Jump to content

Online: Галена, Цветелина Янева и Галин - Коледа

Препоръчани коментари

• Отговори 38
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Хубава песен, много са свежи и тримата, но ако наистина искат успешна коледна песен, трябва да гледат класиките в световен мащаб - с ударни припеви, шлагерно звучене. Нашите са твърде захаросани за целта.

Сподели в други сайтове

Харесва ми, че са излезли от рамката на типичната коледна песен и са разчупили ритъма.

Писна ми от бозави песнички. Тази е на границата.

Визийте са красиви, само тази на Галена с опашките не мога да я възприема, дали защото скоро я видяхме в ролята на разярена черна вдовица...

Много ми е позната обаче музиката.

Хубава песен и дори бих си я слушал!

Сподели в други сайтове

На Галин мечтата му се сбъдна да има общ проект с Галена :1000 (29):

Иначе свежа песен, но на Мария коледната е по-хубава. Частта на Галин хич не ми се връзва със самата песен. Галена и Цвета пеят "харесва ми пак да се чувствам дете", изведнъж Гальо почва "градуса на партито ме прави откачен", "парата ако хвана ще има подаръци", за баници и кисело мляко :1000 (10):

Сподели в други сайтове

bobito - Помниш ли,когато някой беше качил снимка на Галин с коледната фланелка,тогава знаех,че е снимал Коледна песен. :1000 (29):

Иначе ми харесва песента готина е,ама да се пускат Коледни песни в последен момент е доста тъпо.Сега докато се разчуе песента и ще минат празниците. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

На Галин мечтата му се сбъдна да има общ проект с Галена :1000 (29):

Когато го питах защо не помоли за дует с Галена,той ми отговори че много се надува.Е,сега да се радва вече има два проекта с Галка-малка тупалка.

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Че той има. "Барабанче"

Е, то по-скоро си беше на Борис Дали само, там нито са снимали клип заедно, нито пеят кой знае колко много, особено Галин. Аз говоря за цялостен проект.

Сподели в други сайтове

Ето, че двете могат да изглеждат добре и с дрехи от по 17,99 (без да преувеличавам). И на тримата общо дрехите в този клип им струват не повече от 250 лева, но пак са стилни и красиви... :Vishenka_05: Песента не е лоша.

Сподели в други сайтове

Ето, че двете могат да изглеждат добре и с дрехи от по 17,99 (без да преувеличавам). И на тримата общо дрехите в този клип им струват не повече от 250 лева, но пак са стилни и красиви... :Vishenka_05: Песента не е лоша.

Тя само едната рокля в клипа от Beyond на g spot не струва толкова.

Ама какво значение има това?

Дразниш се, че носят скъпи дрехи?

Сподели в други сайтове

Песента е приятна, Галин се включва умишлено, за да я въртят по дискотеките според мен. За клипа можеха да се постараят доста повече. Иначе е приятна песента, трябваше да има по-силен припев, но и този ми харесва.

Сподели в други сайтове

Може и да в приятна но втори път няма да си я пусна.
+1

Много ми е лигава и изведнъж Галин с това рапиране... На Мария и Марая ми харесва много повече :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не ми харесва. И аз втори път няма да си я пусна. Песента на Мария и Марая ми допада най-много като коледна песен. И въпреки всичко мисля, че всичко това е излишно.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

На Мария е наистина година песента, детска.

Тази също е яка, неочаквано добра комбинация на двете. Частта на Галин прави песента яка, готина и адекватна на днешното течение. Много яко включване и частта им след него и после пак пеят припева. Супер. Кои са авторите на песента и клипа?

Сподели в други сайтове

Не харесвам и не слушам коледни песни от чалга изпълните, но тази може и да си я пусна пак някога. Пристрастна съм - все пак Янева и Галена. :D Дано някога направят общ поп фолк проект - ще е нещо уникално.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...