Andrew Cunanan. Публикувано на Декември 21 Report Share Публикувано на Декември 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Песента ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Прекрасна песен, много са яки и тримата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много са готини и тримата, доста хубав клип, но песента не е по мой вкус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Наистина много добре им се е получило! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Хубава песен, много са свежи и тримата, но ако наистина искат успешна коледна песен, трябва да гледат класиките в световен мащаб - с ударни припеви, шлагерно звучене. Нашите са твърде захаросани за целта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Харесва ми. Галена- винаги различна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Харесва ми, че са излезли от рамката на типичната коледна песен и са разчупили ритъма. Писна ми от бозави песнички. Тази е на границата. Визийте са красиви, само тази на Галена с опашките не мога да я възприема, дали защото скоро я видяхме в ролята на разярена черна вдовица... Много ми е позната обаче музиката. Хубава песен и дори бих си я слушал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На Галин мечтата му се сбъдна да има общ проект с Галена :1000 (29): Иначе свежа песен, но на Мария коледната е по-хубава. Частта на Галин хич не ми се връзва със самата песен. Галена и Цвета пеят "харесва ми пак да се чувствам дете", изведнъж Гальо почва "градуса на партито ме прави откачен", "парата ако хвана ще има подаръци", за баници и кисело мляко :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 bobito - Помниш ли,когато някой беше качил снимка на Галин с коледната фланелка,тогава знаех,че е снимал Коледна песен. :1000 (29): Иначе ми харесва песента готина е,ама да се пускат Коледни песни в последен момент е доста тъпо.Сега докато се разчуе песента и ще минат празниците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На Галин мечтата му се сбъдна да има общ проект с Галена :1000 (29): Че той има. "Барабанче" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много хубава песен, Галин е излишен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Харесва ми! И най-вече това не е с комерсиална цел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На Галин мечтата му се сбъдна да има общ проект с Галена :1000 (29): Когато го питах защо не помоли за дует с Галена,той ми отговори че много се надува.Е,сега да се радва вече има два проекта с Галка-малка тупалка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Че той има. "Барабанче" Е, то по-скоро си беше на Борис Дали само, там нито са снимали клип заедно, нито пеят кой знае колко много, особено Галин. Аз говоря за цялостен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ето, че двете могат да изглеждат добре и с дрехи от по 17,99 (без да преувеличавам). И на тримата общо дрехите в този клип им струват не повече от 250 лева, но пак са стилни и красиви... Песента не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ето, че двете могат да изглеждат добре и с дрехи от по 17,99 (без да преувеличавам). И на тримата общо дрехите в този клип им струват не повече от 250 лева, но пак са стилни и красиви... Песента не е лоша. Тя само едната рокля в клипа от Beyond на g spot не струва толкова. Ама какво значение има това? Дразниш се, че носят скъпи дрехи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Приятна песен, но частта на Галин е абсолютно излишна. Клипът е супер готин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Песента е приятна, Галин се включва умишлено, за да я въртят по дискотеките според мен. За клипа можеха да се постараят доста повече. Иначе е приятна песента, трябваше да има по-силен припев, но и този ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Може и да в приятна но втори път няма да си я пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Може и да в приятна но втори път няма да си я пусна. +1 Много ми е лигава и изведнъж Галин с това рапиране... На Мария и Марая ми харесва много повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Може и да в приятна но втори път няма да си я пусна. +1 Този път не Галка, а Галин разваля песента. Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не ми харесва. И аз втори път няма да си я пусна. Песента на Мария и Марая ми допада най-много като коледна песен. И въпреки всичко мисля, че всичко това е излишно. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На Мария е наистина година песента, детска. Тази също е яка, неочаквано добра комбинация на двете. Частта на Галин прави песента яка, готина и адекватна на днешното течение. Много яко включване и частта им след него и после пак пеят припева. Супер. Кои са авторите на песента и клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не харесвам и не слушам коледни песни от чалга изпълните, но тази може и да си я пусна пак някога. Пристрастна съм - все пак Янева и Галена. Дано някога направят общ поп фолк проект - ще е нещо уникално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.