*червен дявол* Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 На мен пък много ми харесва песента. Клипът обаче е слаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Песента си е тоталната дискотечна зарибявка, нали това се търси в чалгата в последните години... Харесва ми, Деси пак е внесла нещо и от своя си стил. Клипът е як, Скерлев се е справил доста добре, но за пореден път се убеждавам, че Нанков е ненадминат в чалгата. Деси така или иначе тази година се отчете и при него де... Най ми харесва визията с розовите кичури, идва ми много ар енд би и кефи на макс. Ще я слагаме за аватар... Ами аз като гледам общото мнение точно в това е проблема. Ние очакваме от Десислава малко повече от това да търси одобрение само в дискотечната ниша. Аз не я виждам на концертната сцена ако излезе и то в нейния блок, където са Галена, Анелия, Преслава и т.н. как някой ще я отрази. Няма да разберем кога е излязла и слязла от сцената. Десислава се завърна в Пайнер с много силна песен и клип и заявка за здрава и сериозна работа по нейни думи в интервюта. Обаче не ми харесва вече заформящата се линия от "Запопваме на чисто" и сега тази... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Убийствена е ! Браво на Деса ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ами "Не го прави" си беше точно това, което очаквахме от нея, но някои пак я нарекоха провал. Истината е, че в дискотеките се влиза предимно с песни като "Започваме на чисто" и "Смени паролата си" и затова Деси е подкарала такава линия. Но съм убеден, че скоро отново ще ни предложи нещо повече поп, или може би баладата... Тя си е такава- в единия момент едно, в другия момент друго... И каквото и да се говори за клипа, той си е по-добър от почти всичките, които представяше в последните 2-3 години без Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Само аз ли намирам огромна прилика с 'Твойте очи' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Само аз ли намирам огромна прилика с 'Твойте очи' И аз, но в пъти по-слаба. Дори предната беше по-приятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Готина песен, но нищо особено в сравнение с това, което може Деси. Клипът е безумно тъп и слаб, какво му мислиха толкова, като е на ниво Диапазон. Припевът е слаб, трябваше по-ударен да бъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 "В твоите очи пълни със сълзи..." Зарибена песен. Харесва ми повече от онази лятната тъпня. Клипът е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Много е добра, ритмична, гласът й обаче прави цялата песен, невероятен е за слушане! Клипът не искам да го коментирам. Заглавието и текста в припева не ми харесват. Имам паролата на гаджето си, но не помни, че я знам и ако след тази песен се сети и си я смени се заклевам, че ще съдя Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Вместо докато е в Брадъра да пусне нещо силно, тя пуска това посредствено нещо. Даже "Започваме на чисто" е за предпочитане пред това. Клипът е без коментар - трагедия, особено при положение, че преди няколко месеца пусна "Не го прави". Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ф.A.V.R. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Много яка, единствено не ми допада онова прекалено мазното към средата на песента. Клипа само дето го бавиха толкова, не е нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Някой може ли да напише текста, че на места не разбирам какво пее ... зарибявка е голяма иначе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Клипа не е нищо особено, но песента е много яка..Най-накрая нещо различно като музика, добре. че Деса се върна за да раздвижи стиловете... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Клипа не е нищо особено, но песента е много яка..Най-накрая нещо различно като музика, добре. че Деса се върна за да раздвижи стиловете... Кое му е различното на това.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Кое му е различното на това.. +1, такива песни има бол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Помислих, че са вмъкнали "Твоите очи" като продължение, а то се оказа песента :1000 (29): Песента има страхотна музика, макар и да се усеща вдъхновението от дуета.Текста е шит, видеото - интересни визии и дотам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Не знам, ама взе че ме зариби сериозно. Трябва да си върна думите назад. :ддд А за клипа - не може всеки път скъпи клипове. Като цяло приятно парче, но продължавам да твърдя да залага на баладата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Кое му е различното на това.. Копие на В твоите очи + още една песен , но сега не мога да се сетя . Иначе не е лоша , но не е мой стил - доста лигава , путкенска да не кажа Клипа е потрес , евтинджос от където и да го погледнеш ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Уникална е тази бе Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Копие на В твоите очи + още една песен , но сега не мога да се сетя . Иначе не е лоша , но не е мой стил - доста лигава , путкенска да не кажа Клипа е потрес , евтинджос от където и да го погледнеш ! Мен малко ми напомня и на "Завиждайте" като ритъм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ако е влязла в Пайнер за да налага подобни бози - няма да и помогнат и тези продуценти! Търси се от феновете вече ударност, тежъл глас, текст на ниво и някакво надъхано изпълнение, а не лигня - изпълнение, повърхностни клиширани фразички и какафонични музика и аранжимент! Предната и беше подобна и нищо не стана от нея, не разбрах защо повтаря най - пресните си грешки... Видеото даже не искам да го коментирам колко е евтинярско... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Клипа не е нищо особено, но песента е много яка..Най-накрая нещо различно като музика, добре. че Деса се върна за да раздвижи стиловете... Извинявай, ама някъде ходила ли е Деса? Откакто се "завърна" във фирмата-майка само дуета със Галена и първата й песен са добри. Даже "Моето зайче" е по-свястна песен от онова лятното с розовия клип и това копие на споменатия по-горе дует. Харесвам Деси, но с такива парчета не става. Успех на тази песен, но дано следващата е по-ударна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Сори , не съм доволен! Започваме на чисто компенсираше с отличен, летен и секси клип, реализиран по добър начин на страхотни декори и каст! Тук песента не ми допада особено, както и видеоклипа. Мисля,че можеше да си позволи нещо по-музикантско, нещо като Не го прави, някакъв експеримент. Не оправдавам желанието й да трупа нов дискотечен репертоар с бързи песни. Има толкова много песни в дискографията си. Ретрото й се търси. Има и мега хит - В твоите очи. Вярвам,че и Не го прави я знаят по дискотеките. Усещам , че се води по идеите на чичо Митко, но мисля,че този проект е грешен ход,а като знам темпото й на работа, очаквам следващ клип след Април. Ще сваля песента да й дам втори шанс на телефона, но това не е Деси Слава, която искам да виждам и слушам от ефира на Пайнер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 До около 30-тата секунда идеално. Много добре. И после започва някакъв mashup, който никак не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.