VLAD Публикувано на Декември 9 Report Share Публикувано на Декември 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Страхотна е, много хващаща мелодия. Текста и видеото са добри също, това е с потенциал за голям хит според мен! Кой е композитора? Прилича ми на стила на Flori? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Страхотна е, много хващаща мелодия. Текста и видеото са добри също, това е с потенциал за голям хит според мен! Кой е композитора? Прилича ми на стила на Flori? Ако беше я изпяла само Джанка, щеше да стане голям хит, но заради Ваня и нейният слаб глас, не знам какво ще се случи. Но това е най-добрата й песен в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много ми прилича на песен на Алисия,но на коя точно не мога да се сетя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много ми прилича на песен на Алисия,но на коя точно не мога да се сетя. "Ще се возим ли", и на мен ми прилича. Ако беше я изпяла само Джанка, щеше да стане голям хит, но заради Ваня и нейният слаб глас, не знам какво ще се случи. Но това е най-добрата й песен в Пайнер. Наистина, ако тази песен беше на Джена щеше да е хита на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 "Ще се возим ли", и на мен ми прилича. Точно! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Втората тъпа песен за тази седмица. Клипа няма да го коментирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Малко кифленски текст, иначе не е лоша. Харесва ми. Музиката не знам на кого е, но ми харесва. А тия цигулки са ужасяващо зле!!! Това само Пашев и Оцко го могат, ужасно скърцащи. По ламарина ако скърцам, ще се издаде по-хубав звук от това... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Абсолютно ненужно участие на Джена. Тъпа песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Страхотна песен !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Най-силното парче на Ваня в Пайнер до този момент. Според мен пък това е на Оцко. Видеото е готино. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Песента е на Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Клипа е някакво бледо копие на 'Да ти го дам ли' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Клипа е някакво бледо копие на 'Да ти го дам ли' Дразнеща е вече с тия педали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Музиката е страшно добра, особено точно след припвеите. Текстът не е зле, въпреки цялото изброяване на глаголи. Ваня винаги ме е кефела, това й е най-хубавата песен в Пайнер. Видеото е скучно, иска ми се да я видя веднъж нормално облечена, по casual и в не толкова доминантна роля. И можеше без виенето на Джена, но айде за гледанията ще го преживеем, поне не рапира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Харесвам Ваня, но тва е 'бахти тъпата и смотана поредна оцкова БОЗА с НУЛЕв шанс да стане хит !! Тия не разбират ли, че този Оцьо се изчерпа ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Песента е на Оцко. И въпреки това ѝ дадох едно слушане шанс. Ако не бяха отвратителните орнаментики на Джанка тип "Аман аман амана" песента може би щеше да е малко слушаема Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много ми е анти Ваня не знам защо... не ми харесва и тази нейна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Харесват поредната ОЦКОВА помия, а плюят Преслава и Фики... Заради такива като вас ще ви предлагат само ОЦКОВИ пумий! Песента не струва. Има песен с такава музика, има песен с подобен текст, а клипа няма да коментирам.. и той изкопиран. Жалко, че тази помия ще стане хит и е попаднала в това нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Доста безлична песен. От Неблагодарник насам, Ваня с нито една песен не ме грабва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 На мен много ми харесва. Единствено видеото е прекалено банално, но какво да се прави. Тая песен ако беше само на Джена обаче колко яка би била. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много тъпа песен. Във Ара правеше брутални песни със много смислени текстове и всичко и се получаваше. Жена на 40 тръгнала да се прави на скандална, не ми изглежда добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 За първи път ми харесва песен на Ваня, само с цигулките ми идва в повечко. Клипа щеше да е ОК, ако не беше толкова Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Доста безлична песен. От Неблагодарник насам, Ваня с нито една песен не ме грабва... Дори и присъствието на Джена не може да я спаси. Много слаба песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Страхотна песен !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.