pacho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Каква музика пък чухте тук??? Единствените наченки на мелодия са в партията на Отилия и това е нах-хубавото от песента. И въпрос - нашата толкова ли на нищо не прилича вече, че пак са я дърпали като плондер, картитана е тотално изкривена при нейните кадри, ужасно изглеждат. Явно Отилия повече го докарва на външнен вид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Каква музика пък чухте тук??? Единствените наченки на мелодия са в партията на Отилия и това е нах-хубавото от песента. И въпрос - нашата толкова ли на нищо не прилича вече, че пак са я дърпали като плондер, картитана е тотално изкривена при нейните кадри, ужасно изглеждат. Явно Отилия повече го докарва на външнен вид. Точно пък музиката е страхотна. Кости е най-добрия композитор който работи с чалгарките. Няма слаба песен. И не виждам нищо разтеглено в тоя клип, много е добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Точно пък музиката е страхотна. Кости е най-добрия композитор който работи с чалгарките. Няма слаба песен. И не виждам нищо разтеглено в тоя клип, много е добре. Има разтеглено. Това и е запазена марка на Андреа. Изгледай клипа по внимателно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Точно пък музиката е страхотна. Кости е най-добрия композитор който работи с чалгарките. Няма слаба песен. И не виждам нищо разтеглено в тоя клип, много е добре. Да, Кости е много голям композитор - особено в някои песни на Цв. Янева и Мария това си личи, абсолютен факт, той е неизчерпаем просто - но тука няма никаква музика, освен някакви наченки на чалгарски саксофон или нещо от сорта. А кадрите са Андреа са безкрайно разтегляни, това трябва да си сляп, че да не го видиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Има разтеглено. Изгледай клипа по внимателно. Е 100% го гледам по внимателно от вас и не виждам нищо такова. В "Лош герой" е разтеглено, тук не е. Не виждам причина да се разтяга вече, много добре изглежда на живо и нито е пълна като 2013, нито нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Музиката е много добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Пак е разтегната, да не се лъжем. Коментарите във facebook и youtube са много добри. Както от нас така и от чужбина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Частта на Отилия много ме кефи, даже там музиката е най-яка. Цялата песен трябваше да е такава. Частта на Андреа е приятна, но ако беше на български щеше да е по-добре. Как пее на английски само в ''Champagne'' и ''I wanna'' ме кефи. Клипа не е нищо особено. Не я виждам като брутален хит, но може да има някаква популярност. Успех на проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Новото видео на Andrea - Passion ще има телевизионна премиера днес (12.12.2015) в 14.00 часа в ефира на Balkanika Music Television. Международният проект е колаборация с румънската звезда Otilia, румънския хитмейкър Costi и световноизвестния рапър Shaggy. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Леле... каква музика! Браво на Кости, много ми хареса. Самата песен не е нещо особено, но е приятна, Шаги се включва много яко, Отилия е адски красива и пее страхотно, а Андреа си е Андреа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 хайде де чакаме линк сега някой да сложи ...то wav ама понеже само ме предупреждават, че съм качвал както искат все недоволни има...ще чакамееее...... до понеделник поне ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 музиката кърти ако беше само на Андреа с някакъв як текст, щеше да е супер... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Аз ли съм глух или?? Чета толкова положителни коментари, пуснах песента и тя пак е типична АндрокостоШагова бозица...Единствено частта на Отилиа не е зле...но Андреа пак мъца като на умряло и няма грам живот в т.н пеене... Може би като музика са ок, но щом Андреа "запее" някак си се разваля песента...Тя мрънка не пее в анлийските песни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Докато четох си мислих, че този път Андреа наистина е направила нещо брутално, музиката била върха, не знам си какво и накрая? Някакъв бийт с от време навреме малко мазен отсвир. И това се гласи за световен хит? "Universal love" беше наистина брутална обаче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Доста тъпо. Дарлю направи световен хит съставен само от един бийт и мазен отсвир. Тук поне има разнообразие. Свеовна популярност не виждам, но поне да я врътнат пак тук-там из Европа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Много е добра музиката , точно като вълната на те албанските , които са големи хитове в момента . Аз лично съм приятно изненадан , песента е много добра и със сигурност я виждам хит . Клипа е зле обаче , има интересни сцени , но е много еднотипен ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ооо, много яка музика, в началото, след припева, направо е страхотно ! Ако не я пееше Андреа обаче, щеше да е още по-добре . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Мен не ми хареса. Това, че са сложили мазния чалга аранжимент върху чуждия текст не я прави различна от предни песни на Кости. И самата песен не зарибява изобщо. Иначе английския на Андреа този път е разбираем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Страшно парче, надявам се Андреа покаже нюх и направи версия за България. Клипа е малко претруфен, Отилиа е страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Доста тъпо. Дарлю направи световен хит съставен само от един бийт и мазен отсвир. Тук поне има разнообразие. Свеовна популярност не виждам, но поне да я врътнат пак тук-там из Европа. Доста време ми отне да се сетя кой е Дарлю Хубава песен, ще се завърти, но отново ще звучи прекалено чалгаджийски по нормалните радиа и телевизии. А разтеглени кадри има - личи си там, където са двете с Отилия, според мен точно оттам са махани кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Та кой е Дарлю? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Та кой е Дарлю? :1000 (29): Jason Derulo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Готина ее, ама просто не е достатъчно запомняща се според мен, аз след едно слушане не помня нищо, особено ако се цели за чуждия пазар, от първо слушане трябва да се запомня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Андреа е способна и най-яката музика да съсипе с мънкането си. Толкова да няма гласови данни тази жена.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Андреа е бита карта вече Очаквах нещо в стил Bilionera и Aventura, а то пълна скука + отвратителното мрънкане на Адроник = Провал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.