Jump to content

Митко Димитров: Трудно бих приел изпълнител, който е напуснал озлобен от неуспеха си

Препоръчани коментари

Едно е да е най-хитова , друго е да са номинирани само нейни песни . Просто условието беше тогава да са само авторски парчета в номинация . Но най-хитова не е била , тя като се замисля няма година с която да е била с най-големия хит .

п.п Декември - Добре дошла !!

Сподели в други сайтове

• Отговори 68
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Абе вие си я пишете и с награди от кварталния клуб на анонимните алкохолици, за да пълните визитка. Прочели сме добре какво е писала комплексарката. Доста неща не са нейни, ни си ги пише. Болна работа ей, същата като вас. Само броите някакви неща, а като дойдат концертите, се покривате като всеки път. :whistling:

Изобщо не съм се покрил след никой концерт, пак фантазии :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Изобщо не съм се покрил след никой концерт, пак фантазии :3fdb8960598fa63e:

Как беше през февруари, когато не знаехте какво да кажете? Искате баджаци? - ето ви баджаци. :whistling: Пак обърнахме поредната тема в простотия, но....

..... защо не коментирате казаното от Пайнера за Деса в това интервю? :whistling:

Сподели в други сайтове

Как беше през февруари, когато не знаехте какво да кажете? Искате баджаци? - ето ви баджаци. :whistling:

Супер си бях и през февруари, аз проблем със задника и баджаците й нямам. Тя си ги носи. Дългите и стройни крака на Кама също не ме впечатляват и не слушам песните й, базирайки се на това.

И не разбирам как след 3 анкети (най-добро представяне на 13 год планета, клип на годината и деса/кама), в които Деса води тук, изобщо си помисляте 2-3 да се обаждате, вие трябва да се скриете :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Супер си бях и през февруари, аз проблем със задника и баджаците й нямам. Тя си ги носи. Дългите и стройни крака на Кама също не ме впечатляват и не слушам песните й, базирайки се на това.

И не разбирам как след 3 анкети (най-добро представяне на 13 год планета, клип на годината и деса/кама), в които Деса води тук, изобщо си помисляте 2-3 да се обаждате, вие трябва да се скриете :3fdb8960598fa63e:

Абе ккви анкети ми цитираш ти, като цялата Рамания има комплекс от Камелия? Колко години им газеше любимите тюфлечета, че да цъкнат сега за нея в позьорска анкета направена с цел? Пламене, имахте мегаломански очаквания за Деса в Пайнер и нищо от това не се случва. Знам и кога ви увиснаха носовете през февруари. Вие вече знаете, че Деса няма как да бъде като Кама на такива сцени и засега се разминавате от хейта заради липса на концерти. И все пак, Русе бе класика... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Абе ккви анкети ми цитираш ти, като цялата Рамания има комплекс от Камелия? Колко години им газеше любимите тюфлечета, че да цъкнат сега за нея в позьорска анкета направена с цел? Пламене, имахте мегаломански очаквания за Деса в Пайнер и нищо от това не се случва. Знам и кога ви увиснаха носовете през февруари. Вие вече знаете, че Деса няма как да бъде като Кама на такива сцени и засега се разминавате от хейта заради липса на концерти. И все пак, Русе бе класика... :1000 (19):

Не, не, не, не, признал съм те :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: . Цял свят има комплекс от Камелия, не цял форум!

Сподели в други сайтове

Не, не, не, не, признал съм те :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: . Цял свят има комплекс от Камелия, не цял форум!

Естествено, че е така. Тук много, много не обичат Кама. И дори да лицемерничат, аз си ги знам прекрасно какво им е в главата. В твоята също. Ами не очаквахте Кама да може да направи такава кариера. Не е очаквал и този пенсионера. Та той не позна единственият си платинен албум, а на продуцент се прави. Той бе казал, че ако продаде 500 бройки от "Къде си ти" ще даде банкет за цялата фирма. А макси-сингъла за малко да стане с 4-ти тираж и да влезе в златният сектор. Пенсионерът толкова не вярваше в Кама, че турне 2004 не е искал да я вземе, а спонсорите от M-TEL са я вкарали. Но после като видя фурорите по стадионите пръв се похвали колко е добра. Въобще и той и повечето чалгари са странно облъчени от една пропаганда, която се пръсва на първата масовка....

Сподели в други сайтове

Естествено, че е така. Тук много, много не обичат Кама. И дори да лицемерничат, аз си ги знам прекрасно какво им е в главата. В твоята също. Ами не очаквахте Кама да може да направи такава кариера. Не е очаквал и този пенсионера. Та той не позна единственият си платинен албум, а на продуцент се прави. Той бе казал, че ако продаде 500 бройки от "Къде си ти" ще даде банкет за цялата фирма. А и той за малко да стане с 4-ти тираж и да влезе в златният сектор. Пенсионерът толкова не вярваше в Кама, че турне 2004 не е искал да я вземе, а спонсорите от M-TEL са я вкарали. Но после като видя фурорите по стадионите пръв се похвали колко е добра. Въобще и той и повечето чалгари са странно облъчени от една пропаганда, която се пръсва на първата масовка....

Кама на мен не ми бърка в здравето, както на теб Деса и винаги съм казвал, че е една от големите и е фактор или поне беше. А това, че Пайнерът има друг вкус и е подценявал нещата на Кама не ме засяга. По принцип той харесва пеещите, изхождайки от факта, че Кама не е много такава може би заради това е подлагал на съмнение и проектите й.

И в твоя чест ще си пусна една любима песен - Стрелките спират :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

О божке, на фона на резила в Русе за какъв фактор да броим Деса? Плейбек, неадекватно поведение като надрусана и нулева реакция от 200 човека в зала за 5000. Даже минали успехи не виждам как да и пишем, щото една Гло със успехите от минало време 20 пъти повече ....

Сподели в други сайтове

https://www.youtube.com/watch?v=JAe7Ul6DOLs

Единствената изпълнителка за която Пайнер може само да съжалява, че изпусна е Рени! Тая жена освен, че имаше много големи хитове, може и да пее, има огромен репертоар и Пайнер можеше да я превърне в още една Глория или Ивана. Защото Рени до ден днешен е търсена за участия..За нея много ме е яд.

Такива като Андреа, Камелия, Крум и т.н не са никаква загуба-Андреа ще я забраеят за няколко месеца, ако не е измислила нещо ново, Камелия пък масово не я знаят младото поколение под 18, а хората над 40, надали ще слушат "Луда по тебе", няма богат репертоар,няма песни на социална тематика, не пее народно, няма твърда фенска маса, която да я иска...Крум няма да го коментирам.

Изгонването им е само печалба за имиджа на Пайнер, но Рени си беше загуба..Можеше да правят пари от нея, защото за участия тя е идеална..Тая жена напълни 2-3 пъти НДК, значи е имало потенциал! А и хората над 40 определено можеше да бъдат нейна аудитория..но уви.

Сподели в други сайтове

Щом се стигна до момент, когато се вади от архива Рени, за да се плюе по Камелия, значи нещата са безвъзвратно загубена кауза, за адвокатите на Пайнер. :hahaha:

Сподели в други сайтове

Щом се стигна до момент, когато се вади от архива Рени, за да се плюе по Камелия, значи нещата са безвъзвратно загубена кауза, за адвокатите на Пайнер. :hahaha:

Рени е истински и качествен изпълнител, ако обичаш не я сравнявай с архивната (вече поправена) грешка на Пайнер-Камелия. Камелия вече спи зимен сън, предлагам да я изключим напълно от коментарите.

А от тебе КОГА ще видим коментари за репертоара на някой/концертите/гласа?? Или освен втори Евгени Минчев да говориш за коя е дебела, коя с кой е спала и с кой е скарана, друго няма какво да напишеш?

Сподели в други сайтове

Само няколко дни до концерта, след това с голямата тояга.....

хахахах щото някой чака теб да дойдеш пак с милиардите ти схеми и да представиш нещата от твоята гледна точка като най-правдиви и реални :3fdb8960598fa63e:

Те даже тея, с които чатиш на скайп ти пропускат постовете, какво остана за другите :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Само няколко дни до концерта, след това с голямата тояга.....

Абсолютно! С твоите камъни, по твоята глава! Внимавай какви ги измисляш този път, хората тук вече са доста подготвени и старите евтини номера НЕ минават! Жълти и неизвестни блогове/сайтове сайтове не минават !

Ааа чакай малко нали ти се пишеш за много обективен? Как така имаш негативна нагласа, преди нещо да е минало? :lol: Просто можеш да си напишеш коментара сега, няма смисъл да чакаш концерта да мине, каква е разликата??? Напиши мнение за представянето на всеки СЕГА. Дали ще го напишеш днес или след концерта то ще бъде 1:1 :1000 (33): :whistling:

Сподели в други сайтове

Фокса дядо ще стане, а още се занимава с лъжи

за чалгата.Кой му вярва обаче?

Аз за това написах, че може да си даде коментара за концерта още днес, няма никаква разлика в това дали ще пише днес или след концерта. Мнението и коментарите ще са еднакви..;)

Дайте да правим залагания, дали ако публиката пак крещи в един глас "Преслава", ще каже, че идва от колоните или ще има подложки на някой песни?? хахахахаха :lol:

Оха, бях забравил, че наближи концертчето. КОй ще стриймва на живо? Нещо такова прочетох из темите. :whistling:

А, дано! Ама надали..

Сподели в други сайтове

Кое е лъжа и кое истина, ще видим вероятно на 2 декември, ако съм изтрезнел. При определени обстоятелства и на 2 декември може да не видим.... :drunk:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...