Jump to content

Митко Димитров: Ако Оцко реши да действа против правилата, няма да е в негов интерес

Препоръчани коментари

Нито една голяма световна звезда не работи сама без лейбъл. Няма никакъв шанс да те завъртят по радиата ако си без екип. Останеш ли без продуцент, забравяш за славата! А договорите са много по-заробващи, просто пазара им е огромен за разлика от нашия. Ако си мислите, че от турнето на Кейти Пери, което е изкарало 100 милиона (примерно) тя ще вземе повече от 10-15 от тях се лъжете.

Може и така да е, но пък дали на Кейти й се налага да си плаща сама песните и клиповете? Съмнява ме!

Сподели в други сайтове

• Отговори 59
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ама как някой изобщо ще си изкриви устата да каже, че Пайнера, видиш ли, е "лейбъл"?!

Що за т.нар. "лейбъл" ще каже на прохождаща певица, която скандализира обществото с разюздано поведение, мазни песни и плоски текстове, че "като е гарда, давай да е рошава" (това по повод "Чалга пеперудки"). То какви концепции, какви послания, какви ПР стратегии, мани, мани...

Сподели в други сайтове

Нали всички ревахте, че чалгата пропада заради еднаквите песни и в частност Оцко?? :whistling: Сега е проблем, че го няма ли? Колко познатоооооо.

Честно казано щеше да е добре да има нормална конкуренция и най-накрая да се случи нещо в чалгата, а Оцко какво направи? Събра куцо, кьораво и сакато изгонено от някъде за да ми прави бизнес..Еми то така не става, нов бърдак със стари ку:ви.. И в случая най-губещ е той, защото няма как да работи с имена като Цвета Янева, Преслава, Галена, Анелия, Константин, Фики и т.н, а те плащат най-добре, така че губи само той от цялата работа. Особено и след като се набута с разходи, разходи и само разходи.

Сподели в други сайтове

Нали всички ревахте, че чалгата пропада заради еднаквите песни и в частност Оцко?? :whistling: Сега е проблем, че го няма ли? Колко познатоооооо.

Напротив, още по-зле се оказа работата. Да, Оцко правеше еднотипна музика, но без него пък съвсем ги няма. Нали разбираш колко са зле нещата?

Сподели в други сайтове

Напротив, още по-зле се оказа работата. Да, Оцко правеше еднотипна музика, но без него пък съвсем ги няма. Нали разбираш колко са зле нещата?

Така ли? Ти как го разбра? Видя им нетната печалба за годината, мениджър си на голям клуб, продуцент? Как стигна до тоя извод, защото аз не виждам никаква промяна? Освен, че набутаха се изложиха с излъчването на наградите и смяната на залата, което обясних, че на никой не му пика, освен егото на певачките. Нали не мислиш, че от тебе, който си изпратен от кама да плюеш, някой очаква нормално мнение?

Сподели в други сайтове

Така ли? Ти как го разбра? Видя им нетната печалба за годината, мениджър си на голям клуб, продуцент? Как стигна до тоя извод, защото аз не виждам никаква промяна? Освен, че набутаха се изложиха с излъчването на наградите и смяната на залата, което обясних, че на никой не му пика, освен егото на певачките. Нали не мислиш, че от тебе, който си изпратен от кама да плюеш, някой очаква нормално мнение?

Да, видях им нетната печалба - няма и 2 милиона....

Виж какво анонимко унищожена от простотията на Пайнер, мен никой не ме управлява и никой не ме праща. Аз винаги съм където трябва по собствена воля.

Сподели в други сайтове

Оцко обаче направи услуга на жанра...Най-накрая има раздвижване в музикално отношение. Колкото и добри песни да правеше в един момент, 90% от Пайнер беше с негови песни, въобще не се знаеше коя на кой е..

Новата на Деса и Галин стана ебати хита и точно това звучене липсваше, както тая на Деса с Галена от лятото...Новата на Галена и тепърва жанра ще се оправи след Оцковата инвазия, въпреки, че имаше доста попадения и направи хитове на такива като татяна, Соня Немска, които без него никога нямаше да направят такъв.

Сподели в други сайтове

Митко Димитров така се изказва все едно той определя правилата. От доста време никой не се съобразява с него и музикалната му къща.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...