се затваря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари