Jump to content

Детска Евровизия 2015 - Финал

Препоръчани коментари

Много съм доволен от организацията. Направо да не повярваш, че става дума за България - хубава сцена, добро осветление, без гафове, много добри графики и медиа. Мисля, че БНТ са организаторите - браво, ето, че можело. То с кеф да кажеш, че се провело у нас. :th_up:

Поли Генове беше потресаваща, като четеше колко е "ексайтед" по аутокюто, ама ... поне не й беше много лош акцента. Убеден съм, че можеше да се намери по-малко крещяща и по-малко лигавеща се водеща, но нали Генова трябва да се изяви някъде.

Най-много ми хареса Сан Марино. Нашата песен беше абсурдна, а и двете ни деца бяха много изкуствени и превзети, нищо общо с естествения чар и сладко излъчване на Крисия.

Като цяло - чудесно провеждане, нафталинени банални песнички, много крещене от уж малки деца "Тееееенк ююююю Юръъъъъъъп", "Айййй лъъъъ ююююю" и "Хелоооооууу Юръп" и усещането, че наистина това шоу никой не го гледа и никой не го вълнува. Клипчетата са качени преди 15 часа на официалния профил в ютуб ( 37 хил. абоната) и са гледани по 2-3 хил. пъти.

Аз мисля, че е добре да спрем с детската Евровизия - бяхме 2-ри, организирахме едно издание, да се оттеглим от това никому ненужно харчене на пари, докато е време.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

• Отговори 41
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много съм доволен от организацията. Направо да не повярваш, че става дума за България - хубава сцена, добро осветление, без гафове, много добри графики и медиа. Мисля, че БНТ са организаторите - браво, ето, че можело. То с кеф да кажеш, че се провело у нас. :th_up:

Поли Генове беше потресаваща, като четеше колко е "ексайтед" по аутокюто, ама ... поне не й беше много лош акцента. Убеден съм, че можеше да се намери по-малко крещяща и по-малко лигавеща се водеща, но нали Генова трябва да се изяви някъде.

Най-много ми хареса Сан Марино. Нашата песен беше абсурдна, а и двете ни деца бяха много изкуствени и превзети, нищо общо с естествения чар и сладко излъчване на Крисия.

Като цяло - чудесно провеждане, нафталинени банални песнички, много крещене от уж малки деца "Тееееенк ююююю Юръъъъъъъп", "Айййй лъъъъ ююююю" и "Хелоооооууу Юръп" и усещането, че наистина това шоу никой не го гледа и никой не го вълнува. Клипчетата са качени преди 15 часа на официалния профил в ютуб ( 37 хил. абоната) и са гледани по 2-3 хил. пъти.

Аз мисля, че е добре да спрем с детската Евровизия - бяхме 2-ри, организирахме едно издание, да се оттеглим от това никому ненужно харчене на пари, докато е време.

Дай да спрем да дишаме също?

НЕ мога да разбера що сте толкова негативни към всичко.

Първо, в JESC участват 17 страни - повечето малки държави. Не е достатъчно популярно. Другото е, че аудиторията на конкурса е телевизионна. Гледанията са малко, но словенската песен има над 250к гледания извън тоя канал. На Крисия има сигурно над 5 млн. гледания. Така, че зависи. Голямата Евровизия има 40 държави, конкурсът е супер комерсиален. С 59 годишна история. Няма база за сравнение.

Съгласен , че Полита малко прекали с лигавенето, но се справи доста добре. Освен това е избрана с конкурс, който е правен не от българи.

Сподели в други сайтове

Аз се чудя изобщо кой е пуснал това дете там? Снощи случайно гледах, имах големи надежди за България след Крисия и останах направо изумена от това девойче. Не знам дали песента беше прекалено трудна за нея, но тя пееше фалшиво, особено на високите тонове. На моменти така се напъваше, че чак жал ми стана. С кой акъл са я сложили там и защо? Не гледам Евровизия по принцип и не следя конкурсите, избирания на песни, на изпълнители и т.н. но това беше пълна излагация за България. Иначе песента не беше лоша, но това ужасно изпълнение развали всичко.

Иначе Крисия невероятна, както винаги.

Ами ..... публиката я избра. Лятото имаше конкурс при Слави и тогава тя спечели при положение, че имаше по - добри от нея. Тогава Иван остана втори ако не се лъжа и после случайно го бутнаха и него в песента, според мен от съжаление. На мен Габриела от самото начало не ми харесва, гледала съм 3 нейни интервюта (в Тази сутрин и 2 при Слави) ... ами тя 2 думи не може да свърже в изречение, отговаряше с по 1 дума на въпросите. Няма никаква харизма.

Песента пък (особено в припева) ми звучи все едно е правена 1982 .. супер зле.

Не съм запозната с правилата на конкурса, та да питам Крисия като е участвала веднъж има ли право втори, трети път да се явява или не?

Сподели в други сайтове

Ами ..... публиката я избра. Лятото имаше конкурс при Слави и тогава тя спечели при положение, че имаше по - добри от нея. Тогава Иван остана втори ако не се лъжа и после случайно го бутнаха и него в песента, според мен от съжаление. На мен Габриела от самото начало не ми харесва, гледала съм 3 нейни интервюта (в Тази сутрин и 2 при Слави) ... ами тя 2 думи не може да свърже в изречение, отговаряше с по 1 дума на въпросите. Няма никаква харизма.

Песента пък (особено в припева) ми звучи все едно е правена 1982 .. супер зле.

Не съм запозната с правилата на конкурса, та да питам Крисия като е участвала веднъж има ли право втори, трети път да се явява или не?

Може да се явява колкото пъти си поиска, докато е под 16. Друг е въпроса, че няма смисъл, защото много рядко втория път е по-успешен от първия. Примери в голямата Евровизия - бол.

Сподели в други сайтове

Някои питат каква е продукцията, аз ще отговоря - смесена. БНТ ръководеше всичко около проекта, но имаше подизпълнители от Италия, Ирландия, Малта, Украйна и къде ли още не. И това направи проектът колкото вълнуващ, толкова и труден, защото трябваше всичко това да се синхронизира и вкара в една обща концепция.

Иначе каквото видяхте по сцената и като светлини, 80% беше от България. Режисьори бяха Кристиан Биондани от Италия и Николай Пенчев от България. Като цяло това наистина беше много сложен проект и БНТ като телевизия с 0 предишен опит в такива неща се справи повече от перфектно. Нека си го кажем без излишна скромност, защото това си е истината.

Сподели в други сайтове

На доста статии и коментари попаднах днес и все положителни.

Това е най-добрата детска Евровизия до този момент. Браво на БНТ и ЕBU.

Сподели в други сайтове

OMG ! Глух ли си че пее на playback :mf_surrender:

Не е на плейбек. Личи си още в началото на песента където не "влиза" точно където трябва и закъснява леко. ;)

Сподели в други сайтове

Дай да спрем да дишаме също?

НЕ мога да разбера що сте толкова негативни към всичко.

Първо, в JESC участват 17 страни - повечето малки държави. Не е достатъчно популярно. Другото е, че аудиторията на конкурса е телевизионна. Гледанията са малко, но словенската песен има над 250к гледания извън тоя канал. На Крисия има сигурно над 5 млн. гледания. Така, че зависи. Голямата Евровизия има 40 държави, конкурсът е супер комерсиален. С 59 годишна история. Няма база за сравнение.

Съгласен , че Полита малко прекали с лигавенето, но се справи доста добре. Освен това е избрана с конкурс, който е правен не от българи.

Защо реагираш толкова неадекватно? Кой е казал да спрем да дишаме, просто да спрем да даваме пари за глупости. Нека да напомня, че победителя от ДЕ 2014 не е България, и след като огромна и доста по-богата държава от нас заяви, че не й е рентабилен тоя конкурс ... смятай!

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Защо реагираш толкова неадекватно? Кой е казал да спрем да дишаме, просто да спрем да даваме пари за глупости. Нека да напомня, че победителя от ДЕ 2014 не е България, и след като огромна и доста по-богата държава от нас заяви, че не й е рентабилен тоя конкурс ... смятай!

Не всичко в този живот е пари трябва да има повече такива събития

Дай по твоята логика и да не празнуваме празниците защото и те са свързани с разходи пък се повтарят всяка година

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Не , че не е рентабилен просто шведската телевизия организатор няма откъде да намери още средства за органазирането и на ДЕ 15.

А конкурса си е голяма реклама, ето на това издание за първи път го гледаха чак в Австралия.

Сподели в други сайтове

Не , че не е рентабилен просто шведската телевизия организатор няма откъде да намери още средства за органазирането и на ДЕ 15.

А конкурса си е голяма реклама, ето на това издание за първи път го гледаха чак в Австралия.

Каква шведска телевизия те гони? :D Италия спечели ДЕ 2014, но отказаха да са домакини, тъй като там никой не го гледа (и как да стане, при положение, че го дават по някакъв неизвестен детски канал) и няма смисъл. А ние тук посрещнахме Крисия и близнаците като национални герои. Как да стане.

Сподели в други сайтове

Не всичко в този живот е пари трябва да има повече такива събития

Дай по твоята логика и да не празнуваме празниците защото и те са свързани с разходи пък се повтарят всяка година

Моите празници не включват банални песнички със заглавия Children of the world", "Let your spirit fly" и "Dreams for the Planet", в които изтощени до припадък дечица зоват за световен мир, дъги, игри, еднорози и мечти, накрая изревават едно 15-секундно "Тенкююююю Юръъъъъъп" и сдават сцената на папагала Поли Генова, която специално за случая е намалила цветовете в косата си на 38, която с накокошинено изражение да лигавчи "Хелоу Дъблин, София колинг".

Междувременно всички 17 зрителя на ДЕ 2015 в Западна Европа са оставили програмата, докато готвят или си чистят праха от библиотеката, Те са доволни - специално тази година швейцарци и норвежци се справят прилично с живота си предвид факта, че нямат представители на ДЕ.

https://www.youtube.com/watch?v=WeHylP5tU0s

Със съвсем друга атмосфера беше "Златната монета". :Vishenka_05:

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...