I_N_P Публикувано на Декември 14 Report Share Публикувано на Декември 14 Ииииииии :1000 (6): Деси Слава благодари на всичките си приятели за подкрепата. Певицата получи както титлата "Любима риалити звезда на България", така и чисто нов лек автомобил. Никога не съм получавала такава награда!, сподели певицата. Най-любимата звезда на България- Деси Слава. За първи път поп-фолк певица печели и то със 65% вот!! Бравоо!!! :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Евала.Браво.Този път беше реален вота! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Голям удар за Фокса е това.... ХАхаах ужас, горкия, аз все повтарям, че тая година не е неговата! Да оставим това.. Гордея се, че най-накрая фолк-певица спечели и то Деси Слава...Представи се много достойно, много истински..Не знам дали има масово харесвана певица от нея в България. Печели хора от всякакви възрасти, дори баба ми я подкрепи, която не понася чалга..Но с това народно пеене... Браво!! Най-накрая нещо истинско! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Първата певица да, но Константин също спечели Брадъра Иначе евала за Деса. Заслужаваше го Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 И Константи е печелил от нашите - с 85% ако помня добре. Масово е харесвана ДесиСлава и това винаги е било така, не са много негативните коментари във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Браво! Напълно заслужава! Най-положителният участник в All Stars! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 ОФ, ама вие верно сте ФОКСИЗАВИСИМИ, сигурно през цялото време, в което сте гледали днешния епизод и Деса, сте си мислели само за него, какво ще каже, как ще се почувства, как ще реагира. Гледайте си вашия кеф бре. Иначе първият формат мисля, че е бил спечелен от Константин? Това прави втори изпълнител от попфолка, който печели, отново голямо браво за Деси Слава, много добре се представи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Не знам. Деса е много яка. Много приятна такава. Безврата или сврата, ама пич. И супер глас. Заслужава си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Честито на първата поп-фолк певиЦА, спечелила Биг Брадър! Много се радвам за Деси! Който се е съмнявал, че тя е голяма и обичана- да си пусне днешния лайф... Страхотна е! Браво на ББ и Нова ТВ, че този път не си позволиха резили... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 И тук ще напиша. Поздравления за Десилава и на всички нейни фенове, това си е и ваша победа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 След толкова загуби , все е настройвах за проедната такава. Радвам се, че България защити таланта и добротата. Радвам се, че Деси успя да се докаже в обществото като пример за подражание, радвам се, че това което толкова години мисля се споделя масово като усещане. Винаги съм знаел колко достойна е Деси. Това е победа за попфолка. Отдавна толкова изпълнители не се бяха обединявали и то особено за да подкрепят колега. От младите звезди като Галин, до великани като Ивана, Галена, Мария, Андреа не спираха да демонстрират респект и подкрепа. Това е изпълнителя, който обединява с таланта си и тази вечер БГ доказа, че обича големите си попфолк звезди. Пожелавам много успехи на Деси Слава и нека да започне да прави изцяло музиката, която тя усеща. Просто ДесиСлава има място в историята на музиката в България и то поставяна сред най-големите. Браво и на Пайнер за голямата подкрепа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Браво ! Заслужена победа !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Не знам. Деса е много яка. Много приятна такава. Безврата или сврата, ама пич. И супер глас. Заслужава си. +10000000000000000 Страхотна е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Не знам. Деса е много яка. Много приятна такава. Безврата или сврата, ама пич. И супер глас. Заслужава си. Вярно се оказа пич! И точно това донесе победата, има някакво израстване в нея с годините.. Според мен българите я харесаха, защото тя не е нищо по-различна от обикновено момиче като държание. Дори нещата които казваше как ядяла дроб сърма с биричка и т,н, донесоха много позитиви, защото българина мрази фалшиви, напудрени физиономии.. Деси Слава тоя път наистина беше на 100% истинска, няма фалш, няма камери, няма стратегии, изразяваше мнение, позиции много категорично. Честно казано не знам дали е имало по-заслужил победител в това шоу.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 При тази компания там, дето бяха, наистина Десислава заслужаваше победата - и си я извоюва. Дано това първенство й даде стимул за всичко. Миналия път се изгавриха с нея, сега я носиха на ръце. Всичко се връща в тоя живот. Мисля, че няма как да има несъгласни със спечелването й. А и изпълнението й с квартета беше превъзходно. Lelqtian ми е интересно какво ще каже, сигурно пак ще възрази. Но то се чу и видя. Честито на Деса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Честита победа на Деси! Вече един път й откраднаха победата, щеше да е прекалено да го направят пак... особено след като вкараха Светлозар, за да има драма и съответно - рейтинг. Заслужи си наградата! пс: Вие двамата, лукас и трибуквеният, не сте фенове нито на Деси, нито на поп-фолка, а сте едни комплексари, обсебени от Фокса! Пълни смешници и жалкари.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Мен ми харесва, че спечели точно този сезон. Той беше най-различен и интересен от всички, с тотално различен характер, в който простащина нямаше. Деска се представи превъзходно, държа се добре с останалите, беше искрена, беше себе си. С това последното фолклорно изпълнение ме направи изключително горд. Нека някой обели дума срещу "чалгаджиите" сега, когато има натриват брутално носа. Браво! Много ми хареса и подкрепата от гилдията, дано продължават така. Бавно, но славно, ще покажат, че не случайно са толкова години в музиката на България и имат съвсем заслужено място там! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Победа за Деси и поп-фолка. Много се радвам за нея. Наистина беше много мила и готина вътре, нямаше негативизъм май в All stars-а доколкото гледах и това беше в голям плюс. Имаше голяма подкрепа от чалга гилдията, което само по себе си показва, че е обичана и уважавана от колегите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Коментирайте победата на Деси, моля. Мен има кой да ме накаже. Редактирах първия пост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Браво на Деси Слава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Винаги съм казвал, че извън Пайнер Десислава изгради име и публичен образ с които могат да се похвалят много малко от кокошарника. Публиката си я обича дори и да не е с най-хитовата песен или дори да няма никаква изобщо. И най-важното - не говорим за публиката от нощните клубове. Да й е честита победата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Страшно въздействащо изпълнение, но да спира цигарите и ще е още по-добре. Фокси, поздрави от брега на Индийския океан и честита агония 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Какво прави тази тема в чалга раздела? Е как, тази победа била и победа на чалгата, т.е. жанрът изобщо не потъвал, нищо, че ДесиСлава по едно време предаде жанра и се прероди като Десс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Честита победа на Деси! Вече един път й откраднаха победата, щеше да е прекалено да го направят пак... особено след като вкараха Светлозар, за да има драма и съответно - рейтинг. Заслужи си наградата! пс: Вие двамата, лукас и трибуквеният, не сте фенове нито на Деси, нито на поп-фолка, а сте едни комплексари, обсебени от Фокса! Пълни смешници и жалкари.... Ууууууу много ниско ниво? Не съм го очаквал от тебе, бях те и похвалил чак, всякаш Лейтянин е написал тоя пост, грозна гледка..И после се чудим защо тук всичко е на такова ниво.. Много се изложи с тоя пост! Аз не се интересувам от никакъв Фокси, що се отнася до Деси Слава...тя ще ми каже дали я харесвам или не.. И ДА, тази тема е точно за тук. Видяхме "колко умира" поп-фолка. В най-гледаната нациоанална телевизия, Деса е победител и тепърва това ще й донесе голям успех, както беше на Константин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Е как, тази победа била и победа на чалгата, т.е. жанрът изобщо не потъвал, нищо, че ДесиСлава по едно време предаде жанра и се прероди като Десс. И как по-точно стана това? По времето на I like имаше и доста чалга песни, а снощи пя фолклор, не Only one. ;-) Но както каза Глория:"Това е моя победа, не на жанра/Пайнер" 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари