Fast Публикувано на Ноември 21 Report Share Публикувано на Ноември 21 Гледайте на живо https://www.youtube.com/watch?v=JBVL4IC6-HM http://tv.bnt.bg/bnt1/16x9/ http://tv.bnt.bg/bnthd/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Излагаме се. Няма звук на YouTube стрийма. Само вижте коментарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Обаче тая песен първата е много хубава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 3тата песен тече а още не е оправен звука в тубата. Баси майката. Ако не направим някой гаф не може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 България няма никакви шансове за победа. Много слаба песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 България няма никакви шансове за победа. Много слаба песен. Ми то по-силна нямаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Ми то по-силна нямаше. Не знам. Мен лично не ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Крисия е уникална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Поли Генова е толкова куцааа. Никаква ддикция и правоговор. Все едно слушам Доналд Дък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Ще сме много назад този път. ;d Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Ще сме много назад този път. ;d Така си и знаех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Малта печели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Стана ми жал за нашите дитса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Стана ми жал за нашите дитса. На кое място са (и колко са участниците)? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 На кое място са (и колко са участниците)? 9/17 - 62 точки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Аз очаквах, че ще сме по средата. Плюс това ни бяха сложили на много тъпо място... след нас имаше също доста потенциални песни. Иначе, шоуто беше идейно и добро. Аз съм много доволен. Плюс това всички пяха много добре - от нашата страна имам предвид. Единственото, което ме изненада е победата на Малта. До последно се надявах, че няма да спечели, макар прогнозите. Като цяло класирането е долу-горе в реда на нещата. Само Австралия остана твърде назад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Само на мен ли тази песен ми прилича на песента на победителката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Оф, точно пък двете най-смотани песни да разбият конкуренцията! Ега ти Добре поне, че Словения влезе в тройката, тяхната песен ми хареса най-много (и руската също) Само на мен ли тази песен ми прилича на песента на победителката? Абсолютно, и аз точно за нея се сетих, като чух малтийската Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Доста изненадващо, нямаше освиркване, когато не получихме точки от доста страни. Също и вотът на Ирландия ме изненада. А Русия не ни даде нищо. И братушките яко ни игнорираха. Съзирам голямо раздразнение, че бяхме домакин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Аз се чудя изобщо кой е пуснал това дете там? Снощи случайно гледах, имах големи надежди за България след Крисия и останах направо изумена от това девойче. Не знам дали песента беше прекалено трудна за нея, но тя пееше фалшиво, особено на високите тонове. На моменти така се напъваше, че чак жал ми стана. С кой акъл са я сложили там и защо? Не гледам Евровизия по принцип и не следя конкурсите, избирания на песни, на изпълнители и т.н. но това беше пълна излагация за България. Иначе песента не беше лоша, но това ужасно изпълнение развали всичко. Иначе Крисия невероятна, както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Така е нашето представяне не беше на ниво пак много точки ни дадоха и толкова не заслужавахме Словения ми беше фаворита плавно изпяване без никакви усилия Малта глас голям песента не ми хареса много но момичето пя Като цяло имаше доста добри изпълнения 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много съм доволен от нас като домакини. Като чета и по чуждестранни форуми, всички мнения са изключително позитивни, някои даже казват, че това е била най-добрата Детска Евровизия като шоу. Сцената определено беше много добра, също така визитките преди изълненията и монтажите с български забележителности бяха невероятни - много красиво заснети и много ефективни. Като минус мога да отбележа само заснемането на самото шоу, което можеше и да е по-добре, както и Поли Генова, която страшно се лигавеше и нямаше никаква дикция. Поне английския й беше добър. Колкото до резултата - абсолютно заслужен победител. Песента е много приятна, даже откакто е победила, не спирам да си пея. А момичето е страшно - силен глас, много добър контрол и самото й поведение беше много добро и естествено. Радвам се за тях - Малта са си сила в Детската Евровизия. Много е радвам и за Словения - много подценявана държава и в двете Евровизии, най-сетне заслужен резултат - песента беше добра и Лина си я изпя страхотно. Странно ми е, че Русия е чак шеста - момченцето е голям сладур и песента си е доста модерна, а чак шеста? Много надолу е и Ирландия, които пък си бяха класа - това на голямата Евровизия сигурно щеше да е в топ 10. Колкото до нашия резултат - 9-то място си беше тавана, определено. Даже да не кажа, че бяхме малко надценени, но все пак домакини - нормално. Габриела пя ужасяващо. Не мога да повярвам, че го казвам, но тоя Иван спаси положението. Но песента си остава слаба и нищо не можеше да я спаси нея самата. Като цяло съм с много позитивни емоции след снощи - браво на нас, ето, че като искаме да блеснем, го можем! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Колкото до нашия резултат - 9-то място си беше тавана, определено. Даже да не кажа, че бяхме малко надценени, но все пак домакини - нормално. Габриела пя ужасяващо. Не мога да повярвам, че го казвам, но тоя Иван спаси положението. Но песента си остава слаба и нищо не можеше да я спаси нея самата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Обаче сръбкинята е сцепила с пеене. .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Обаче сръбкинята е сцепила с пеене. .. Страхотна е!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари