ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Емилия и Борис Дали - Обичай ме Райна - Няколко рокли Цветелина Янева - Кажи ми "ало" Емилия - Ето ме Галена и Деси Слава - В твоите очи Цветелина Янева - Видимо изневерил Галена - Стара каравана Галин - Роклята ти пада Анелия - Генерал Яница - Вземай задължително Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 (редактирано) 1.Константин и Десислава- Болка в минути 2.Емилия и Борис Дали- Обичай ме 3.Галена- Пантера 4.Яница и Константин- Вземай задължително 5.Яница и Анелия- Грешната 6.Галена- Стара каравана 7.Галена- Една жена 8.Преслава- На тебе не отказвам 9.Галин- Роклята ти пада 10.Фики- Бум Редактирано Март 29 от mimchyyy9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 1. Емилия и Борис Дали - Обичай ме 2. Яница - Вземай задължително 3. Яница - Грешната 4. Анелия и Миро - Започваме на чисто 5. Камелия - Неповторим 6. Цветелина Янева - Кажи ми ало 7. Андреа - Секс за ден 8. Константин - Болка в минути 9. Цветелина Янева - Видимо изневерил 10. Галена - Една жена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1.Преслава - На тебе не отказвам 2.Галин - Парата ако хвана 3.Емилия и Борис Дали - Обичай ме 4.Анелия - Генерал 5.Константин - От утре ще е друго 6.Фики - Джале,джале 7.Преслава и Фики - С теб или с никой 8.Деси Слава - Не го прави 9.Цветелина Янева - Видимо изневерил 10.Яница - Вземай задължително Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1.Преслава - На тебе не отказвам 2.Преслава и Фики - С теб или с никой 3.Джена - Ти къде беше 4.Фики - Джале,джале 5.Емилия - Ето ме 6.Анелия - Генерал 7.Азис - Хабиби 8.Галена - Стара каравана 9.Илиян - Моето момиче 10.Татяна - Да сме квит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 1. Ало, мамо - Ивана 2. 4 червени луни - Цветелина Янева и 100 Кила Единствените супер силни песни за изминалата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 1. АНЕЛИЯ - Генерал 2. Джена - Спри да ми досаждаш 3. Галена и Деси Слава - В твоите очи 4. Кали - Копие 5. Кристиана ft. Фики - Мой докрай 6. Емануела - Да те имам 7. Татяна - Да сме квит 8. Татяна - До три 9. Деси Слава - Започваме на чисто 9. Теди Александрова ft. Силвър-Дай ми свобода Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 1. Емилия и Борис Дали - Обичай ме 2. Преслава и Фики - С теб или с никой 3. Преслава - Стига ти 4. Преслава - На тебе не отказвам 5. Емилия и Тони Стораро - Питбул 6. Джена - Ти къде беше 7. Джена - Спри да ми досаждаш 8. Галена - Стара каравана 9. Анелия - Генерал 10. Цветелина Янева - Видимо изневерил Също "Хабиби", "Сърцето ще плати", "Болка в минути", "От утре ще е друго", "Парата ако хвана"... и така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Галена и Деси Слава - В твоите очи Деси Слава - Не го прави Деси Слава - Смени паролата си Константин и Деси Слава - Болка в минути Константин и Алисия - Не си ти Галена - Една жена Емануела - Сменяй ме Татяна - До три Яница - Върнах ти го Емилия и Борко - Обичай ме Нещо такова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.