OstapBender Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Това заслужавам си, това заслужавам си, след теб и мен това заслужавам си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да, сега го чух, благодаря! Но тази песен трудно ще се пее на живо, едва ли би могла да си поеме дъх, целия припев трябва да го изпее без да диша, защото няма място. Въпреки всичко е много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Това заслужавам си, това заслужавам си, след теб и мен това заслужавам си. зле дръж се с мен Не е ли така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 зле дръж се с мен Не е ли така? Така е, да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Зле дръж се с мене, това заслужавам си, на теб срещу нищо живота че давам си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Така пък хептен няма смисъл. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Така пък хептен няма смисъл. :1000 (29): Защо да няма ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо да няма ? Ами "за" е по-логично да е, и в куплета пее нещо подобно ("пред тебе скача, ако стрелят те"). Иначе наистина е "срещу", сега се заслушах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1... Има една жена, в очите гледа те! Чу ли? Има една жена, пред теб скача, ако стрелят те! Има една жена, все любов доказва ти.. На сол е сърцето ми? И питам искаш ли още... Пр: Зле дръж се с мене - това заслужавам си, за теб срещу Нищо, живота че давам си, Всеки е бил наранен - не си го изкарвай на мен! Мен като удряш, боли ли ги бившите? Гледай ги, радват се като съсипваш ме! Силно обичай ме ти! Така по ще ги заболи! 2... Има една жена, тя за другите - слепец! Чу ли? Има една жена... мачкай, тя ще вижда в теб светец! Има една жена - Луда - дяволите са я взели... Обичам те, чак боли! И питам искаш ли още... още? Много са те наранявали, но аз ще те обичам, обещавам ти! И да плача - ще ти мине... Давай, разплаквай ме, блъскай...зарязвай ме! Скачам , убивам, не мисля - признавам си Само да видя, че лошо не правя си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 1... Има една жена, в очите гледа те! Чу ли? Има една жена, пред теб скача, ако стрелят те! Има една жена, все любов доказва ти.. На сол е сърцето ми? И питам искаш ли още... Пр: Зле дръж се с мене - това заслужавам си, за теб срещу Нищо, живота че давам си, Всеки е бил наранен - не си го изкарвай на мен! Мен като удряш, боли ли ги бившите? Гледай ги, радват се като съсипваш ме! Силно обичай ме ти! Така по ще ги заболи! 2... Има една жена, тя за другите - слепец! Чу ли? Има една жена... мачкай, тя ще вижда в теб светец! Има една жена - Луда - дяволите са я взели... Обичам те, чак боли! И питам искаш ли още... още? Много са те наранявали, но аз ще те обичам, обещавам ти! И да плача - ще ти мине... Давай, разплаквай ме, блъскай...зарязвай ме! Скачам , убивам, не мисля - признавам си Само да видя, че лошо не правя си... Оо, това е доста по-смислено от "след теб", както си мислехме, че е. Благодаря! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 В м омента и Преслава и Пресови квичат като настъпани свине щ Браво на Галена. Пак ги срина психически, както и нечии болни амбиции за статуетки. Просто от Спри ме е номер 1 и почти няма слабо при нея. Как не ви е срам да търсите кусури там където няма, при положение, че вашите фаворитки пускат видеореализации сравнение с тази продукция. Не смейте да коментирате, защото ставате смешни. Концепция нямал, смисъл нямал, общо с песента нямал. Няма за тези, които не искат да го видят. Песента е готина също. Какво сте недоволни... Слушайте Чалга пеперудки и гледайте Върнах ти го - това заслужавате. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Много добро видео - идея, монтаж, актьорска игра, цветове, всичко общо взето е изпипано! Но за съжаление песента не е кой знае какво, а текста е много наблъскан. Иначе музиката в края е страхотна, но това не стига. Очаквах много повече. Не е лоша, ще се слуша, защото е на Галена, но според мен ще отшуми и доста бързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Брутално яка! Клипа е най-добрия за годината и може би най-добрия на Галена до сега. Песента също ми харесва. Отново доказа коя е. Певица на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 на мен ми е изключително грозна Галена с тези визии, страшно неприятна, което не се е случвало до сега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Зашеметяващ проект! Галена направо е уникална със този цвят на косата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Започна да ме зарибява. Много яка песничка, но е като 100 други. Не знам защо толкова ми напомня на "Да сме квит" на Татяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 И к'во, нали уж беше провал ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Вече 5 месеца няма път, в който да отида на дискотека и да не я пуснат. Песента си е тотален хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Най-добрата песен на Галена. От както излезе не ми е писнала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Супер посредствен проект. Музиката е една от най-слабите на Пашев. Текста е наблъскан. Изпяването е под вскякава критика. Клипът дори няма да го коментирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 В м омента и Преслава и Пресови квичат като настъпани свине щ Браво на Галена. Пак ги срина психически, както и нечии болни амбиции за статуетки. Просто от Спри ме е номер 1 и почти няма слабо при нея. Как не ви е срам да търсите кусури там където няма, при положение, че вашите фаворитки пускат видеореализации сравнение с тази продукция. Не смейте да коментирате, защото ставате смешни. Концепция нямал, смисъл нямал, общо с песента нямал. Няма за тези, които не искат да го видят. Песента е готина също. Какво сте недоволни... Слушайте Чалга пеперудки и гледайте Върнах ти го - това заслужавате. :1000 (29): Напълно съм съгласна с тебе, Слави!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Брутална песен, най-добрата на Галена. Клипът също е много добър като цяло, но е много наблъскан и безсмислен. Очаквам още такива проекти от нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.