Danger. Публикувано на Ноември 19 Report Share Публикувано на Ноември 19 Азис се изкачи на върха на класацията "Ramania hit"до челната първа позиция. На второ място финишира Преслава с "На тебе не отказвам". Трето място пък е за Галин с хита "Парата ако хвана". 1. Азис - Хабиби /67 т./ 2. Преслава - На тебе не отказвам /63 т./ 3. Галин - Парата ако хвана /53 т./ 4. Емануела - Сменяй ме /37 т./ 5. Джена - Ти къде беше /34 т./ 6. Димана - Връщане няма /33 т./ 7. Алисия - Познаваш ме /28 т./ 8. Анелия и Илиян - Сърцето ще плати /14 т./ 9. Мария - Твоите 100 лица /13 т./ 10. Фики - Железен /11 т./ 11. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя /10 т./ 12. Магда ft Борис Дали - Хищници /9 т./ 13. Ванеса ft. Алисия - Малката /8 т./ 14. Малина - При теб ми е сърцето /6 т./ 15. Галена - Навътре в мен /5 т./ Моля гласувайте за 5 песни! Краен срок: 25.11, 23:59 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Преслава - На тебе не отказвам Фики - Джале, джале Алисия - Познавам те Димана - Връщане няма Илиян - Моето момиче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1.Преслава - На тебе не отказвам 2.Димана - Връщане няма 3.Емануела - Сменяй ме 4.Мария - Твоите сто лица 5.Алисия - Познаваш ме Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Мария - Твоите 100 лица 2. Димана - Връщане няма 3. Емануела - Сменяй ме 4. Алисия - Познаваш ме 5. Азис - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ф.A.V.R. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Алисия - Познаваш ме Галин - Парата ако хвана Азис - Хабиби Крисия Д - Имам изненада Преслава - На тебе не отказвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 01. Анелия и Илиян - "Сърцето ще плати" 02. Преслава - "На тебе не отказвам" 03. Галин - "Парата, ако хвана" 04. Джена - "Ти къде беше" 05. Фики - "Джале, джале" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Джена - "Ти, къде беше" 2. Азис - "Хабиби" 3. Емануела - "Сменяй ме" 4. Магда и Борис Дали - "Хищници" 5. Галин - "Парата, ако хавана" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Фики - Джале, джале 2. Азис - Хабиби 3. Магда ft Борис Дали - Хищници 4. Емануела - Сменяй ме 5. Джена - Ти къде беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Магда ft. Борис Дали - Хищници 2. Джордан ft. Моника Валериева - Всичко с теб 3. Емануела - Сменяй ме 4. Галин - Парата ако хвана 5. Крисия D - Имам изненада Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 На тебе не отказвам Връщане няма Ти къде беше Грешната Парата ако хвана Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Галена - Навътре в мен 2. Галин - Парата ако хвана 3. Джена - Ти къде беше 4. Фики - Железен 5. Глория - Прегърни ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1.Галин - Парата ако хвана 2. Преслава - На тебе не отказвам 3.Ванеса ft. Алисия - Малката 4.Галена - Навътре в мен 5. Димана - Връщане няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Крисия - Имам изненада 2. Фики - Джале, джале 3. Азис - Хабиби 4. Емануела - Сменяй ме 5. Алисия - Познаваш ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 1. Фики - Джале, джале 2. Крисия D. - Имам изненада 3. Азис - Хабиби 4. Емануела - Сменяй ме 5. Галена - Навътре в мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1.Димана - Връщане няма 2.Емилия - Ето ме 3.Емилия и Тони Стораро - Питбул 4.Рени - Губиш ти 5.Малина - При теб ми е сърцето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1.Азис - Хабиби 2.Преслаяа - На тебе не отказвам 3.Галин - Парата ако хвана 4.Джена - Ти къде беше 5.Емануела - Сменяй ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1.Ивана - Ще ти взема всичките пари 2.Азис - Хабиби 3.Алисия - Познаваш ме 4.Карлос - Имам само едно сърце 5.Нелина - Господин Зает Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Димана - Връщане няма 2. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя 3. Ванеса и Алисия - Малката 4. Галин - Парата ако хвана 5. Джена - Ти къде беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Мария - Тик-так 2. Роксана и СИлвър - Петък, събота, неделя 3. Малина - При теб ми е сърцето 4. Крисия D - Имам изненада 5. Фики - Джале, джале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Азис - Хабиби Емануела - Сменяй ме Фики - Джале, джале Магда ft Борис Дали - Хищници Галена - Навътре в мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Азис - Хабиби 2. Ивана - Ще ти взема всичките пари 3. Галин - Парата, ако хвана 4. Нелина - Господин зает 5. Джена - Ти къде беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Роксана и Силвър - Петък, събота, неделя 2. Галена - Навътре в мен 3.Емануела - Сменяй ме 4.Фики-Джале джале 5.Азис - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1.Алисия - Познаваш ме 2.Крисия - Имам изненада 3.Азис - Хабиби 4.Фики - Джале, джале 5.Галин - Парата ако хвана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1. Преслава - На тебе не отказвам 2. Галин - Парата ако хвана 3. Азис - Хабиби 4. Джена - Ти къде беше? 5. Емануела - Сменяй ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1.Преслава - На тебе не отказвам 2.Алисия - Познаваш ме 3.Димана - Връщане няма 4.Фики - Джале, джале 5.Азис - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари