Jump to content

Митко Димитров: Трудно бих приел изпълнител, който е напуснал озлобен от неуспеха си

Препоръчани коментари

Ако хонорара на Камелия е бил 5500, Митака спокойно е можел да й взима 50% и да й дава 2250, а и да й помага при разходите за клиповете. Но й е давал 75%, което е повече от 4000. За 1 месец- към 40 000, за 3 месеца- 120 000. Какъв е бил проблемът от тях да отделя 20 000 за песен и клип и да прибира 100 бона само за себе си? А Митака от своя страна, освен че й урежда тези участия, да я върти по телевизиите си, да я качва в канала си и да я кани на концерти дори и когато почти не прави нови песни? Ами че то това си е било идеален договор за нея и е показвала, че от 2002 до 2010 е можело да се справя добре с него.

Замисляте ли се, че варианта, който искате вие и Камелия е тя да взима 100% от парите и Митака да я пуска безплатно по телевизиите, да я качва безплатно в канала и да я кани по концерти? Че какво съпродуцентство е това, като едната от двете страни не печели никакви пари?

Друго би било тя да му плаща за ротация, но то това си е отвсякъде самопродуциране и тя даже имаше тази доста добра опция пред себе си, но не се възползва навреме от нея. За жалост това нямаше как да включва качване в най-гледания БГ канал и покана за фирмените концерти.

Но както и да е, въобще не исках да се замесвам в някакви разправии, а да изкажа мнението си. До този момент не бях сигурен доколко Камелия е жертва, но сега съм сигурен, че си е била сравнително добре в Пайнер. Та тя е имала най-добрият договор за цялата история на фирмата!

Сподели в други сайтове

• Отговори 68
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Честно казано, "мисленето" ти тоя път е прекалено елементарно или го няма хич. Ся, даже и на 75/25, не може едната страна да си прави всичко, а другата само да прибира без да прави нищо. Качването в тубата, ротация по телевизията, общите концерти и "уреждането" на участия остро не влизат в графата правене на нещо. Тубата и телевизията са си допълнителни доходи директно за продуцента, общите концерти също (от спонсори и тн), а точно Камелия е достатъчно утвърден изпълнител, около който си има доволен интерес за участия, дори нищо да не прави, тоест какво точно и е уреждал като участия освен да вдигнат телефона и да кажат да, тогава е свободна, и още едно, да и кажат на нея кога и къде да се яви?

И сметката ти е бая крива. Значи от тея 5500, Митака прибира 1375 лв на участие, при 10 участия са 13750 лв на месец, 165 хилки за година. 2-3 песни/клипа на Кама на година са примерно 50-60 хиляди, тя нали не от най-бълващите продукция, щото няма нужда от това. Та кой е виновен че дъртата скръндза от Димитровград, наричана Инженер, продуцент и тн, изпуска съвсем стабилен доход от минимум 100 хиляди на година, защото разните Галени, Цури, Ивани и Преслави го научиха че може съвсем да не се бърка за нищо и само да прибира?

Сподели в други сайтове

Както Фокси беше написал наскоро.. Щом тя взема повече процент от хонорари за участия, влага повече в продукция, щом той взема по-малко, влага по-малко. Би трябвало да плаща 25% от продукцията до сума, ненадвишаваща 25% от неговите 25% от хонорари или нещо такова. Ако при хонорар 5000 на участие той взема 1250, това прави по 12 500 на месец и 37 500 за три месеца. Ако тя изкарва на всеки три месеца проект на стойност 20 000 лева, би трябвало по същите проценти тя да плати 75% от проекта, а той да даде 25% за проекта, тоест 5000 лева и така печалбата му за три месеца от Камелия да е това, което е взел, минус това, което е вложил, или 32 500.

Иначе тя е казвала, че като ще си плаща сама, ок, ще си плаща, но поне да не държат те всичките права.

Сподели в други сайтове

Според мен за Митака ще е малко нечестно да й дава цели 75% и междувременно да отделя и от своите 25% за да й плаща цялата продукция, затова вариантът на Никълъс звучи малко по-добър. И все пак, Лелятиан пресметна, че годишно продуцента ще взима за себе си по 100 000, а замисляте ли се, че Камелия ще взима по 400 000-500 000? И същевременно продуцента ще я налага по телевизиите си, каналите си и концертите си, а ще взима много по-малко пари, отколкото взима тя. Това ми се струва прекалено голяма неравнопоставеност между изпълнител и продуцент. Според мен всичко си е било Ок при 75% на 25% в нейна полза, с това изключение, че той е взимал правата. От тази страна разбирам Камелия, както разбирам и Десислава. И все пак, щом си в най-голямата музикална компания и ти правят толкова реклама и ти дават толкова пари, може би трябва да си направи компромис. Ако ли не- напускане, както направи тя. Нейно си е било решението, тя си е била в правото си да не е доволна от нещо и затова да е прекратила отношенията. Но лично според мен си е била в доста изгодна позиция спрямо останалите, която не мисля да преповтарям за пореден път. ;)

А и самата тема, както вече ви казах, е банална- Митака и Камелия не спират да говорят едно и също. Единствената 'новост' от това интервю е, че лъжата с излизането на Преслава е потвърдена от самия шеф. :D

Сподели в други сайтове

Хора, смятате нещата супер грешно. Никой не дава нито на Камелия, нито на останалите целият хонорар. В Планетите са на 60% всичките, както и в студентски град. Ако не вярвате, питайте. Второто е, че Камелия сама плаща данъци на тези пари, сметнете, че има на тия 300 000 данъци, сама си плаща на екипите, озвучителите, има разходи за куп други неща. Тя ви го каза, да караш Бентли или Порше е невъзможно за един поп - фолк изпълнител, не мислете, че те печелчт кой знае колко. Анелия и Преслава две години събираха за жилище.

Сподели в други сайтове

То всъщност не е наша работа да им смятаме хонорари, печалби, разходи и т.н. Аз просто реших да споделя възгледа си от вчера, който бе провокиран конкретно от коментара на Фокси, че Митака е трябвало да дава от своите 25% за кариерата на Камелия. Мое лично мнение е, че договорът й хич не е бил зле, особено като го сравним с договорите на повечето от останалите, които не стига, че му дават 70%, ами трябва и сами да плащат. Ето това вече е доста несправедливо, ако наистина е така... На практика те наистина трябва да си търсят някакъв страничен финансов гръб, за да направят нещо.

Но както казах, няма какво ние да смятаме- те си знаят най-добре.

Сподели в други сайтове

То всъщност не е наша работа да им смятаме хонорари, печалби, разходи и т.н. Аз просто реших да споделя възгледа си от вчера, който бе провокиран конкретно от коментара на Фокси, че Митака е трябвало да дава от своите 25% за кариерата на Камелия. Мое лично мнение е, че договорът й хич не е бил зле, особено като го сравним с договорите на повечето от останалите, които не стига, че му дават 70%, ами трябва и сами да плащат. Ето това вече е доста несправедливо, ако наистина е така... На практика те наистина трябва да си търсят някакъв страничен финансов гръб, за да направят нещо.

Живота е това което си го направиш, love. Като са тъпи курви, които се продават евтино, ще ги купуват и екплоатират. Което нищо не струва, нищо не струва. Кама и Глора си знаят цената, 5 участия с печалба е по - добре от 20 със същата печалба. Човек се познава по две неща: колко печели и колко си цени времето. Те са се продали за награди, значи са избрали наградите пред достойнството си. И ще ти кажа защо Митака се дразни, защото знае какви са ТСП - тъпи селски пръчки, които като ги намушкат няколко мутри започват да имат претенции, а разликата е била преди и след единствено една: бедна ТСП ненаебата ---> богата ТСП наебана. Друга промяна няма.

Сподели в други сайтове

Разликата между Кама и останалите е, че Камелия може да се изхранва чрез музика и без да пусне дори една нова песен оттук-нататък, докато другите кокошки трябва да драпат да са актуални, да робуват на Митьо за парчета метал и пак в края на краищата ще бъдат забравени преди нея. Не можах да ви хвана много-много сметките, но ми се струва, че от напускането на Камелия, Пайнера е загубил не по-малко пари, отколкото тя самата, така че...

А моето мнение е, че и Глория трябва непременно да се раздели с кокошарника, ако има претенции да е "изпълнителят, задаващ ценностите в жанра". Успешният ѝ концерт трябва да ѝ е набил в главата, че разни там парчета желязо, трафици в Ютюб и всевъзможни други глупости не би трябвало да са какъвто и да е мотив. Да се отдели и да прави само и единствено такава музика, каквато на нея ѝ харесва, без да бъде ограничена от нищо, вярвам, че по този начин ще е способна да извади доста качествени неща.

Сподели в други сайтове

А моето мнение е, че и Глория трябва непременно да се раздели с кокошарника, ако има претенции да е "изпълнителят, задаващ ценностите в жанра". Успешният ѝ концерт трябва да ѝ е набил в главата, че разни там парчета желязо, трафици в Ютюб и всевъзможни други глупости не би трябвало да са какъвто и да е мотив. Да се отдели и да прави само и единствено такава музика, каквато на нея ѝ харесва, без да бъде ограничена от нищо, вярвам, че по този начин ще е способна да извади доста качествени неща.

Това защо го пишеш? Глория нито си купува гледания, нито награди. Тя стои там и тя не знае защо. Защото е прекалено лоялен човек. Още през 2005 е искала да напуска, много пъти се е чувствала обидена и затова не е била на някои концерти. Нито е била алчна винаги да закрива - много пъти е откривала и много пъти не са й давали толкова ефирно време, колко за на някои рециталите и изпросените бисове. И този път има някаква обида, но тя си знае най-добре. Някои неща се преглъщат. При всички случаи е добре да си стои там, по-добре, стига обаче да не продължават да й казват: "Какви са сега тези песни - кой ги слуша тези балади?".

Сподели в други сайтове

Мнението ми беше, че Глория вече не би могла да изкара почти никакви дивиденти от това да продължава да седи при Митьо - както се видя, Пайнера дори не ѝ предостави особена подкрепа за концерта. За какво тогава да продължава да свързва името си с тази долнопробна фирма и пошлите ѝ главни герои. А и като говоря за "раздяла", разбира се, нямам пред вид раздяла със скандал, а просто "разделяне на професионалните пътища". Както например на запад доста хора напускат добре платена работа без никаква друга причина, освен "да опитат ново кариерно предизвикателство".

Сподели в други сайтове

Мнението ми беше, че Глория вече не би могла да изкара почти никакви дивиденти от това да продължава да седи при Митьо - както се видя, Пайнера дори не ѝ предостави особена подкрепа за концерта. За какво тогава да продължава да свързва името си с тази долнопробна фирма и пошлите ѝ главни герои. А и като говоря за "раздяла", разбира се, нямам пред вид раздяла със скандал, а просто "разделяне на професионалните пътища". Както например на запад доста хора напускат добре платена работа без никаква друга причина, освен "да опитат ново кариерно предизвикателство".

Когато дойде моментът, те ще си вземат решението, за да не се получава прибързано и емоционално. При тях има и сантименти, и съдружие, така че ще е с добър тон. Глория има свой принос за фирмата - не бих го нарекъл точно дял или акции, но е допринасяла. За мен тя си е част от Пайнер много повече от базата на един договор, който е просто проформа. Но пък, от друа страна, няма място за сантименти в бизнеса, нищо не е вечно.

При всички случаи ще продължат да си сътрудничат, а ако предподпишат, нека наистина да има някаква промяна в отношението към нея, в смисъл да й подобрят условията. Иначе още от момента, в който тя си направи канал в тубата, ми стана ясно накъде вървят нещата.

И Митьо да спре да мисли от кого е на далавера - защото това не е най-важното и дано някой не му мъти мозъка, както си мисля, че се случва.

Сподели в други сайтове

Абе кво я мислите Глорче? Нима дори след това интервю, в което Митьопи почти директно казва, че са докато изтече на Примата договора, има още хора, които смятат нещо различно?

Сподели в други сайтове

you all, sh(a)t up, OK? Кво ви ебе коя ще напусне и коя не, няма да пукат от глад, мислете му вие. Те шофьори, гримьори и кво ли още не си имат.

Сподели в други сайтове

Просто никой от тях, при положение че имат продуцент, не трябва да си плаща сам и това е. От някого като взема Митака 25% на участие, му финансира с по-малко проектите. От някого като взема 70%, му финансира с повече проектите.

Сподели в други сайтове

you all, sh(a)t up, OK? Кво ви ебе коя ще напусне и коя не, няма да пукат от глад, мислете му вие. Те шофьори, гримьори и кво ли още не си имат.

Просто коментираме словоизлиянията на Митьо. Няма да пукат от глад, затова влизат по брадъри да се излагат за някой лев.

Сподели в други сайтове

Ама как всичките разбраха какво е искала Камелия , само този Десин индивид не може . За подлогата на Пайнер съм склонен да вярвам , че я разбира напълно , но тъй като ни е пратен от Митю , се опитва да да изкара нещата в полза на Пайнера .

Сподели в други сайтове

Ама как всичките разбраха какво е искала Камелия , само този Десин индивид не може . За подлогата на Пайнер съм склонен да вярвам , че я разбира напълно , но тъй като ни е пратен от Митю , се опитва да да изкара нещата в полза на Пайнера .

Престани да се опитваш да ми привлечеш вниманието, върху тебе и плюнката не бих си хвърлил, последна дупка на кавала са ми твоите мнение, най-скучни, най-безинтересни и за това ги подминавам!! :whistling:

И нарочно си замълчах 10 пъти след като тоя се обърна към мене с подобни неща, нали уж имаше модератори, много следяхте, много банове имаше?? Не виждам за тоя никакви банове? А не е интересен на никой, дори не му прочитам мненията, но щом аз отговоря с нещо, веднага имам бан? Не че ми дреме, но все пак като правите нещо, го правете както трябва.

Не разбрахте ли, че двете смешни фенчета, вече не ставате за нищо и никой не се връзва?? Хората прогледнаха и особено след залеза на жената от Чипровци, лягаща си с всеки е ясно защо разигра тоя театър, че уж Пайнер били лоши... :whistling:

Сподели в други сайтове

Интервютата на Камелия и Митака взеха да стават банални. И двамата да не се правят, че са в добри отношения- личи си каква неприязън има между тях.

Между другото, сега обърнах по-голямо внимание на фактът, който Фокси изтъква от доста време насам- че преди да напусне, Камелия е взимала 75%, а Митака- 25%. И изведнъж ми се зароди въпросът- какво всъщност е искала Камелия? Със своите едва 25% той да й плаща всичко ли? А за него каква печалба ще остане от продуктът 'Камелия'?

Съвсем нормално е изпълнители като нея, които взимат такъв огромен процент, да си плащат всичко сами- на практика шефът вече им е дал част от неговата печалба, увеличавайки тяхната. Оттам нататък им дава поле за изява чрез ТВ Планета, каналът в Ютуб и двата концерта годишно + евентуално турне. Наистина, вече сериозно се питам какво повече е искала Камелия освен всички тези неща + 75% от хонорара? 100% от парите ли? Ами не става, как така ще си част от компанията на продуцента, телевизията му у Ютуб профила му, без той да получава нищо от теб?

Нека подчертая, че аз не съм застанал изцяло зад страната на Пайнер, защото забелязвам, че не всичко в тази компания е ОК. Но конкретно тази тема ми изникна изведнъж в съзнанието, както ви четях вашите коментари. Не бях гледал досега от този ъгъл, който ИНП всъщност постоянно повтаря ли, повтаря...

Камелия просто чакаше Митака да плати своите 25% от инвестицията в марката "Камелия" и го чакаше от 2002 година. За 12 години е дал едни 5000 евра, за 50% от правата на "Ена", за да стане тя "Фалшива кожа" и нищо. Цели 12 години само прибира и се хвали, че видиш той и организирал участията и това било страшно, ама безбожно трудна работа и тя не трябвало да го занимава с нищо. Преди седмица направих калкулацията за последните години при 100 участия на година и 2 клипа пускани от Кама. Неговата част е около 20 000 лева. И не иска да ги даде. И крещи, че е милионер и не иска да ги даде. И замята ще ъбарне, ще нарине милиони в глупости, но те тия 20 000 лева за Кама няма да ги даде. И накрая тя реши да му покаже, че може и сама да си урежда участията, за които той толкова много тръбеше, че било страшно трудно. Митака никога не е можел да и взима повече от това, което пише в договора и. Просто се правеше на ударен, да си плаща неговата част. И така до края на октомври 2015 година, когато все още не вярваше, че някой може да го напусне ей така.

Разликата между Кама и останалите е, че Камелия може да се изхранва чрез музика и без да пусне дори една нова песен оттук-нататък....

И когато това е тествано от 2010 до 2014 година и е доказано, че е възможно, как да подпише нов договор с Пайнер? Ами не става.... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Камелия просто чакаше Митака да плати своите 25% от инвестицията в марката "Камелия" и го чакаше от 2002 година. За 12 години е дал едни 5000 евра, за 50% от правата на "Ена", за да стане тя "Фалшива кожа" и нищо. Цели 12 години само прибира и се хвали, че видиш той и организирал участията и това било страшно, ама безбожно трудна работа и тя не трябвало да го занимава с нищо. Преди седмица направих калкулацията за последните години при 100 участия на година и 2 клипа пускани от Кама. Неговата част е около 20 000 лева. И не иска да ги даде. И крещи, че е милионер и не иска да ги даде. И замята ще ъбарне, ще нарине милиони в глупости, но те тия 20 000 лева за Кама няма да ги даде. И накрая тя реши да му покаже, че може и сама да си урежда участията, за които той толкова много тръбеше, че било страшно трудно. Митака никога не е можел да и взима повече от това, което пише в договора и. Просто се правеше на ударен, да си плаща неговата част. И така до края на октомври 2015 година, когато все още не вярваше, че някой може да го напусне ей така.

Ами ок, дори и да речем, че е имала някакво право да му иска и част от неговите 25%, не виждам защо 8-9 години е работила без проблем по по-неудобната за нея схема, а от 2011 до 2014 е решила да се бунтува. Нейните условия са си били доста изгодни, тя е прибирала голяма пара, а Митака прибира значително по-малка. Показателно е, че само тя, Глория и Ивана са били на такъв договор- най-дългогодишните му златни кокошки.

Но както и да е, аз вече казах, че Камелия сама си преценява какво да прави. Щом настоящото положение й е по-добро- ок. Но лично по мое мнение спокойно е можела да си остане на договора, на който е била повече от десетилетие, и който не й е пречил да е сред ТОП имената, въпреки всичките спънки и набутване на други певачки. Нейния спад започна точно от 2011 година, когато тя започна да се бунтува, а от миналата година се задълбочи, след като напусна. Преди това си беше напълно ОК.

Сподели в други сайтове

С тези фермани и плюнчене виждам колко не обръщаш внимание .

И как разбра за кого говоря , не съм визирал никого , но явно имаш някакви комплекси щом се обаждаш ...

Малко са ти бановете , на такива като теб не трябва да им се дава поле за извва , че вредят на останалите с кофти енергията , която струи от постовете ти .

Сподели в други сайтове

Ами ок, дори и да речем, че е имала някакво право да му иска и част от неговите 25%, не виждам защо 8-9 години е работила без проблем по по-неудобната за нея схема, а от 2011 до 2014 е решила да се бунтува. Нейните условия са си били доста изгодни, тя е прибирала голяма пара, а Митака прибира значително по-малка. Показателно е, че само тя, Глория и Ивана са били на такъв договор- най-дългогодишните му златни кокошки.

Но както и да е, аз вече казах, че Камелия сама си преценява какво да прави. Щом настоящото положение й е по-добро- ок. Но лично по мое мнение спокойно е можела да си остане на договора, на който е била повече от десетилетие, и който не й е пречил да е сред ТОП имената, въпреки всичките спънки и набутване на други певачки. Нейния спад започна точно от 2011 година, когато започна да се бунтува, а от миналата година се задълбочи, след като напусна. Преди това си беше напълно ОК.

Няма спад при Камелия. Приходите са на същите нива като в 2010, 2011, 2012, 2013 и 2014 години. Ако на някой му липсват 200-300 000 за 2015 година, то това са Пайнер, а не Кама. Тя няма на кой да се доказва. Спечелила е всичко, което може да се пожелае в кариерата и няма непостигнат връх. Дори Пайнер, в опит да и се мазняат през 2012 година брутално изтриха Деси Слава от картката на чалгата, като на наградите на ТВ Планета присъдиха с 10 години закъснение "Певица на годината`2002" на Кама. Повтарям, Пайнер го направиха, за да и се мазнят за 15-годишнината, а не тя си е искала нещо.

Нали се сещаш, че нито един от "камелотите" не прие това на сериозно? Всички знаехме защо Пайнер го направиха и как с подлагането на Кама, искаха да доубият Деса. Те, Пайнер го искаха тогава! Нали се сещаш, че Кама даде специално интервю, за да каже, че наградата си е на Деса ВЪПРЕКИ Пайнер? Помните ли тези неща или не? Айде сега си помислете кога Деса ще направи такова нещо като Кама, след като при завръщането си в Пайнер си присвои "Певица`2000", която никога и по никакъв начин не е била нейна. Имаш ли идея, колко уважение в чалгарската общност е спечелила Кама с това визираното интервю и как днес Деса изглежда жалко, с присвоените статуетки на Глория? В тоя живот не всичко е слава и награди, а жестове, като този на Кама се помнят по 50 години, когато всички ще са забравили, че Деса си е писала във визитката несъществуваща награда. И още нещо, лично съм трил поне 50 пъти от уикипедията на Кама, прибавената "Певица`2002", защото все има заслепени фенчета, които я дописват. Ето така се прави.....

Сподели в други сайтове

Аз въобще не мисля, че Деса специално е настояла да я пишат Певица на 2000. На поддържащите сайтовете просто не им се занимава да проучват и затова понякога пишат глупости.

По темата- Камелия може и да поддържа някакво ниво на участията, но това не е достатъчно, а и на моменти бройката е доста по-ниска, отколкото беше в Пайнер. А и си личи, че на нея много й се иска да е актуална и с нови песни, затова пусна два комерса един след друг. Най-малкото знае, че хората я гледат как ще се справи след Пайнер и затова се опитва да прави хитове, ама... засега не става. Поне видеото на "Неповторим" е едно от най-добрите за годината и ако беше пуснато в Пайнер със сигурност щеше да е номинирано. Но като цяло погледнато, спада при нея продължава... А можеше да е много по-добре ако още през 2011 или най-късно 2012 беше атакувала с нещо разбиващо в Пайнер, тогава още имаше голяма жажда за нея!

Сподели в други сайтове

Няма спад при Камелия. Приходите са на същите нива като в 2010, 2011, 2012, 2013 и 2014 години. Ако на някой му липсват 200-300 000 за 2015 година, то това са Пайнер, а не Кама. Тя няма на кой да се доказва. Спечелила е всичко, което може да се пожелае в кариерата и няма непостигнат връх. Дори Пайнер, в опит да и се мазняат през 2012 година брутално изтриха Деси Слава от картката на чалгата, като на наградите на ТВ Планета присъдиха с 10 години закъснение "Певица на годината`2002" на Кама. Повтарям, Пайнер го направиха, за да и се мазнят за 15-годишнината, а не тя си е искала нещо.

Нали се сещаш, че нито един от "камелотите" не прие това на сериозно? Всички знаехме защо Пайнер го направиха и как с подлагането на Кама, искаха да доубият Деса. Те, Пайнер го искаха тогава! Нали се сещаш, че Кама даде специално интервю, за да каже, че наградата си е на Деса ВЪПРЕКИ Пайнер? Помните ли тези неща или не? Айде сега си помислете кога Деса ще направи такова нещо като Кама, след като при завръщането си в Пайнер си присвои "Певица`2000", която никога и по никакъв начин не е била нейна. Имаш ли идея, колко уважение в чалгарската общност е спечелила Кама с това визираното интервю и как днес Деса изглежда жалко, с присвоените статуетки на Глория? В тоя живот не всичко е слава и награди, а жестове, като този на Кама се помнят по 50 години, когато всички ще са забравили, че Деса си е писала във визитката несъществуваща награда. И още нещо, лично съм трил поне 50 пъти от уикипедията на Кама, прибавената "Певица`2002", защото все има заслепени фенчета, които я дописват. Ето така се прави.....

Деса е Певица на годината 2000 на наградите на Хит коктейл и е Най-хитова певица на 2000 на наградите на НФ + само нейни песни в категория Песен на годината :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Деса е Певица на годината 2000 на наградите на Хит коктейл и е Най-хитова певица на 2000 на наградите на НФ + само нейни песни в категория Песен на годината :Vishenka_05:

Абе вие си я пишете и с награди от кварталния клуб на анонимните алкохолици, за да пълните визитка. Прочели сме добре какво е писала комплексарката. Доста неща не са нейни, ни си ги пише. Болна работа ей, същата като вас. Само броите някакви неща, а като дойдат концертите, се покривате като всеки път. :whistling: И за какви номинации пак ми говорите? Не разбрахте ли, че тези награди отдавна са просто вътрешноведомствено раздаване. Кама не си пише панаирите, а Пайнер дори ходене до тоалетната в някое село го обявяват за участие. Толкова много отмениха, но там фенчетата си продължават да ги броят. Кого заблуждават освен себе си?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...