Сцената обичам лудо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не ми желай да съм щастлива, така любов не се убива. С кадифена ръкавица не се усеща като плесница. Но днес ще пием за провала на уж последната раздяла, и пак от всички прокълнати - аз незаконно ще съм жена ти. Не ме целувай - спри, не ме поглеждай дори. До смърт обичам те, но пътя ни с теб не води никъде. Припев: Щом е край - да бъде край, за грозен край те моля. Дай, от тебе всичко дай, с лошо да те помня. Дръж се като жалък мъж - веднага ще си тръгна, не го ли направиш - ще се върна. х2 Но днес ще пием за провала на уж последната раздяла, и пак от всички прокълнати - аз незаконно ще съм жена ти. Не ме целувай - спри, не ме погледай дори. До смърт обичам те, но пътя ни с теб не води никъде. Припев: Щом е край - да бъде край, за грозен край те моля. Дай, от тебе всичко дай, с лошо да те помня. Дръж се като жалък мъж - веднага ще си тръгна, не го ли направиш - ще се върна. х4 Страхотен текст! Чакаме мастера на песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Слаб и посредствен кавър, никаква идея не е вкарана в направената песен. Язък след мощния дебют... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.