anelia Публикувано на Декември 5 Report Share Публикувано на Декември 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 Песента е супер яка, клипа също ми харесва и тамън го видях да се върти по Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 По Планета? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 По Планета? Да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 На продуцент и в описанието и на плочката пише Съни Мюзик 2? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Жестока много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Много приятна песен и позитивна Софи Маринова в клипа. Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Най-готината песен на Софи от "Промяна в плана" насам. И на мен много ми харесва и приятно ме изненада като видях, че вече има и клип. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Многооооо якааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 А защо Съни Мюзик 2? ДА не би Съни 1 да има договор с Касъмови? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Много приятна песен и позитивна Софи Маринова в клипа. Харесва ми! +1 Браво на Софи! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 А защо Съни Мюзик 2? ДА не би Съни 1 да има договор с Касъмови? Явно това е схемата да се прехвърлят клиповете на Съни Мюзик по Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Много яка песен и Софка и много весела! Браво,дано да стане хит!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.