OstapBender Публикувано на Декември 22 Report Share Публикувано на Декември 22 Линкове към предните теми: http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=93314&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=35070&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=50302&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=68608&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=80059&hl= http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=89241&hl= Фаворитите ми от предните години: 2009 - Емануела - "Късам ти нервите" 2010 - Анелия - "Продължавам" 2011 - Алисия feat. Флори - "Важно ли ти е?" 2012 - Анелия и Илиян - "Не исках да те нараня" 2013 - Анелия - "Аз и ти" 2014 - Галена - "Точно никога" За първи път откакто слушам чалга, Анелия я няма сред 10-те ми фаворита през годината. Браво на мъжете, дамите да се стягат! 1. Константин feat. Деси Слава - "Болка в минути" 2. Галин feat. Яница - "Роклята ти пада" 3. Джена - "Градът работи за мен" 4. Преслава - "На тебе не отказвам" 5. Азис и Фики - "Блокиран" 6. Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 7. Галена - "Навътре в мен" 8. Азис - "Хабиби" 9. Галин - "Парата ако хвана" 10. Галена - "Стара каравана" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Преслава - На тебе не отказвам 2. Яница ft. Константин - Вземай задължително 3. Галена и Деси Слава - В твоите очи 4. Фики - Бум 5. Галин - Парата ако хвана 6. Азис - Хабиби 7. Емилия и Тони Стораро - Питбул 8. Анелия - Генерал 9. Теди Александрова ft. Silver - Дай ми свобода 10. Алисия и Константин - Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1.Галена и ДесиСлава - В твоите очи 2.Азис - Хабиби 3.Галена - Пантера 4.Теди Александрова ft. Silver - Дай ми свобода 5.Яница - Вземай задължително 6.Фики -Бум 7.Галена - Стара Каравна 8.Цвети Янева - Видимо изневерил 9.Алисия и Константин - Не си ти 10.Анелия - Генерал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Преслава - На тебе не отказвам 2. Алисия - Моят рай 3. Фики - Джале, джале 4. Андреа - Секс за ден 5. Алисия и Константин - Не си ти 6. Галена - Стара каравана 7. Фики - Бум 8. Азис - Хабиби 9. Цветелина Янева - Кажи ми ало 10. Илиян - Моето момиче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1.Цветелина Янева - Кажи ми, ало. 2.Константин - Болка в минути 3.Емилия - Ето ме 4.Джена - Спри да ми досаждаш 5.Галин - Роклята ти пада 6.Галена - Стара каравана 7.Т.Александрова и Силвър - Дай ми свобода ремикс 8.Галена - Навътре в мен 9.Преслава - На тебе не отказвам 10.Цветелина Янева - Видимо изневерил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Джена - Спри да ми досаждаш 2. Азис - Хабиби 3. Емилия и Борис - Обичай ме 4. Константин feat. Деси Слава - Болка в минути 5. Галена и Деси Слава - В твоите очи 6. Емилия и Тони Стораро - Питбул 7. Галин - Парата ако хвана 8. Джена - Градът работи за мен 9. Ивана - Ало, мамо 10. Яница - Грешната Ще запомня 2015-та може би като годината, в която за първи път не ми се открои песен на Преслава и Анелия, а и на Галена също (изключвам дуета с Деса). Джена и Емилия за мен направиха по-хубавите песни тази година. От мъжете на Галин ми хареса истински само "Парата" и "Един на брой" донякъде, на Фики "Бум" ме зариби точно за 1 седмица и ми писна адски бързо, "Джале"-то също, към днешна дата ме дразнят много и двете. Коцето от Пайнер май направи най-силни песни като се замисля и "Голям си, Коце, Коце" ми се нарежда някъде около 10-тото място. Иначе Азис помете всичко живо с "Хабиби". Колебаех се дали да не я сложа на първо място, но Джена буквално не я спирах 2-3 месеца, затова мисля, че тя е достойна за първата ми позиция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Теди Александрова feat. Silver - Много ми е луд 2. Теди Александрова - Чалга пеперудки 3. Константин feat. Деси Слава - Болка в минути 4. Глория - Изсвирете нещо ударно 5. Галена и Деси Слава - В твоите очи 6. Контантин feat. Деси Слава - От утре ще е друго 7. Галин feat. Яница - Роклята ти пада 8. Деси Слава - Започваме на чисто 9. Фики - Бум 10. Преслава - Аматьорка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Галена - Пантера 2. Преслава - На тебе не отказвам 3. Преслава - Аматьорка 4. Цветелина Янева - Кажи ми "ало" 5. Деси Слава - Не го прави 6. Галена и Деси Слава - В твоите очи 7. Галена и Преслава - Живей 8. Преслава и Ваня - Нокаут 9. Яница - Грешната 10. Галена - Стара каравана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1.Яница - Вземай задължително 2.Галин и Яница - Роклята ти пада 3.Галена и Десислава - В твоите очи 4.Константин - Болка в минути 5.Галин - Парата ако хвана 6.Андреа - Секс за ден 7.Цвети Янева - Видимо изневерил 8.Яница - Върнах ти го 9.Анелия - Генерал 10.Галена - Пантера След 4 нататък са сложени просто ейтака, много трудно ги докарах до 10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1.Азис - Хабиби 2.Преслава - На тебе не отказвам 3.Галена - Пантера 4.Цветелина Янева - Видимо изневерил 5.Галин - Парата ако хвана 6.Фики - Бум 7.Фики и Азис - Блокиран 8.Галена и ДесиСлава - В твоите очи 9.Анелия - Генерал 10.Джена - Ти къде беше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Галин - "Парата ако хвана" (сякаш за мен е писан текстът ) 2. Азис - "Хабиби" 3. Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 4. Мария и Азис - "Моля те, не ми звъни" 5. Роксана и Тони Стораро - "От гордост да боли" 6. Карлос - "Имам само едно сърце" 7. Фики - "Железен" 8. Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 9. Ваня и Преслава - "Нокаут" 10. Фики и Азис - "Блокиран" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Деси Слава и Галена - В твоите очи Деси Слава - Не го прави Деси Слава - Смени паролата си Константин - Болка в минути Константин - От утре ще е друго Галена - Една жена Емануела - Сменяй ме Алисия и Константин - Не си ти Глория - Прегърни ме Джордан и Моника Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галена и Деси Слава - В твоите очи Галена - Стара каравана Мария - Сто нюанса розово Цветелина Янева и Ищар - Музика в мен Преслава - На тебе не отказвам Яница - Грешната Галена - Една жена Азис - Хабиби Анелия - Генерал Емилия и Борис Дали - Обичай ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
musicfen Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 01. Цветелина Янева - Кажи ми, ало 02. Галена и Деси Слава - В твоите очи 03. Татяна - До три 04. Илиян - Моето момиче 05. Ваня - Цунами 06. Джулия - Искам от теб 07. Ваня ft Джена - Все ти го отнасяш 08. Преслава и Ваня - Нокаут 09. Емилия и Борис Дали - Обичай ме 10. Преслава - На тебе не отказвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галин - Роклята ти пада Деси Слава и Галена - В твоите очи Азис - Хабиби Алисия - Познаваш ме Галин - Един на брой Андреа - Секс за ден Преслава - На тебе не отказвам Татяна - До три Яница - Грешната Цветелина Янева и Ищар - Музика в мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 01. Яница – Грешната 02. Галена и Деси Слава – В твоите очи 03. Яница – Вземай задължително 04. Анелия – Генерал 05. Галена – Една жена 06. Цветелина Янева – Кажи ми Ало 07. Фики – Бум 08. Юнона - Удобна 09. Джена – Спри да ми досаждаш 10. Цветелина Янева и 100 Кила – 4 червени луни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 2009 - Емануела - "Късам ти нервите" 2010 - Галена - "Тихо ми пази" 2011 - Преслава - "Как ти стои?" 2012 - Преслава - "Разкрий ме" 2013 - Преслава - "Режим Неприлична" <3 <3 <3 2014 - Преслава - "Пиши го неуспешно" Топ 10 - 2015 01. Преслава - "На тебе не отказвам" 02. Джена - "Спри да ми досаждаш" 03. Анелия - "Генерал" 04. Цветелина Янева - "Видимо изневерил" 05. Преслава - "Нашето любов е" 06. Преслава - "Ако утре ме губиш" 07. Татяна - "Да сме квит" 08. Яница ft. Константин - "Вземай задължително" 09. Цветелина Янева - "Кажи ми, ало" 10. Яница ft. Анелия - "Грешната" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Преслава - На тебе не отказвам Галин - Парата ако хвана Яница ft. Анелия - Грешната Галена и Деси Слава - В твоите очи Джена - Спри да ми досаждаш Преслава и Фики - С теб или с никой Димана - Връщане няма Емилия и Борис Дали - Обичай ме Анелия - Генерал Цветелина Янева - Видимо изневерил Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Емилия - Ето ме 2. Яница ft. Константин - Вземай задължително 3. Димана - Викай смело 4. Десислава - Не го прави 5. Димана - Връщане няма 6. Емилия и Борис Дали - Обичай ме 7. Кристиана ft. Джорджано - Цяла нощ 8. Татяна - Да сме квит 9. Яница - Върнах ти го 10. Ваня - Принцеса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1.Деси Слава - Не го прави 2.Галена и Деси Слава - В твоите очи 3.Деси Слава - Смени паролата си 4.Рени - Губиш ти 5.Камелия - Неповторим 6.Константин и Деси Слава - Болка в минути 7.Деси Слава - Започваме на чисто 8.Галена - Стара каравана 9.Преслава - На тебе не отказвам 10.Емилия и Борис Дали - Обичай ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галена и Деси Слава - В твоите очи Галин - Парата ако хвана Константин и Деси Слава - Болка в минути Преслава - На тебе не отказвам Емануела - Сменяй ме Галин и Яница - Роклята ти пада Цветелина Янева - Видимо изневерил Емилия и Борис Дали - Обичай ме Яница и Анелия - Грешната Емилия - Ето ме --- Джена - Ти къде беше Анелия - Генерал Галена и Sergio - Пантера Джена - Спри да ми досаждаш Андреа и Фики - Секс за ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мира и Фаворит - Там е купонът Екстра Нина и Адил - Няма скука Теди Александрова и Силвър - Дай ми свобода Пресила - Смешно е Адриана и Анастасия - Бившият Магда - Допуши ме Назмилер - Принцеса Луна и Румен Илиев - Царица Илиян - Дупе за милион Цецо - Яко луди Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 2009: Илиян: "Тупалка" 2010: Цветелина Янева и Йонут Черчел: "Влез" 2011: Преслава: "Как ти стои"/"Като за финал" 2012: Преслава: "Разкрий ме" 2013: Преслава: "Режим "Неприлична"" 2014: Преслава и Тони Стораро: "Повече не питай" За някои песни с времето съм осъзнавал, че реално те са ми били най-любимите и значимите за съответната година. 2015: 1. Преслава: "На тебе не отказвам" 2. Анелия и Миро: "Започваме на чисто" 3. Галена: "Стара каравана" 4. Деси Слава: "Не го прави" 5. Теди Александрова и Силвър: "Дай ми свобода" 6. Галена и Деси Слава: "В твоите очи" 7. Емилия и Тони Стораро: "Питбул" 8. Яница: "Грешната" 9. Яница и Константин: "Вземай задължително" 10. Преслава и Фики: "С теб или с никой" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Татяна - Да сме квит 2. Татяна - До три 3. Цветелина Янева - Кажи ми ало 4. Цветелина Янева - Видимо изневерил 5. Алисия - Моят рай 6. Десислава - Не го прави 7. Емилия и Тони Стораро - Питбул 8. Галена и Десислава - В твоите очи 9. Константин - Болка в минути 10. Кристияна - Мой докрай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Глория - Изсвирете нещо ударно 2. Емилия - Ето ме 3. Десислава и Галена - В твоите очи 4. Галин - Парата ако хвана 5. Джордан и Моника - Всичко с теб 6. Галена - Пантера 7. Рени - Губиш ти 8. Алисия и Ванеса - Малката 9. Емилия и Борис Дали - Обичай ме 10. Десислава - Смени паролата си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.