Сашо Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Едно е да е най-хитова , друго е да са номинирани само нейни песни . Просто условието беше тогава да са само авторски парчета в номинация . Но най-хитова не е била , тя като се замисля няма година с която да е била с най-големия хит . п.п Декември - Добре дошла !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Абе вие си я пишете и с награди от кварталния клуб на анонимните алкохолици, за да пълните визитка. Прочели сме добре какво е писала комплексарката. Доста неща не са нейни, ни си ги пише. Болна работа ей, същата като вас. Само броите някакви неща, а като дойдат концертите, се покривате като всеки път. Изобщо не съм се покрил след никой концерт, пак фантазии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Изобщо не съм се покрил след никой концерт, пак фантазии Как беше през февруари, когато не знаехте какво да кажете? Искате баджаци? - ето ви баджаци. Пак обърнахме поредната тема в простотия, но.... ..... защо не коментирате казаното от Пайнера за Деса в това интервю? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Как беше през февруари, когато не знаехте какво да кажете? Искате баджаци? - ето ви баджаци. Супер си бях и през февруари, аз проблем със задника и баджаците й нямам. Тя си ги носи. Дългите и стройни крака на Кама също не ме впечатляват и не слушам песните й, базирайки се на това. И не разбирам как след 3 анкети (най-добро представяне на 13 год планета, клип на годината и деса/кама), в които Деса води тук, изобщо си помисляте 2-3 да се обаждате, вие трябва да се скриете Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Супер си бях и през февруари, аз проблем със задника и баджаците й нямам. Тя си ги носи. Дългите и стройни крака на Кама също не ме впечатляват и не слушам песните й, базирайки се на това. И не разбирам как след 3 анкети (най-добро представяне на 13 год планета, клип на годината и деса/кама), в които Деса води тук, изобщо си помисляте 2-3 да се обаждате, вие трябва да се скриете Абе ккви анкети ми цитираш ти, като цялата Рамания има комплекс от Камелия? Колко години им газеше любимите тюфлечета, че да цъкнат сега за нея в позьорска анкета направена с цел? Пламене, имахте мегаломански очаквания за Деса в Пайнер и нищо от това не се случва. Знам и кога ви увиснаха носовете през февруари. Вие вече знаете, че Деса няма как да бъде като Кама на такива сцени и засега се разминавате от хейта заради липса на концерти. И все пак, Русе бе класика... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Абе ккви анкети ми цитираш ти, като цялата Рамания има комплекс от Камелия? Колко години им газеше любимите тюфлечета, че да цъкнат сега за нея в позьорска анкета направена с цел? Пламене, имахте мегаломански очаквания за Деса в Пайнер и нищо от това не се случва. Знам и кога ви увиснаха носовете през февруари. Вие вече знаете, че Деса няма как да бъде като Кама на такива сцени и засега се разминавате от хейта заради липса на концерти. И все пак, Русе бе класика... :1000 (19): Не, не, не, не, признал съм те :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: . Цял свят има комплекс от Камелия, не цял форум! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Не, не, не, не, признал съм те :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: . Цял свят има комплекс от Камелия, не цял форум! Естествено, че е така. Тук много, много не обичат Кама. И дори да лицемерничат, аз си ги знам прекрасно какво им е в главата. В твоята също. Ами не очаквахте Кама да може да направи такава кариера. Не е очаквал и този пенсионера. Та той не позна единственият си платинен албум, а на продуцент се прави. Той бе казал, че ако продаде 500 бройки от "Къде си ти" ще даде банкет за цялата фирма. А макси-сингъла за малко да стане с 4-ти тираж и да влезе в златният сектор. Пенсионерът толкова не вярваше в Кама, че турне 2004 не е искал да я вземе, а спонсорите от M-TEL са я вкарали. Но после като видя фурорите по стадионите пръв се похвали колко е добра. Въобще и той и повечето чалгари са странно облъчени от една пропаганда, която се пръсва на първата масовка.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Естествено, че е така. Тук много, много не обичат Кама. И дори да лицемерничат, аз си ги знам прекрасно какво им е в главата. В твоята също. Ами не очаквахте Кама да може да направи такава кариера. Не е очаквал и този пенсионера. Та той не позна единственият си платинен албум, а на продуцент се прави. Той бе казал, че ако продаде 500 бройки от "Къде си ти" ще даде банкет за цялата фирма. А и той за малко да стане с 4-ти тираж и да влезе в златният сектор. Пенсионерът толкова не вярваше в Кама, че турне 2004 не е искал да я вземе, а спонсорите от M-TEL са я вкарали. Но после като видя фурорите по стадионите пръв се похвали колко е добра. Въобще и той и повечето чалгари са странно облъчени от една пропаганда, която се пръсва на първата масовка.... Кама на мен не ми бърка в здравето, както на теб Деса и винаги съм казвал, че е една от големите и е фактор или поне беше. А това, че Пайнерът има друг вкус и е подценявал нещата на Кама не ме засяга. По принцип той харесва пеещите, изхождайки от факта, че Кама не е много такава може би заради това е подлагал на съмнение и проектите й. И в твоя чест ще си пусна една любима песен - Стрелките спират Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 О божке, на фона на резила в Русе за какъв фактор да броим Деса? Плейбек, неадекватно поведение като надрусана и нулева реакция от 200 човека в зала за 5000. Даже минали успехи не виждам как да и пишем, щото една Гло със успехите от минало време 20 пъти повече .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 https://www.youtube.com/watch?v=JAe7Ul6DOLs Единствената изпълнителка за която Пайнер може само да съжалява, че изпусна е Рени! Тая жена освен, че имаше много големи хитове, може и да пее, има огромен репертоар и Пайнер можеше да я превърне в още една Глория или Ивана. Защото Рени до ден днешен е търсена за участия..За нея много ме е яд. Такива като Андреа, Камелия, Крум и т.н не са никаква загуба-Андреа ще я забраеят за няколко месеца, ако не е измислила нещо ново, Камелия пък масово не я знаят младото поколение под 18, а хората над 40, надали ще слушат "Луда по тебе", няма богат репертоар,няма песни на социална тематика, не пее народно, няма твърда фенска маса, която да я иска...Крум няма да го коментирам. Изгонването им е само печалба за имиджа на Пайнер, но Рени си беше загуба..Можеше да правят пари от нея, защото за участия тя е идеална..Тая жена напълни 2-3 пъти НДК, значи е имало потенциал! А и хората над 40 определено можеше да бъдат нейна аудитория..но уви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Щом се стигна до момент, когато се вади от архива Рени, за да се плюе по Камелия, значи нещата са безвъзвратно загубена кауза, за адвокатите на Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Щом се стигна до момент, когато се вади от архива Рени, за да се плюе по Камелия, значи нещата са безвъзвратно загубена кауза, за адвокатите на Пайнер. Рени е истински и качествен изпълнител, ако обичаш не я сравнявай с архивната (вече поправена) грешка на Пайнер-Камелия. Камелия вече спи зимен сън, предлагам да я изключим напълно от коментарите. А от тебе КОГА ще видим коментари за репертоара на някой/концертите/гласа?? Или освен втори Евгени Минчев да говориш за коя е дебела, коя с кой е спала и с кой е скарана, друго няма какво да напишеш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Само няколко дни до концерта, след това с голямата тояга..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Само няколко дни до концерта, след това с голямата тояга..... хахахах щото някой чака теб да дойдеш пак с милиардите ти схеми и да представиш нещата от твоята гледна точка като най-правдиви и реални Те даже тея, с които чатиш на скайп ти пропускат постовете, какво остана за другите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Само няколко дни до концерта, след това с голямата тояга..... Абсолютно! С твоите камъни, по твоята глава! Внимавай какви ги измисляш този път, хората тук вече са доста подготвени и старите евтини номера НЕ минават! Жълти и неизвестни блогове/сайтове сайтове не минават ! Ааа чакай малко нали ти се пишеш за много обективен? Как така имаш негативна нагласа, преди нещо да е минало? Просто можеш да си напишеш коментара сега, няма смисъл да чакаш концерта да мине, каква е разликата??? Напиши мнение за представянето на всеки СЕГА. Дали ще го напишеш днес или след концерта то ще бъде 1:1 :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Фокса дядо ще стане, а още се занимава с лъжи за чалгата.Кой му вярва обаче? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Оха, бях забравил, че наближи концертчето. КОй ще стриймва на живо? Нещо такова прочетох из темите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Фокса дядо ще стане, а още се занимава с лъжи за чалгата.Кой му вярва обаче? Аз за това написах, че може да си даде коментара за концерта още днес, няма никаква разлика в това дали ще пише днес или след концерта. Мнението и коментарите ще са еднакви.. Дайте да правим залагания, дали ако публиката пак крещи в един глас "Преслава", ще каже, че идва от колоните или ще има подложки на някой песни?? хахахахаха Оха, бях забравил, че наближи концертчето. КОй ще стриймва на живо? Нещо такова прочетох из темите. А, дано! Ама надали.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Кое е лъжа и кое истина, ще видим вероятно на 2 декември, ако съм изтрезнел. При определени обстоятелства и на 2 декември може да не видим.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.