Елена Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Честно казано въобще не ми седи тежко и е доста изкуствена. Тази история за Бог и стъпките за първи път я чух от Митко във "Фермата", та въобще не ми въздейства изпято от Ивана, а сякаш стана модерен тоя разказ и дай сега да го възпеем .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Зрителите на “Планета” и “Планета HD ще могат да видят и още една версия на песента “Благодаря ти, Господи” и в празничната програма “Една нощ в Приказките”, която ще бъде излъчена на 24 декември. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ами нещо комбинацията от музиката и речитативът, начинът, по който ги изговаря нещата, ритъмът.. след втората минута и половина вече ме докараха до бурен смях, не мога да обясня защо точно, но е така. Не ми е достатъчно убедително, иначе браво наистина за старанието, но като я сравня с нейната песен "Отче мой", която е неописуемо докосваща, и кво да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Браво, много добър проект, напомня ми за песните от албума "Без граници", който е класен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Версията от коледната програма е много по-хубава! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Като новоприел исляма, този тип песни вече няма как да ми въздействат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Уникална песен ! Браво на Ивана , наистина е преложила нещо в духа на празниците , изпято и представено по въздействащ начин . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Най-малко ми хареса тази песен. Много изкуствено ми идва, като някой говори/пее за обичта си към бог. Абсурдно е. И на мен не ми харесва. Дори изпълнението на Ивана не е на ниво. Не зная защо е решила да пее само този тип песни, но е много трудно слушаема. На изпълнител с нейният глас не му тичат песни от този тип. Как не се сети да направи нещо ала "Стара История" или "Ти и той". Последните й песни са потрес. Веднага правя паралел с песните на Глория и Камелия, които макар леко тромави са приятни, на Ивана поне за мен са неслушаеми. Единствената й песен от тази година, която е добра и със силно послание е "Ало, мамо". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 За пореден път се убеждавам, че повечето тука сте малоумни. Песента е невероятна, изпята по възможно най-въздействащия начин.Голяма Ивана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.