asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мира и Фаворит - Там е купонът Екстра Нина и Адил - Няма скука Теди Александрова и Силвър - Дай ми свобода Пресила - Смешно е Адриана и Анастасия - Бившият Магда - Допуши ме Назмилер - Принцеса Луна и Румен Илиев - Царица Илиян - Дупе за милион Цецо - Яко луди 2012: Андреа и Азис - Пробвай се 2013: Теди Александрова и Джамайката - Кис ми, бейби 2014: Траяна и ДЖ Нед - Теб и никой друг По-старите теми не ми се отварят Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 01 Глория - Прегърни ме 02 Глория - Изсвирете нещо ударно 03 Галена и Деси Слава - В твоите очи 04 Емануела - Сменяй ме 05 Илиян - Моето момиче 06 Емилия и Борис Дали - Обичай ме 07 Азис - Хабиби 08 Мария - 100 нюанса розово 09 Алисия - Моят рай 10 Джена - Спри да ми досаждаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1. Константин - Болка в минути Не мога да повярвам, че пиша това, мразя Константин, но това е най-въртяната чалга от мен тази година. 2. Десислава - Не го прави 3. Андреа - Секс за ден 4. Галена и Деси Слава - В твоите очи 5. Цветелина Янева - Кажи ми ало 6. Галена - Стара каравана Не е нищо особено, но носи супер лятно настроение. 7. Райна - Няколко рокли Много ме е яд, че не се оценяват песните на Райна, които са доста оригинални и различни. 8. Глория - Изсвирете нещо ударно 9. Емилия и Борис Дали - Обичай ме На 9-то място, защото излезе декември и не ми се струва редно да е по-напред в топа за 2015 от песни които съм слушал с месеци. 10. Преслава - Аматьорка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1 . Джордан и Моника - Всичко с теб 2 . Теди Александрова и Силвър - Дай ми свобода 3 . Анелия - Генерал 4 . Галена - Стара каравана 5 . Камелия - Неповторим 6 . Галин и Яница - Роклята ти пада 7 . Цветелина Янева - Кажи ми ало 8 . Мария - Твоите сто лица 9 . Алисия - Моят рай 10. Яница - Грешната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мира и Фаворит - Там е купонът Екстра Нина и Адил - Няма скука Теди Александрова и Силвър - Дай ми свобода Пресила - Смешно е Адриана и Анастасия - Бившият Магда - Допуши ме Назмилер - Принцеса Луна и Румен Илиев - Царица Илиян - Дупе за милион Цецо - Яко луди Горката Магда. Със сигурност би преустановила кариерата си, ако се види в тази компания... 2015 ТОП 10: 1. Джордан ft. Моника Валериева - Всичко с теб 2. Емилия - Ето ме 3. Юнона - Удобна 4. Теди Александрова - В сърцето 5. Андреа ft. Фики - Секс за ден 6. Емилия и Борис Дали - Обичай ме 7. Фики и Азис - Блокиран 8. Галена и Десислава - В твоите очи 9. Константин - Болка в минути 10. Ивана - Всичко е наред Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 1. "В твоите очи" - Десислава и Галена 2. "Не го прави" - Десислава 3. "Прегърни ме" - Глория 4. "Господин Зает" - Нелина 5. "Ти къде беше" Джена (Песен на годината) 6. "Като буря" - Глория 7. "Болка в минути" - Константин ft. Десислава 8. "Обичай ме" - Емилия и Борис Дали 9. "Няколко рокли" - Райна (тази песен заслужаваше повече...) 10. "Смени паролата си" - Десислава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 1. Анелия - Генерал 2. Яница - Вземай задължително 3. Андреа - Секс за ден 4. Алисия - Моят рай 5. Галин - Парата ако хвана 6. Емилия - Ето ме 7. Преслава - На тебе не отказвам 8. Галин - Роклята ти пада 9. Яница - Грешната 10. Галена - Една жена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 1.Ивана - Чаша живот 2.Ивана - Ало, мамо 3.Ивана - Ще ти взема всичките пари 4.Рени - Губиш ти 5.Ивана - Всичко е наред 6.Азис - Хабиби 7.Галена и Десислава - В твоите очи 8.Галена - Стара каравана 9.Ивана - Твойта майка 10.Емилия и Тони Стораро - Питбул Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 1. Джордан - Всичко с теб 2. Емануела - Да те имам 3. Гергана - Твоите думи 4. Глория - Прегърни ме 5. Теди Александрова - Дай ми свобода 6. Преслава - На тебе не отказвам 7. Крисия - Имам изненада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 01. Гергана ft. Галин - Твоите думи 02. Алисия и Тони Стораро - Не давам да си чужда 03. Илиян - Обичам те, гадино 04. Кристиана ft. Джорджано - Цяла нощ 05.Константин ft. Деси Слава - Болка в минути 06. Ванеса ft. Алисия - Малката 07. Галин - Парата ако хвана 08. Джена - Ти къде беше 09. Теодора - Пак и пак 10. Илиян - Моето момиче Никога не съм вярвал, че песен на Илиян ще ми хареса, но е факт, че тази година цели 2 негови песни са ми топ 10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 1. Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 2. Райна - "Няколко рокли" 3. Ванеса и Алисия - "Малката" 4. Константин и Деси Слава - "Болка в минути" 5. Преслава - "На тебе не отказвам" 6. Галена - "Една жена" 7. Анелия и Галин - "Аз съм дяволът" 8. Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 9. Деси Слава - "Не го прави" 10. Цветелина Янева - "Видимо изневерил" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 1.Райна - "Няколко рокли" 2.Глория - "Прегърни ме" 3.Галена - "Пантера" 4.Азис - "Хабиби" 5.Константин - "Болка в минути" 6.Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 7.Преслава - "На тебе не отказвам" 8.Джена - "Спри да ми досаждаш" 9.Цветелина Янева - "Видимо изневерил" 10.Ивана - "Ало, мамо" пс. 2009: Преслава - "Феномен" 2010: Райна - "Пълна промяна" 2011: Преслава - "Мръсно и полека" 2012: Галена - "Спри ме" 2013: Райна - "Виновен" 2014: Райна - "Ако е, да е" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 "Генерал" - Анелия "Спри да ми досаждаш" - Джена "Питбул" - Емилия и Тони Стораро "Кажи ми АЛО" - Цветелина Янева "Ти къде беше" - Джена "Хайде, вдигни и" - Кали с Емануела "Моят рай" - Алисия "Ето ме" - Емилия "Не го прави" - Деси Слава "В твоите очи" - Галена и Деси Слава "Неповторим" - Камелия "При теб ми е сърцето" - Малина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Галин - Един на брой Деси Слава - Не го прави Деси Слава и Галена - В твоите очи Азис - Хабиби Преслава - На тебе не отказвам Константин - Болка в минути Яница - Вземай задължително Галена - Пантера Теди Александрова - Егати манЯка Глория - Изсвирете нещо ударно Джена - Спри да ми досаждаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 1. Преслава - На тебе не отказвам 2. Галена и Деси Слава - В твоите очи 3. Яница - Вземай задължително 4. Деси Слава - Не го прави 5. Яница - Грешната 6. Галин и Яница - Роклята ти пада 7. Галена - Стара каравана 8. Преслава и Фики - С тебе или с никой 9. Галин - Парата ако хвана 10. Джена - Спри да ми досаждаш Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Яница ft. Константин - Вземай задължително 2. Яница ft. Анелия - Грешната 3. Галена и Десислава - В твоите очи 4. Яница - Върнах ти го 5. Галена - Стара каравана 6. Галена - Една жена 7. Галена - Пантера 8. Галин - Парата ако хвана 9. Фики - Бум 10. Азис - Хабиби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1. Мария - Твоите 100 лица (заради бруталния саунд) 2. Яница - Вземай задължително 3. Галин ft. Яница - Роклята ти пада 4. Галин - Парата ако хвана 5. Галена - Пантера 6. Галена и Десислава - В твоите очи 7. Константин - Болка в минути 8. Фики - Бум 9. Яница - Грешната 10. Цветелина Янева и 100 кила - 4 червени луни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Джена - Спри да ми досаждаш Емилия и Борис Дали - Обичай ме Цветелина Янева - Видимо изневерил Емилия - Ето ме Галена - Една жена Галена и Деси Слава - В твоите очи Джена - Ти къде беше? Цветелина Янева - Кажи ми "ало" Преслава - На тебе не отказвам Анелия - Генерал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1. Галена и Деси Слава - В твоите очи 2. Андреа и Фики - Секс за ден 3. Цветелина Янева и Ищар - Музика в мен 4. Галена - Една жена 5. Яница - Вземай задължително 6. Галена - Пантера 7. Райна - Няколко рокли 8. Кали и Емануела - Хайде, вдигни ѝ 9. Емануела - Сменяй ме 10. Преслава - На тебе не отказвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1. Преслава - На тебе не отказвам 2. Галена и Деси Слава - В твоите очи 3. Яница ft. Анелия - Грешната 4. Азис - Хабиби 5. Константин ft. Деси Слава - Болка в минути 6. Емилия - Ето ме 7. Галена - Пантера 8. Преслава - Аматьорка 9. Емилия и Борис Дали - Обичай ме 10. Галин - Парата ако хвана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Галена и Деси Слава - "В твоите очи" Преслава и Фики - "С теб или с никой" Преслава - "На тебе не отказвам" Константин feat. Деси Слава - "Болка в минути" Цветелина Янева - "Видимо изневерил" Цветелина Янева и 100 Кила – "4 червени луни" Азис - "Хабиби" Алисия и Константин - "Не си ти" Джена - "Спри да ми досаждаш" Галин - "Парата ако хвана" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1. Галена и Десислава-В твоите очи 2. Галин-Роклята ти пада 3. ГаленаСтара каравана 4. Галена-Пантера 5. Галена и Преслава-Живей 6. Емилия-Ето ме 7. ГалинЕдин на брой 8. Крисия и Галин-Кажи ми да 9. Джена-Спри да ми досаждаш 10. Кристиана-Цяла нощ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 1. Галена и Деси Слава - В твоите очи 2. Константин - Болка в минути 3. Галин - Роклята ти пада 4. Преслава - На тебе не отказвам 5. Деси Слава - Не го прави 6. Галин - Парата ако хвана 7. Емилия и Борис Дали - Обичай ме 8. Крисия Д и Галин - Кажи ми да 9. Илиян - Обичам те, гадино 10. Алисия и Тони Стораро - Не давам да си чужда Като цяло май това са песните, които най-често съм си пускала през годината вкъщи и са ме жегнали с нещо, а и не са ми омръзнали. Към тях мога да добавя още 5-6 песни, които също с кеф съм въртяла, но тези може би са най в моята плейлиста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoboYanev Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 1. Азис - Хабиби 2. Преслава - На тебе не отказвам 3. Глория - Изсвирете нещо ударно 4. Галена - Пантера 5. Галин - Парата ако хвана 6. Анелия - Генерал 7. Галена - Стара Каравана 8. Джена - Спри да ми досаждаш 9. Теди Александрова - Много ми е луд 10. Анелия - Аз съм дяволът Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1. Деси Слава и Галена - В твоите очи 2. Деси Слава - Започваме на чисто 3. Деси Слава - Смени паролата си 4. Деси Слава - Не го прави 5. Яница - Грешната 6. Галена - Стара каравана 7. Теди Александрова - Много ми е луд 8. Роксана - Селфи 9. Глория - Прегърни ме/Изсвирете нещо ударно 10. Джулия - Искам от теб Не съм очаквал песните на Джулия, Роксана, Теди А. и Яница да са сред най-слушаните ми за изминалата година, ама фактите са си факти. Деси Слава и Глория #1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.