mitencetoy Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Нито една голяма световна звезда не работи сама без лейбъл. Няма никакъв шанс да те завъртят по радиата ако си без екип. Останеш ли без продуцент, забравяш за славата! А договорите са много по-заробващи, просто пазара им е огромен за разлика от нашия. Ако си мислите, че от турнето на Кейти Пери, което е изкарало 100 милиона (примерно) тя ще вземе повече от 10-15 от тях се лъжете. Може и така да е, но пък дали на Кейти й се налага да си плаща сама песните и клиповете? Съмнява ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ама как някой изобщо ще си изкриви устата да каже, че Пайнера, видиш ли, е "лейбъл"?! Що за т.нар. "лейбъл" ще каже на прохождаща певица, която скандализира обществото с разюздано поведение, мазни песни и плоски текстове, че "като е гарда, давай да е рошава" (това по повод "Чалга пеперудки"). То какви концепции, какви послания, какви ПР стратегии, мани, мани... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Митко пропада, но виновен си е самият той. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Нали всички ревахте, че чалгата пропада заради еднаквите песни и в частност Оцко?? Сега е проблем, че го няма ли? Колко познатоооооо. Честно казано щеше да е добре да има нормална конкуренция и най-накрая да се случи нещо в чалгата, а Оцко какво направи? Събра куцо, кьораво и сакато изгонено от някъде за да ми прави бизнес..Еми то така не става, нов бърдак със стари ку:ви.. И в случая най-губещ е той, защото няма как да работи с имена като Цвета Янева, Преслава, Галена, Анелия, Константин, Фики и т.н, а те плащат най-добре, така че губи само той от цялата работа. Особено и след като се набута с разходи, разходи и само разходи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Нали всички ревахте, че чалгата пропада заради еднаквите песни и в частност Оцко?? Сега е проблем, че го няма ли? Колко познатоооооо. Напротив, още по-зле се оказа работата. Да, Оцко правеше еднотипна музика, но без него пък съвсем ги няма. Нали разбираш колко са зле нещата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Напротив, още по-зле се оказа работата. Да, Оцко правеше еднотипна музика, но без него пък съвсем ги няма. Нали разбираш колко са зле нещата? Така ли? Ти как го разбра? Видя им нетната печалба за годината, мениджър си на голям клуб, продуцент? Как стигна до тоя извод, защото аз не виждам никаква промяна? Освен, че набутаха се изложиха с излъчването на наградите и смяната на залата, което обясних, че на никой не му пика, освен егото на певачките. Нали не мислиш, че от тебе, който си изпратен от кама да плюеш, някой очаква нормално мнение? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Така ли? Ти как го разбра? Видя им нетната печалба за годината, мениджър си на голям клуб, продуцент? Как стигна до тоя извод, защото аз не виждам никаква промяна? Освен, че набутаха се изложиха с излъчването на наградите и смяната на залата, което обясних, че на никой не му пика, освен егото на певачките. Нали не мислиш, че от тебе, който си изпратен от кама да плюеш, някой очаква нормално мнение? Да, видях им нетната печалба - няма и 2 милиона.... Виж какво анонимко унищожена от простотията на Пайнер, мен никой не ме управлява и никой не ме праща. Аз винаги съм където трябва по собствена воля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 мишко , не се обаждай , точно ти платена мишко си пратена тука . уби се цял ден да обясняваш и оправдаваш провалите на шефа ти . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Оцко обаче направи услуга на жанра...Най-накрая има раздвижване в музикално отношение. Колкото и добри песни да правеше в един момент, 90% от Пайнер беше с негови песни, въобще не се знаеше коя на кой е.. Новата на Деса и Галин стана ебати хита и точно това звучене липсваше, както тая на Деса с Галена от лятото...Новата на Галена и тепърва жанра ще се оправи след Оцковата инвазия, въпреки, че имаше доста попадения и направи хитове на такива като татяна, Соня Немска, които без него никога нямаше да направят такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Митко Димитров така се изказва все едно той определя правилата. От доста време никой не се съобразява с него и музикалната му къща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.