ICEberg Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 странно защо само феновете на Прес не схващат идеята на клипа :1000 (29): Галена е перфектна!!! Respect that, bow down bitches!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Галена не ми е любимка, както и песента не ми допада. Но клипа е доста добър...Галена определено е новатора на клиповете в чалгата и прави най-добрите в жанра... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Клип на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Уникална !!! Аз съм възхитен , това е хита на годината . Клипа - това е най-доброто видео представено от нея до сега . Просто все едно гледаш филм . Уникална ! Клип на годината ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 странно защо само феновете на Прес не схващат идеята на клипа :1000 (29): Галена е перфектна!!! Respect that, bow down bitches!!! Защото клиповете на Преслава са безидейни. Друго си е да се размяташ по дивани, легла, столове и да пиеш във барове и хотели. Вече няма спиране тая песен! КЪРТАЧ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Брутален клип! Песента не е толкова силна, колкото очаквах, но ми допада. Хитче ще е! А Пайнер спешно да правят конкурс за композитори, че не може 3-4ма да правят музика за цял кокошарник и да не се изтъркат. пс:Само да спомена, че това е тема за новата песен на Галена!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ама моля ви се, Галена има поне 10 по-силни клипа от този. Не разбрах само защо Галена казваше за клипа, че е тъжен, като за мен по-скоро е гротесков, граничещ с пародия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Галена просто няма минаване! Всеки път по-добра и по-добра!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Най-добрият клип правен някога в жанра. По нито един кадър не отстъпва на западната продукцията, която правят най-големите имена. Песента влиза подкожно и бързо ще се наложи. 'Приятна' агония на всички хейтърчетаааа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Само някой да е казал, нещо против чалгата! В толкова малка държава с такъв малък пазар, тоя клип е шедьовър! Ако беше на някоя световна звезда, щеше да е направо скандален, а вие да си избивате да пишете, как чалгарките нямали такъв.. Клип на годината! Колко ли струва тоя клип...тая жена е много богата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Най-добрият клип правен някога в жанра. По нито един кадър не отстъпва на западната продукцията, която правят най-големите имена. Песента влиза подкожно и бързо ще се наложи. 'Приятна' агония на всички хейтърчетаааа. Видимо скъп е, но чак на западно ниво не е. Никога няма да ги стигнем. Кога ще го разберете? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Клипът е страхотен!!!! Гледах го на таблета със слушалки и един до мен ме попита това българска песен ли е? Заприличало му на чужда продукция. Песента не е кой знае какво, но е танцувна и зарибяваща. Не е толкова зле колкото я изкарвате! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Видимо скъп е, но чак на западно ниво не е. Никога няма да ги стигнем. Кога ще го разберете? :lol: хахахах ето за това говоря!! И един пост по надолу го виждам! Еми ние не само сме стигнали, а в някой проекти като тези на Галена сме ги задминали.. И говорим за 7 млн държава с малък пазар. Ти за кой ми говориш за САЩ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 А тези, които видиш ли 'не разбирали' видеото .... Пуснете си първо "Дай ми", после "В твоите очи" и завършете с "Една жена" ..може пък да откриете някаква концепция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 :lol: хахахах ето за това говоря!! И един пост по надолу го виждам! Еми ние не само сме стигнали, а в някой проекти като тези на Галена сме ги задминали.. И говорим за 7 млн държава с малък пазар. Ти за кой ми говориш за САЩ ? Прав си. Галена с много по-малко пари прави много повече от някои световни звезди. Клиповете й натина са много изпипани. Не ми се мисли всеки следващ какъв ще е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Клипът е някаква какафония. Има добри кадри и толкоз... текстът е тъпичък и банален. Слаба работа. МУзиката е яка. Толкоз. Сигурно ще се наложи за месец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 КЛИП НА ГОДИНАТА!! ТОВА Е ХИТЪТ НА ЗИМАТА ЗАЕДНО С "ОБИЧАЙ МЕ"! Уникален видеоклип, уникална песен, как ще е слаба ?! Това просто е върха! Просто тази година няма слаба песен!!!! Кралица Галена отново им разказа играта!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Галена отново смаза всякаква конкуренция! И да - тя най-много заслужава награди,, защото си къса г**а от работа и прави нещата по възможно най-професионалния начин дори колежките й го признават ама вие, няколко слепи фенчета(феновете на ПреСЛАБА), не та не - колкото и да ви е яд Галена в момента е №1 и искате или не трябва да го приемете, защото когато фактите говорят и боговете си мълчат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Няма смисъл да се пишат каквито и да е било романи. Стига само да кажеш едно - ГАЛЕНА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Тотално съм разочарован от тоя проект, а и точно след дуета на Емилия не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Песента ми харесва много. Клипът също, но ме отвращават кадрите с гробището. Нищо против нямам, стига да не се мята около гробовете. Можеше спокойно да си стои до тях, пак щеше да е интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Това според мен ще е хит. На мен лично ми допадат донякъде куплетите, останалото ми е средна работа. (Може би на слушалки ще звучи по-добре.) А Гальо Вафлата пак се е бръкнал сериозно за бой, чекнежи и връщане в епохата на Мусолини - това последното е яко де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Това според мен ще е хит. На мен лично ми допадат донякъде куплетите, останалото ми е средна работа. (Може би на слушалки ще звучи по-добре.) А Гальо Вафлата пак се е бръкнал сериозно за бой, чекнежи и връщане в епохата на Мусолини - това последното е яко де. О, да, тя Галена, дето изкарва по едно 50 000 на месец едва ли може да си плаща сама кариерата. Смешни сте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 О, да, тя Галена, дето изкарва по едно 50 000 на месец едва ли може да си плаща сама кариерата. Смешни сте. +11111111111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Велика!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.