OstapBender Публикувано на Ноември 25 Report Share Публикувано на Ноември 25 Преди малко и хрумна, че не сме изреждали отдавна любимите си песни, тези, които са в основата въобще да слушаме тази музика. Правени са класации за любими фолк песни като цяло, за любими ретро песни, годишни ... но за период не се сещам да е имало. Нарочно правя Топ 20, с надеждата да имате поне по 2 любими песни на година. Времевата рамка - песни, излезли от 2006 насам, включително. По-нататък и аз ще се включа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 "Спри ме" - Галена "Кой" - Галена & Фики "Не искам да знаеш" - Ивана "Черен сняг" - Деси Слава "От мен питието" - Преслава "Иска ли ти се" - Алисия "Мен си търсил" - Андреа "Продължавам" - Анелия "Гадна порода" - Азис "Празнуваш ли сега"- Азис "Мога пак" - Цветелина Янева "За контакти" - Цветелина Янева "Обичам те и толкова" - Джена "Смелите си имат всичко" - Емилия "Целувай още" - Глория "Недей, сърце" - Кали "Четири стени" - Константин "За да те забравя" - Милко Калайджиев "Всякакви мъже" - Малина "Нищо не знаеш" - Емануела & Крум Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Някой ден - Деси Слава Ако те няма - Глория Лъжа е - Преслава Аз съм с теб - Ивана Когато всичко свърши - Емилия Някой ден - Камелия Безумна лудост - Елена Дом Периньон - Вероника Продължавам - Анелия Не съм ангел - Преслава Първата-последната - Елена Не ме обичай - Мария Черен сняг - Деси Слава Още - Елена До последната сълза - Глория Пясъчни кули - Глория Дай ми - Галена В твоите очи - Деси Слава и Галена Да видя какво е - Джена Моето слабо място - Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 1. Емилия - Смелите си имат всичко 2. Анна - Срещу любов имунизирана 3. Димана - Невидима 4. Емилия - Искаш ли 5. Димана - Към тебе тичам 6. Мария - Моите задръжки 7. Магда - Хронична липса на любов 8. Димана - Луда обич 9. Райна - Сърфирай с мен 10. Емилия - Още мисля за теб 11. Алисия - Имаме ли връзка 12. Траяна - Свикнала съм 13. Камелия - Кажи ми как 14. Мария - Трябва да те намразя 15. Преслава - Моят нов любовник 16. Галена - След 12 17. Елена Паришева - Безсрамна 18. Андреа - Мен си търсил 19. Магда - Достъп забранен 20. Даниела - Разплакана любов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Преслава - Лъжа е Преслава - Не съм ангел Ивана - Това е парчето Емилия - Когато всичко свърши Цветелина Янева - Всичко Анелия - Единствен ти Преслава - Уморих се Ивана - Дъжд от рози Магда - Хронична липса на любов Вероника - Твоите очи Преслава - Новата ти Преслава - Водка с утеха Елена - Ако ме обичаш Анелия - Продължавам Мария - Единствен Елена - Под прикритие Емилия - Дори и да боли Преслава - Моето слабо място Цветелина Янева - Момиче за всичко Преслава - Феномен .......... Доста трудно като цяло, защото мога да изброя 100. :1000 (29): Гледал съм да слагам песни, които едновременно са ми много любими, но и са били хитове, защото имат по-голям шанс да се класират напред, ако има някаква обща класация след това. Иначе харесвам и доста НЕхитови песни :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 До колко песни на изпълнител е възможно? То от този период поне 10 любими на Преслава имам. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Поставям си граница до 10 песни на Ивана. Подредбата не е според това коя песен харесвам най-много. Ивана - Ало, мамо Ивана - Това е парчето Ивана - Празник всеки ден Ивана - Аз съм с теб Ивана - Не искам да знаеш Ивана - Искам още Ивана - Цял живот Ивана и Васил Иванов - Ех, любов Ивана - Адрес любов Ивана - Уникална Константин - Знам добре това Вероника - На добър час Нелина - Любов след любовта Преслава - Финални думи Малина - Студ Азис - Онова момче Емилия - Дори и да боли Гергана - Искам само любовта тти Райна и Константин - Ние знаем как Галена - Знам диагнозата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 По азбучен ред: Азис - "Бивши" Азис - "Дай ми лед" Андреа - "Лоша" Анелия - "Не ме принуждавай" Анелия - "Следа от любовта" Анелия - "Ти си слънцето в мен" Борис Дали - "Пиян" Борис Дали, Илиян, Константин - "Палатка" Галена - "Знам диагнозата" Галена - "Много ми отиваш" Глория - "Утре ще е по-добре" Елена - "Първата, последната" Емилия - "История" Емилия - "Така ми харесва" Ивена - "Нещо малко черно" Илиян - "Тупалка" Преслава - "Феномен" Теодора, Тони Стораро - "Престъпление" Тони Стораро - "Две, три, четири" Тони Стораро - "Не заслужавам" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Райна и Константин - Ти си ми всичко Вероника - На добър час Глория - Ако те няма Камелия - Някой ден Преслава - Не съм ангел Джина Стоева - Сто жени Елена - Първата, последната Ивана - Аз съм с теб Галена - Знам диагнозата Андреа - Неблагодарен Кали - Като те почна Цв. Янева - Притеснявай ме Глория - Ненаситна Емилия - Смелите си имат всичко Емилия - Моята половина Глория - Двойна игра Глория - Пясъчни кули Галин - С мене да вървиш Емилия - Ето ме Глория - Изсвирете нещо ударно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Деси Слава Някой ден Глория Пясъчни кули Преслава Режим неприлична Деси Слава Два магнита Галена Дявола ме кара Глория Еднопосочен път Джена Да видя какво е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 И аз ще се огранича с до 10 песни на Преслава, като всяка от изброените ми е почти еднакво любима, така, че на първо време се сетих за тези мои любими песни в периода на 2006-2014. Преслава - Последен адрес Преслава - Лъжа е Преслава - Моят нов любовник Преслава - Режим неприлична Преслава - Мъж на хоризонта Преслава - Нищо друго Преслава - И когато съмне Преслава - Как ти стои Преслава - Заклевам те Преслава - Новата ти Галена - Тихо ми пази Емануела - Късам ти нервите Соня Немска - Правена съм за ръцете ти Емилия - Моята половина Джена - Да видя какво е Цветелина Янева - Мога пак Анелия - Не ме принуждавай Димана - 1000 градуса любов Глория - Ако те няма Райна - Цип на устата Андреа - Докрай С една повече, но толкова стигат. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ДесиСлава - "Мръсни поръчки" Камелия - "Манастир" Глория - "До последната сълза" Преслава - "Уморих се" Емилия - "Няма как" Анелия - "Генерал" Анелия - "Всичко води към теб" Анелия - "Да ти викна ли такси" Глория - "Ненаситна" Елена - "Още" Емилия - "Смелите си имат всичко" ДесиСлава - "Пусни го пак" Глория - "Можеш ли да ме обичаш" Камелия - "Как да те забравя" Джена - "С повече от две" Мария - "Дай жега" Джена - "Да те бях ранила" Андреа - "Дай ми всичко" Андреа - "С теб да бъдем пак" Емилия - "Искаш ли" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 1.Андреа - Най-добрата 2.Галена и Фики - Боже, прости 3.Галена и Фики - Кой 4.Галена и Faydee - Habibi 5.Галена - Пак ли 6.Андреа - Докрай 7.Андреа - Никой друг 8.Таня Боева - Имаш ли приятели 9.Таня Боева и Бранди - Боли от любовта 10.Преслава - Ако утре ме губиш 11.Галин - Роклята ти пада 12.Десислава - Някой ден 13.Анелия - Да ти викна ли такси 14.Алисия - Имаме ли връзка 15.Алисия - Твоя тотално 16.Галена и Десислава - В твоите очи 17.Емануела - Всичко се връща 18.Емануела - Крайна мярка 19.Джордан - Стига вече 20.Джордан - Недей, недей Сигурно имам и още, но не се сещам за тях, а щом се сетих за тези, явно са ми били най-любими. Със сигурност през всичките тези години не съм имал по-любима песен от "Най-добрата" на Андреа, която ми е топ топ топ ъф дъ топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 1. Теодора - Смешна цена 2. Преслава - Не съм ангел 3. Галена - Спри ме 4. Азис - Гадна порода 5. Цветелина Янева - За контакти 6. Джена и Андреас - Да те прежаля 7. Андреа и Азис - Пробвай се 8. Соня Немска - Правена съм за ръцете ти 9. Кали - Лошите взимат ни душите 10. Емилия и Ави Бенеди - Кой ще му каже 11. Анелия - Проба-грешка 12. Джена - Да видя какво е 13. Галена - Знам диагнозата 14. Преслава - От теб питието 15. Гергана - Карма 16. Фики - Беше обич 17. Преслава и Елена Паришева - Пия за тебе 18. Емилия - Дори и да боли 19. Константин - Четири стени 20. Цветелина Янева - Момичето за всичко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Анелия - Продължавам Анелия и Миро - Завинаги Галена - Спри ме Ивана - Дъжд от рози Преслава - Лъжа е Глория - Пясъчни кули Анелия - Следа от любовта Ивана - Не ме боли Анелия - Генерал Джена - Да се влюбя, не допускам Галин и Джена - С мене да вървиш Цветелина Янева - Всичко Анелия - Раздялата Джена - Моли се да не почна Вероника - На добър час Ивана - Аз съм с теб Анелия - Да ти викна ли такси? Камелия - Манастир Галена - Мразя да те обичам Галин - Парата ако хвана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 1.Андреа - Неблагодарен 2.Андреа - С теб да бъдем пак 3.Андреа - Най добрата 4.Андреа и Азис - Пробвай се 5.Преслава - От мен питието 6.Преслава - Мръсно и Полека 7.Галена - Пак ли 8.Галена - Тихо ме пази 9.Галена и Фики - Кой 10.Галена и Фики - Боже,прости 11.Фики и Преслаяа - Горе долу 12.Галин и Джена - С мене да вървиш 13.Джена - Моли се да не почна 14.Ивана - Дъжд от рози 15.Ивана - Не е ваша работа 16.Ивана - Това е парчето 17.Илиян - Тупалка 18.Цветелина Янева - Влез 19.Андреа - Употребена 20.Азис - ММА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Много трябва да мисля за да го правя топ 20, не мога да влизам аз в такива ограничения! По скоро по години ще поставя най - запомнените и слушани от мен песни! 2006та "Кръговрат" - Глория и крупа Луна "Седем дни" - Ивана "Лъжа е" - Преслава "Целувай ме" - Камелия "Студ" - Малина "Единствен" - Мария "Тук и Сега" - Елена "Не така" - Вероника "Каменно сърце"(ремикс) - Лияна 2007ма "Безумна лудост" - Елена "Някой ден" - Камелия "Ако те няма" - Глория "Твойте очи" - Вероника 2008ма "Усещам те още" - Камелия "Аз съм с теб" - Ивана "Не искам да знаеш" - Ивана "Първата, последната" - Елена 2009та "Още" - Елена "Можеш ли да ме обичаш" - Глория "Черна кръв" - Камелия "Ти си луд" - Емилия "Не ме принуждавай" - Анелия "Имаме ли връзка" - Алисия "Дяволът ме кара" - Галена "Късам ти нервите" - Емануела "Нищо не знаеш" - Емануела и Крум "Мой" - Малина и Галена 2010та "Изпий ме цялата" - Камелия "Искаш ли" - Емилия "Четири секунди" - Анелия "За контакти" - Цветелина Янева "Влез" - Цветелина Янева и Йонут Черчел "Важно ли ти е" - Алисия "На две големи" - Галена "Къса памет" - Елена "Безсрамна" - Елена "Лошите момичета" - Лияна 2011та "Да те бях ранила" - Джена "На ТИ ми говори" - Алисия "Манастир" - Камелия "Не се променям" - Емилия "По - страшно" - Цветелина Янева "Питам те последно" - Емануела и Сердар Ортач 2012та "Да видя какво е" - Джена "Спри ме" - Галена "Мога пак" - Цветелина Янева "Да ти викна ли такси" - Анелия "Ром пом пом" - Емануела 2013та "Аз и Ти" - Анелия "Кой ме събра с тебе" - Джена "Пясъчни кули" - Глория "Виж какво" - Малина "По моята кожа" - Преслава "Тръпката" - Емануела 2014та "Моли се да не почна" - Джена "Още колко нощи" - Цветелина Янева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 01.Емилия - Не се променям 02.Галена - С кое право 03.Джена - Обичам те и толкова 04.Емилия - Свързано е с теб 05.Магда - Хронична липса на любов 06.Емилия - Просто те убивам 07.Галена - Лоша ли съм 08.Емилия - Да бях от гадните 09.Траяна - Нещо подобно 10.Джена и Илиян - За теб и мен 11.Цветелина Янева - Притеснявай ме 12.Теодора - Мой късмет 13.Емилия - Грешница 14.Ивена - Моля за внимание 15.Магда - Нова страница 16.Лияна - На я науча ли 17.Глория - Вярвам в любовта 18.Ваня - Ти ли си 19.Джина Стоева - 100 жени 20.Теодора - Някой като мен 21.Джена - Да те бях ранила 22.Емилия - Ще рискувам 23.Ванеса - До стенатa 24.Цветелина Янева - Мога пак 25.Галена - Пак ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 1. Андреа - Най-добрата 2. Андреа - Докрай 3. Андреа - Никой друг 4. Димана - Грешката е вярна 5. Джена - Да те бях ранила 6. Яница - Вземай задължително 7. Алисия и Константин - Не си ти 8. Андреа - Неблагодарен / Късай етикета 9. Преслава - Моето слабо място 10. Цветелина Янева - Без думи 11. Цветелина Янева - Влез / По-страшно 12. Азис - Хабиби 13. Емилия - Смелите си имат всичко 14. Яница - Грешната 15. Анелия - Искам те полудявам / Генерал 16. Галена - Пак ли 17. Джена - Да видя какво е 18. Джена - Такива като тебе 19. Емилия - Ти си ми 20. Андреа и Борис Дали - Едно Има песни за които се сетих като "Не и утре" Преслава, която ми е в топ 10, но не знам от коя година е. Имаше още песни на Андреа, Джена и Анелия които исках да впиша, но реших да напиша на други изпълнители които също харесвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Ивана - Аз съм с теб Ивана - Кръв ми капе от сърцето Ивана - Последна чаша Ивана - 7 дни Ивана - По дяволите рая Ивана - Уличник Ивана - Това е парчето Ивана - Златен Ивана - Вържи очите ми Ивана - По всяко време И чак след тези: Камелия - Изпий ме цялата Преслава - На тебе не отказвам Емилия - Не се променям Емилия - Целувай ме Галена - Пантера Галена - Стара каравана Ивана - Уникална Джена - Кой ме събра с тебе Мария Петрова - Ще го преживея Мария Петрова - Данък мнение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Преслава: "И когато съмне" Емануела: "Да си плащал" Преслава: "Новата ти" Преслава: "Като за финал" Цветелина Янева и Йонут Черчел: "Влез" Камелия: "Целувай ме" Ивана: "Аз съм с теб" Илиян: "Тупалка" Галена: "Знам диагнозата" Константин: "Обади ми се" Камелия: "Фалшива кожа" Андреа: "Докрай" Андреа и орк. "Кристали": "На екс" Софи Маринова и Устата: "Бурята в сърцето ми" Деси Слава: "Моето зайче" Тони Стораро: "Фалшиви сълзи" Анелия: "Единствен ти" Анелия и Миро: "Завинаги" Камелия: "Усещам те още" Ами не знам дали са точно тези, но всичките съм ги слушал много, има и други, които са били със стабилно присъствие, но реших да дам шанс на тези. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 1. Гергана - Карма (2007) 2. Малина - Виж какво (2013) 3. Анелия - Да ти викна ли такси (2012) 4. Гергана - Защото те обичам (2009) 5. Андреа - С теб да бъдем пак (2010) 6. Гергана - Имам нужда (2009) 7. Андреа - Неблагодарен (2010) 8. Гергана - До утре (2006) 9. Анелия - Така ме кефиш (2011) 10. Цветелина Янева - Давай, разплачи ме (2010) 11. Галена - Пак ли (2012) 12. Анелия - Трети път (2008) 13. Яница - Грешната (2015) 14. Галена - Дай ми (2013) 15. Емилия - Моята половина (2012) 16. Преслава - Лъжа е (2006) 17. Анелия - Продължавам (2008) 18. Цветелина Янева - Мога пак (2012) 19. Мария - Дай жега (2010) 20. Анелия - Не мога да губя (2014) 2006: 2 2007: 1 2008: 2 2009: 2 2010: 4 2011: 1 2012: 4 2013: 2 2014: 1 2015: 1 Анелия - "Всичко води към теб" 2005 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 1.Алисия- Имаме ли връзка 2.Алисия- На "ти" ми говори 3.Тони Стораро- Така ме запомни 4.Тони Стораро- Ако една звезда си 5.Емануела и Крум- Нищо не знаеш 6.Джина Стоева- Докога 7.Преслава- Нищо друго 8.Деси Слава- Някой ден 9.Тони Стораро и Деси Слава- Не искам без теб 10.Ивена- Стаята 11.Ивена- Номер 2 12.Емилия- Мъртви души 13.Теодора- Сърце не ми остана 14.Алисия- Черно кафе 15.Софи Маринова- Искам да обичам 16.Люси и Слави Трифонов- По ръба 17.Невена Цонева и Слави Трифонов- Жестока 18.Ванеса- Тест за самота 19.Галена- Спри ме 20.Галин- Момче без сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 28 Author Report Share Публикувано Ноември 28 1. Анелия - "Аз и ти" 2. Камелия - "Никотин" 3. Преслава - "Ако утре ме губиш" 4. Анелия - "Продължавам" 5. Галена и Фики - "Кой" 6. Анелия и Миро - "Завинаги" 7. Цветелина Янева - "Давай, разплачи ме" 8. Преслава - "По моята кожа" 9. Анелия и Илиян - "Не исках да те нараня" 10. Преслава - "Феномен" 11. Емилия - "Дори и да боли" 12. Емануела - "Късам ти нервите" 13. Алисия feat. Флори - "Важно ли ти е?" 14. Галена - "Точно никога" 15. Есил Дюран - "Път към друга" 16. Галин, Кристиана и Ани Хоанг - "Между нас" 17. Джена - "Да видя какво е" 18. Тони Стораро - "Колко си красива" 19. Емилия - "Не се променям" 20. Галена - "Пак ли" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.