sexman Публикувано на Декември 27 Report Share Публикувано на Декември 27 който има ножи албуми нека даги сподели Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sexman Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 като за наало слагам едни много хубави турски балади надяжвамсе даги харесвате Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NyLoN_BoY Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 (редактирано) Сертаб Еренер много ми харесва. Таркан също... Бейза не е лоша, "Огънят на Анадола".... :1000 (30): Редактирано Юли 22 от NyLoN_BoY Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Таркан,Исмаил Йека,Гюлшен и Сибел Джан са много яки .. Хадисе също ме радва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Synchro Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Всеки месец ми се налага да търся 5-6 актуални турски попфолк парчета за изданието Pop-Folk Bomb (Посети моя сайт). Проблема е, че нямам никаква информация, да ли предложените парчета са нови, търсени, интересни и прочие. Ако можеш да ми помогнеш в този раздел, ще ти бъда много благодарен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danisliven Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 ми аз искам 10 на песни4ки Хитчета да са !!!! Благодаря ............ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Meto_89 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 az moga da stana mod za turksa muzika samo 6te ka4vam turski albumi ako iskate az sim navid Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander_1990 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 :next_guitar: :next_guitar: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJMackRandy Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Всичко За Турската Музика В Този Сайт https://turkuk.biz/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.