Jump to content

Online: Галена, Цветелина Янева и Галин - Коледа

Препоръчани коментари

• Отговори 38
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Създадоха ми прекрасно настроение, много хубав припев, много важно послание - важно е да се обичаме, подаръка може да е малък, но да е от сърце! Разбира се, странно е да го пеят жените на Боровеца и #, но поне този път минахме без Лабутен и Плейн.

Мисля, че с този проект и с дуета на двете Гущерови се напипа правилната формула - коледни песни, но модерни, с клипове с много усмивки, свежи, разчупени, с текстове, връщащи към нематериалното значение на празника, създаващи уют, топлина и очакване на срещата с близките.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Много хубава песен, Галин е излишен! :3fdb8960598fa63e:

Точно пък Галин ме кефи максимално в тази песен. Страхотни са и тримата, така че не е излишен :Vishenka_05: Това ме навя на мисълта, че искам нова зверска песен от него :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Готина е песничката обаче не разбирам Галин... Криско ли иска да бъде или 100 кила!? Доста прекалява с копирането, крайно натрапчиво е вече смешен е и дразни.. харесвам го по принцип, ноо не като Пайнерския Криско..

Сподели в други сайтове

Приятна песен, но частта на Галин е абсолютно излишна. Клипът е супер готин.

И аз съм на същото мнение. Извинявам се много, но това не е трио, а си е чисто и просто дует между двете новобогаташки държанки. Галин просто се включва с поредното си неадекватно рапиране.

Клипът ми е супер напудрен, изкуствени са ми и някак неестествени. Честно казано, не разбирам защо са го пуснали този проект изобщо.

А това с дрехите е още по-неразбираемо за мен. Какво показваш като носиш намалени от НМ парцали, след което се показваш със скъпи рокли в същото видео. Или клипът скрито рекламира конфекциите на НМ?!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...