Jump to content

Online: Ваня feat. Джена - Все ти го отнасяш

Препоръчани коментари

• Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Страхотна е, много хващаща мелодия. Текста и видеото са добри също, това е с потенциал за голям хит според мен! Кой е композитора? Прилича ми на стила на Flori?

Сподели в други сайтове

Страхотна е, много хващаща мелодия. Текста и видеото са добри също, това е с потенциал за голям хит според мен! Кой е композитора? Прилича ми на стила на Flori?

Ако беше я изпяла само Джанка, щеше да стане голям хит, но заради Ваня и нейният слаб глас, не знам какво ще се случи. Но това е най-добрата й песен в Пайнер.

Сподели в други сайтове

Много ми прилича на песен на Алисия,но на коя точно не мога да се сетя.

"Ще се возим ли", и на мен ми прилича.

Ако беше я изпяла само Джанка, щеше да стане голям хит, но заради Ваня и нейният слаб глас, не знам какво ще се случи. Но това е най-добрата й песен в Пайнер.

Наистина, ако тази песен беше на Джена щеше да е хита на годината.

Сподели в други сайтове

Малко кифленски текст, иначе не е лоша. Харесва ми. Музиката не знам на кого е, но ми харесва. А тия цигулки са ужасяващо зле!!! Това само Пашев и Оцко го могат, ужасно скърцащи. По ламарина ако скърцам, ще се издаде по-хубав звук от това...

Сподели в други сайтове

Най-силното парче на Ваня в Пайнер до този момент. Според мен пък това е на Оцко. Видеото е готино.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Музиката е страшно добра, особено точно след припвеите. Текстът не е зле, въпреки цялото изброяване на глаголи. Ваня винаги ме е кефела, това й е най-хубавата песен в Пайнер. Видеото е скучно, иска ми се да я видя веднъж нормално облечена, по casual и в не толкова доминантна роля. И можеше без виенето на Джена, но айде за гледанията ще го преживеем, поне не рапира. :D

Сподели в други сайтове

Харесвам Ваня, но тва е 'бахти тъпата и смотана поредна оцкова БОЗА с НУЛЕв шанс да стане хит !! Тия не разбират ли, че този Оцьо се изчерпа !

Сподели в други сайтове

Песента е на Оцко.

И въпреки това ѝ дадох едно слушане шанс.

Ако не бяха отвратителните орнаментики на Джанка тип "Аман аман амана" песента може би щеше да е малко слушаема :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Харесват поредната ОЦКОВА помия, а плюят Преслава и Фики...

Заради такива като вас ще ви предлагат само ОЦКОВИ пумий!

Песента не струва.

Има песен с такава музика, има песен с подобен текст, а клипа няма да коментирам.. и той изкопиран.

Жалко, че тази помия ще стане хит и е попаднала в това нещо.

Сподели в други сайтове

На мен много ми харесва. Единствено видеото е прекалено банално, но какво да се прави. Тая песен ако беше само на Джена обаче колко яка би била.
Сподели в други сайтове

Много тъпа песен. Във Ара правеше брутални песни със много смислени текстове и всичко и се получаваше. Жена на 40 тръгнала да се прави на скандална, не ми изглежда добре.

Сподели в други сайтове

За първи път ми харесва песен на Ваня, само с цигулките ми идва в повечко.

Клипа щеше да е ОК, ако не беше толкова Галена.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Доста безлична песен. От Неблагодарник насам, Ваня с нито една песен не ме грабва...

Дори и присъствието на Джена не може да я спаси. Много слаба песен!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...