Andrew Cunanan. Публикувано на Декември 1 Report Share Публикувано на Декември 1 1. Най-тъпа песен. /песента, която най-малко харесвате 2.Най-малоумен текст. /Текстът, който ви кара да се чудите що за глупак го е писал 3. Двойка песни, които най-много си приличат. /Ъъъ, едната ли почна, или другата? 4. Най-лош дует. /дуетната песен, която най-малко харесвате 5. Най-мазен кючек. /песен, в която толкова са прекалили с ориенталските елементи, че предизвиква неудържимо желание за повръщане у Вас 6. Най-скучно видео. /Това видеоклип ли е, или ТВ версия?! 7. Най-противно видео. /Чак сменяте канала като го пуснат. 8. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. 9. Изпълнител, който най-много деградира като качество 10. Изпълнител, който най-много деградира като популярност 11. Най-окепазено тяло. /може да включва устни, лице, килограми.. сещате се 12. Изпълнител с най-безплодни усилия /напъва се, ама все не става 13.Най-бездарен изпълнител 14. Изпълнител с най-лош вкус за обличане 15. Най-селско излъчване 16.Най-отблъксваща визия 17. Най-голяма излагация 18. Най-лошо концертно присъствие 19. Най-лошо клубно присъствие 20.Най-скучен албум 21.Най-скучно и безинтересно участие в реалити формат 22. Най-натрапваното нещо за годината /може да е песен, която са ротирали твърде много, изпълнител, който са налагали твърде много.. 23.Изпълнител, с най-големи претенции без покритие 24. Най-противен певец на годината 25. Най-противна певица на годината По три възможности на категория.. Забавлявайте се! Гласувайте до 1.01.2016 година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 1. Най-тъпа песен - Теди Александора - "Много ми е луд" 2.Най-малоумен текст - Теди Александрова - "Много ми е луд" 3. Двойка песни, които най-много си приличат - Яница - "Вземай задължително" / Роксана - "Петък, събота, неделя" 4. Най-лош дует - Теди Александрова и Силвър - "Много ми е луд" 5. Най-мазен кючек - Теди Александрова и Силвър - "Много ми е луд" 6. Най-скучно видео - Адриана - "Party time" 7. Най-противно видео - Теди Александрова и Силвър - "Много ми е луд" 8. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи - Ашли - "Извън контрол" и всички на Адриана 9. Изпълнител, който най-много деградира като качество - Теди Александрова 10. Изпълнител, който най-много деградира като популярност - Тони Стораро 11. Най-окепазено тяло - Яница 12. Изпълнител с най-безплодни усилия - Адриана + Димана 13.Най-бездарен изпълнител - Адриана 14. Изпълнител с най-лош вкус за обличане - Теди Александрова 15. Най-селско излъчване - Адриана 16.Най-отблъксваща визия - Адриана 17. Най-голяма излагация - Кариерата на Теди Алекасндрова 18. Най-лошо концертно присъствие - Кристиана 19. Най-лошо клубно присъствие - Кристиана и Джорджано 20.Най-скучен албум - Мария - "Твоите 100 лица" 21.Най-скучно и безинтересно участие в реалити формат - няма голям избор, излишна категория 22. Най-натрапваното нещо за годината - Кристиана и Джорджано 23.Изпълнител, с най-големи претенции без покритие - Мария 24. Най-противен певец на годината - Тони Стораро 25. Най-противна певица на годината - Теди Александрова Присъждам награда за цялостно творчество - Теди Александрова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 И това е за ключ, ще бъде отключена паралелно с другата тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.