Сашо Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 То няма такъв проект !! Пак го гледам клипа с отворена уста , и не мога да повярвам че това е БГ . Галеноо пак ги смаза всичките и ги натика в ъгъла - където им е мястото на посредствени певачици с евтина продукция , драпщи за певица на годината ... Уви , Галена им го натири като коледен подарък . А някой си мислеха , че Фики ще ги спаси . Фики беше изтискан като лимон през 2013/14 .... сега Галена е дала огризките на Преса да се радва ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 То няма такъв проект !! Пак го гледам клипа с отворена уста , и не мога да повярвам че това е БГ . Галеноо пак ги смаза всичките и ги натика в ъгъла - където им е мястото на посредствени певачици с евтина продукция , драпщи за певица на годината ... Уви , Галена им го натири като коледен подарък . А някой си мислеха , че Фики ще ги спаси . Фики беше изтискан като лимон през 2013/14 .... сега Галена е дала огризките на Преса да се радва ... Хахах, малко злобно, но точно - Фики вече е лимонада! СПАМ! :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Как няма да стане, музиката е убийствена. Знам, че няма връзка, и на някой може да му прозвучи смешно, обаче като ударност, усещане, ме подсеща на най-добрата й песен - ,,Дай ми,,. Надявам се кабриолетите да не се усетят, че сме гепили малко от тях в музиката. Докато при ,,Генерал,, си личеше много ясно, то в ,,Една жена,, почти не се забелязва. На кой е песента? Защото, ако е на Пашев, този човек сериозно почна да прави Великомакедонски грешки... На Пашев е, той се опитва да наложи своя бранд с името Diamond beat production. По много опасен път тръгва това момче. Ясно е,че всички го натискат за песни, за хитове, но това е тотално различно от стила му, който правеше за Кали, за Анелия. На Емануела и тази много наподобяват Оцко по това лудо темпо, мега лудница аранжимент и т.н. Но и на мен още на първо гледане песента ми дойде като енергийно продължение на Дай ми и като песен, и като клип (заради агресивните нотки). Пак хит у Галена. Верно декора на St Paul's cathedral цепииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Няма смисъл да се пишат каквито и да е било романи. Стига само да кажеш едно - ГАЛЕНА! Точно! Няма какво повече да добавя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много яка! Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Феновете на Преслава да спрат да плюят, ако обичат, че за такъв продукт от тяхната любимка, могат само да си мечтаят. PEACE! Да, ама този път - НЕ! "На тебе не отказвам" като песен е в пъти по - ударна, силна и некомерсиална в сравнение с тази слушана песен! Галена се изожи този път, по - същия начин както и "големите" Ви Фики и Преслава със убития им дует. Много приказки и хвалебствия предаврително не е на добре, "Нероден Петко" са му казали хората. Та и те така. Премиера на Галена на нова песен с клип толкова зле за 18 часа доста отдавна не имало според вашия голям критерий - Тубата! Песента е доста приличаща на Пашевите, най вече на "Сменяй ме", но тя е доста по - яка, честно казано! В случая Пашев не е виновен, всички знаем, че той е много добър композитор от години, просто за 2015та те го изцедиха супер много! Давате ли си сметка колко песни е написал тази година, нормално е вече да взаимства и да се повтаря дори. А Галена трябваше да разбере, че хората им писна от какафонии и сложни неща, много повече оценяват семплите и песни като "Стара каравана" и "В твоите очи". В края на годината се заби доста сериозно и се надявам това да е за сметка на много по - доказалите се Анелия и Емилия февруари месец! Клипът е брутален, много добра лента наистина, но крайна липса на новаторски идеи - я от тук, я от там... Малко като конструктор Лего ми идва, което вече не и отива за толкова години. Да не говорим, че като фон точно на такава песен ми е крайно неподходящ! Опитала се е да направи силен проект като "Дай ми", "Пак ли" и "Спри ме", но е светлинни години назад от тези! Клип: 5.50 Песен: 4.00 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много ви бил сложен клипа и нелогичен.. Ами като не можете да мислите, какъв да ви е? Това не е като клиповете, където всичко ти е обяснено и заснето и трябва просто да гледате смеляния материл.. Това е клип като на Вероника - символика, значения, детайли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Анелия, Емилия, Вероника и прочие - в Поп фолк скандали, моля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не ми харесва проекта като цяло. Песента не ме грабва, слаба за Галена. Що се отнася до клипа - не одобрявам такива тематики...не ми е приятно да гледам ковчези и умрели хора. "Дай ми" пак беше възхваляван до небесата, където пък мъж смила от бой приятелката си (само че там песента беше много добра)... не знам, може би съм по-консервативна, но подобни сюжети не са ми по вкуса. П.П Редактирах си поста, объркала съм Дай ми със Спри ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И на мен ми идва малко в повече тази дарк тематика, заради което аз лично не стигнах дотам постоянно да натискам риплей... Може би и други хора са така, но това не значи, че проектът не е един от най-силните за годината. Галена си знае как, даже има и такава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не са зле гледанията - 114к от официалния клип и още 11к от още едно друго, а има още 3 часа, докато мине едно денонощие. А и на Галена първото денонощие никога не е силно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 24 h. 125,000 хил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много съм доволен, наистина много. Има някои неща в песента, които можеха да са по-добре, но клипът е на изключително високо ниво не само за България, но и за света. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Ооо, май се зарибих. Резачка! Даже изпяването почна да ме кефи. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Добър клип, но чак за клип на годината не е, примерно "4 червени луни" е много по-добър. Песента е безлична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Добър клип, но чак за клип на годината не е, примерно "4 червени луни" е много по-добър. Песента е безлична. Да бе да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Някой може ли да постне текста, напоследък едвам им разбирам на фолкаджийките, надрусани ли ги записват тия песни ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Някой може ли да постне текста, напоследък едвам им разбирам на фолкаджийките, надрусани ли ги записват тия песни ? Не, но новата им любима текстописка - Анастасия Мавродиева, обича да пише текстове като скоропоговорки - с 10 срички в рамките на 2 секунди, и накрая половинага са сдъвкани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не, но новата им любима текстописка - Анастасия Мавродиева, обича да пише текстове като скоропоговорки - с 10 срички в рамките на 2 секунди, и накрая половинага са сдъвкани. Пхахахах каква е тази клета женица, не я знам.... Иначе има нещо много зарибяващо в тия гайди....да бяха изкарали целия отсвир на песента с тях, не с поредните малоумни подвкивания "чика рика раки цаки"..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Пхахахах каква е тази клета женица, не я знам.... Иначе има нещо много зарибяващо в тия гайди....да бяха изкарали целия отсвир на песента с тях, не с поредните малоумни подвкивания "чика рика раки цаки"..... Оу, да. Последната част звучи страхотно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Пхахахах каква е тази клета женица, не я знам.... Иначе има нещо много зарибяващо в тия гайди....да бяха изкарали целия отсвир на песента с тях, не с поредните малоумни подвкивания "чика рика раки цаки"..... Гайдите са ми любимата част от песента - 30 секунди с тях, от които 15 с по-силен бас и щеше да избухне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво пее в началото на припева, колко пъти я слушах песента и пак не мога да разбера? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво пее в началото на припева, колко пъти я слушах песента и пак не мога да разбера? Зле дръж се с мене, това заслужавам си. За теб значи нищо живота, че давам си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Зле дръж се с мене, това заслужавам си. За теб срещу нищо живота, че давам си. Не е ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Не е ли? Мии може и да е, толкова смотано е наблъскан целия текст, че не можеш да разбереш какво се пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.