Danger. Публикувано на Декември 7 Report Share Публикувано на Декември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Мисля, че е на живо! Браво! :1000 (33): Преслава и Софи Маринова са с вокали в песента. Фики я е уредил Песента е хубава, но можеше и по-хубав текст да направят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Пълен боклук в сравнение с оригинала. Тази песен не е за нея и текста е толкова неподходящ че нямам думи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не ми харесва тази песен, след силния дебют, това направо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много по-слабо от дебютната песен. Обаче поне тук гласът й звучи доста добре, в първата песен изпяването беше просто отвратително, грубо и нетърпимо. На мен текста не ми хареса особено. Песента също. Доста неподходящо да се представя нова песен на такъв концерт. Все пак за напред съм сигурен, че ще има хубави песни, наистина пее доста добре, това поне показа в тази песен! И за съжаление не трябваше да взима тази песен на Брена, просто не е нейната. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Страхотна! Още на концерта ми хареса много и евала, че пее на живо, при положение, че можеше да се направи на луда и да каже, че се притеснява от голямата сцена или, че представя нова песен и за това е на плейбек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много по-силно е пък от дебютната й песен. Супер е. А и добре пее. Стана ми симпатична с тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Страхотна! Още на концерта ми хареса много и евала, че пее на живо, при положение, че можеше да се направи на луда и да каже, че се притеснява от голямата сцена или, че представя нова песен и за това е на плейбек. И на мен ми хареса още тогава - даже ти казах..Чух и оригинала - ми бледнее ми леко Брена... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 WTF? Къде се хвърли пък тая на Лепа Брена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Супер е песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Нищо интересно. Ако беше Ивана или Глория да залага на такива песни, ама при положение, че никой не я знае още... трябва да прави комерсиални неща, ако иска да става известна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Страхотна песен, още на концерта ми хареса! :1000 (33): Добре направи, че я изпълни - така или иначе дори с бързата песен едва ли щеше да получи кой знае какъв прием, поне си представи баладата пред голяма аудитория. Браво, че пусна такова парче - има хиляди примери за дебютанти, драпащи с комерси без успех, така че лековатите песни не са гаранция за нищо, а пък има недостиг от качествена музика в жанра. Поздравления, че пя на живо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Аз нямах представа кой излиза на сцена докато не видях кадри от дебютната й песен на стената. Иначе тази е ужасна. Хората зад мен коментираха, че трябвало да си изпее песента от Оцко, но явно и те бяха някакви запознати фенове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 И на мен ми хареса още тогава - даже ти казах..Чух и оригинала - ми бледнее ми леко Брена... Аз още не съм слушал оригинала, но не ми и трябва. Достатъчно ми хареса тази версия. Но както каза някой по-горе, жанра има нужда от смислени песни. Най-тъпото е нови изпълнители да се хвърлят яко на комерси. Например Крисия Димитрова ми хареса с първата си песен (балада), но след нея започна с комерсите и се сля с масовката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Уникална е песента, текста разплаква. Изненада ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не ми желай да съм щастлива, така любов не се убива с кадифена ръкавица не се усеща като плесница до дни ще пием за провала на уж последната раздяла и пак от всички прокълнати аз незаконно ще съм жена ти Щом е край да бъде край за грозен край те моля, дай от тебе всичко дай с лошо да те помня Дръж се като жалък мъж, веднага ще си тръгна. не го ли направиш, ще се върна Не ме целувай, спри, не ме поглеждай дори, до смърт обичам те, но пътят ни с теб не води никъде Песента е повече от уникална, даже ми харесва повече този текст от оригинала. Ама толкова сте свикнали с Оцковите еднакви песни, че една стойностна песен като тази повечето тук не можете да оцените. Много бърка в душата тая песен, много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не ми харесва. Ориганала си е оригинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Песента е много нежна и хубава, слушам я доста пъти вече и съм приятно изненадан от изпълнителката. Успех пожелавам! Харесва ми повече от оригинала на Брена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Хареса ми изпяването, хубав текст, оригиналът си е оригинал, но определено дава заявки момичето. Личи си, че има талант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Оригиналът ми е много любим. И тази версия не е лоша. Ако беше нещо комерсиално не бих си го пуснал втори път, но това ще го риплейна. Според мен това момиче има шансове и с правилните песни ще стигне далече. Тембърът е доста приятен. Бях я мернал във Фолкмаратон - мега яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Прекалено много са момичетата, които се опитаха да пробиват с комерси, аз харесвам песента, допада ми и момичето. Първата й песен е готина, но тази наистина бърка в душата. Текстът е уникален, музиката също. Не ми пука, че е кавър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не ми желай да съм щастлива, така любов не се убива. С кадифена ръкавица не се усеща като плесница. Но днес ще пием за провала на уж последната раздяла, и пак от всички прокълнати - аз незаконно ще съм жена ти. Не ме целувай - спри, не ме поглеждай дори. До смърт обичам те, но пътя ни с теб не води никъде. Припев: Щом е край - да бъде край, за грозен край те моля. Дай, от тебе всичко дай, с лошо да те помня. Дръж се като жалък мъж - веднага ще си тръгна, не го ли направиш - ще се върна. х2 Но днес ще пием за провала на уж последната раздяла, и пак от всички прокълнати - аз незаконно ще съм жена ти. Не ме целувай - спри, не ме погледай дори. До смърт обичам те, но пътя ни с теб не води никъде. Припев: Щом е край - да бъде край, за грозен край те моля. Дай, от тебе всичко дай, с лошо да те помня. Дръж се като жалък мъж - веднага ще си тръгна, не го ли направиш - ще се върна. х4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Харесва ми песента. Радвам се, че е пяла на живо и че е заложила на смислена, хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много е хубава песента, още на концерта ми хареса много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.