PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 И защо пък клипа е черно-бял ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 На визия ми прилича на Гери-Ниикол Иначе песента е готина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 След песента на Емилия и Борис всяка друга от последно появилите се песни бледнеят.. Има готина мелодия, но не е нещо уникално може повече от това! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Извинявай, ама някъде ходила ли е Деса? Откакто се "завърна" във фирмата-майка само дуета със Галена и първата й песен са добри. Даже "Моето зайче" е по-свястна песен от онова лятното с розовия клип и това копие на споменатия по-горе дует. Харесвам Деси, но с такива парчета не става. Успех на тази песен, но дано следващата е по-ударна. "Не го прави", дуета с Галена, тази песен и онази с надениците..:Д са доста различни една от друга и не са като повечето песни, които властваха напоследък.. Това не е стила на Деси Слава, но си личи, че експериментира и като визия и като песни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Текст: Пишеш си с десет други - да забравиш за една, даже да отричаш всичко, знаеш, че е истина. Смени паролата си, знам я - забравил ли си? Baby, смени я baby. Знам я и ужасно забавлявам се да чета, как се правиш на велик пред някакви момичета. Донесох за цигара ти огънче, захар за кафето - нищо повече. Ти сам си го направи да ме нямаш, да бе - не съжаляваш. Факта, че си махнал твоите снимки с мен, значи, че за тебе още съм проблем. Ти сам си го направи да ме нямаш, да бе - не съжаляваш. Познавам те - не спиш добре, в легло в което мене няма ме. Очите ти червените за кой ли път издават те? Припев: Пишеш си с десет други - да забравиш за една, даже да отричаш всичко, знаеш, че е истина. Смени паролата си, знам я - забравил ли си? Baby, смени я baby. Знам я и ужасно забавлявам се да чета, как се правиш на велик пред някакви момичета. Смени паролата си, знам я - забравил ли си? Baby, смени я baby. Беше ясно, ще ти липсвам, ще ти трябвам - заместители нямам. И с 20 да си пишеш, и с 30 - пак в ума ти оставам. Познавам те - не спиш добре, в легло в което мене няма ме. Очите ти червените за кой ли път издават те? Припев: Пишеш си с десет други - да забравиш за една, даже да отричаш всичко, знаеш, че е истина. Смени паролата си, знам я - забравил ли си? Baby, смени я baby. Знам я и ужасно забавлявам се да чета, как се правиш на велик пред някакви момичета. Смени паролата си, знам я - забравил ли си? Baby, смени я baby. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Днес се насрах от кеф само хитове излизат сайтовете бумнаха от посетители заради тези хитове :lol: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Копирала е песента на Галена от лятото, в която също участва. Пълна скука. Харесва ми само мазнотията по едно време, но и такива сме слушали! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Хубава е песента, но не е нормално проектите, в които участва като гост или дуетите й да са поне 10 пъти по-добри от самостоятелните й. Това е трети опит, който някак си не ми е сигурен и е на ръба, очаквам още самостоятелната песен, която ще определя като завръщането й като топ име. Досега "В твоите очи" е истински такава песен, но е дует все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Слаба песен и клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Много готина песен, зарибява! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Между другото, върви добре с гледанията, по-добре от международния проект на Анда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Деска е единствената, която може да направи такъв комерс да звучи музикантски. Много, много ми харесв начинът, по който я е изпяла. Разбира се, предпочитам да прави по-сериозни песни като "Не го прави", но има нужда и от такива песни. До тук съм адски доволен от пайнерския период. Дано продължава в същия дух! ПП: От видеото единственото, което не ми харесва е визията с по-късата коса на черта. Останалите са в десятката. А омразната за мен прическа с двата "рога" й стои убиствено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Деси е номер 1 тая година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 100 000 гледания за по-малко от ден и половина. Много добре, при "Не го прави" и "Започваме на чисто" ги правеше за 3-4 дена. Има значителен напредък, ефекта от Брадъра си личи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Песента масово се харесва и със согурност ще бъде сред сезонните хитове. Страхотно изпяване, хубав текст, приятна мелодия. Всеки музикално грамотен човек или поне интуитивно музикален би се изсмял на твърдението, че приличала на В твоите очи. Песните са в различен такт, темпо. Ако едната е меланхолична, другата е забавна. Веротно нямат повече от 2 еднакви ноти една след друга. И пак отбелязано от вечно недоволните. Вероятно единствената прилика е в това, че Деси използва отново същата постановка на пеене. Приликата е в гласа на Деска, малоумници! Клипа е много зле. Половината визии и за вкъщи не стават - тези с шапката и перуката. Другите са много свежи. Деска е като малко момиченце. Песента в началото ме потресе. След 2-3 слушания много ми влезе подкожно. Премиерата задмина по гледаемост последните и две самостоятелни. Много се развълнувахте в началото нещо, ама ще го слушате в следващите 2-3 месеца. Айде живи и здрави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ужасна песен! Не можах да я изтрая до края. Клипът много зле. Да не говорим, че е краден. Добре, че е дуета с Галена, че да претендирате за нещо. Гола вода е тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Приличат си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Приличат си Мхм, черно-бялото е 1:1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Обаче си е адски зарибяваща песен, не спирам да я слушам!!! Зверски ритъм в комбинация с невероятния глас на Деси. Няма как да не ти хареса... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Обаче си е адски зарибяваща песен, не спирам да я слушам!!! Зверски ритъм в комбинация с невероятния глас на Деси. Няма как да не ти хареса... Да, да, да, дааа - и при мен е така! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Приличат си Прилича много и на дуета на Роксана и Стораро! Като цяло ужасна нехитова какафония, гледанията също са доста зле втория ден... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Забравих да спомена, наистина ужастните визии на Деси Слава..ужасни перуки! Тея експерименти не ми допадат хич.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Най-хубавата самостоятелна песен на Десислава от години. Съмнявам се да стане хит, защото Десислава очевидно е неспособна самостоятелно, но държи едно добро ниво в Пайнер, което е достатъчно за певица с толкова години кариера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Харесва ми, особено изпяването. Очаквам обаче баладата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.