Chris Публикувано на Декември 24 Report Share Публикувано на Декември 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Приятна е, но очаквах повече. Гертруд да се взема в ръце вече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много ми хареса! Звучи като песен от първите й два албума, а това е стилът, който отива на Гергана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Струваше си дългото чакане. Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 24 Author Report Share Публикувано Декември 24 Да ви кажа... на мен ми прилича на онези песни от Токича, които слагаха за пълнеж по албумите им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много ми напомня на старите ѝ песни, харесва ми! Браво Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много Токич има в тази песен, ама много .... Хубава е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Ами не мога да кажа, че ме кефи, музиката е яка, аранжиментът доста, но текстът ми е предвидим, изпълнението не е мн ок, в клипа не ми се струва убедителна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 И на мен ми напомни на песните от първите й албуми. Много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 24 Author Report Share Публикувано Декември 24 Аз си я пуснах още няколко пъти и взе да ми допада. Интересен ми е припева като музика и аранжимент. Пак ще кажа... много, много ми звучи като Токичов пълнеж, но ми харесва тая носталгична нотка, която усещам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много слабо ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 На мен много ми харесва. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 И на мен ми звучи като старите нейни песни от Токича, но на тези по-слабите, на които не залагаше. Като цяло е много приятна, но очаквах малко повече. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Очаквах повече, не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Очаквах повече, не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Страхотна ето това искам да слушам супер, на коледа винаги много добри песни правят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много е хубава, браво! Дано се популяризира. Наистина напомня много на песните от Токича, което е много яко Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много Токич има в тази песен, ама много .... Хубава е песента. Да, доста е сходна със старите й, което е хубаво. Но защо ми се струва, че гласът й е някак си приглушен, а и тя сякаш фъфли и съска нещо, не мога да я чуя на места какво приказва. Сякаш й е зор. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Да ви кажа... на мен ми прилича на онези песни от Токича, които слагаха за пълнеж по албумите им. Точно същото си мислих докато я слушах и заспивах малко, по - малко вечния си сън... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Нещо й липсва на тая песен. Имала е много по-хубави балади Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много ми напомня на старите ѝ песни, харесва ми! Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много прилича на "Боли", особено в куплетите. Иначе не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много различна песен от всичко, което се пуска в момента и същевременно толкова напомня на старите й песни от времето на Токича. Текста е много добър, все пак е на Анастасия Мавродиева. Музиката също ми допада. Като цяло достойно завръщане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Не ме интересува, че това не е масово харесван стил! Това е точно стила на Гергана и песента е като песните от втория й албум...Изпяването и куплетите са много подобни на Боли-акустична версия. Може да си пуснете да видите. Липсваше ми това изпяване на Гергана! Тук звучи чисто, както Токича и правеше гласа, а не както пъшкаше в някой от последните й песни.. Кой е автора на песента? Да не е Токича :Д? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Уникална песен и изпяване,точно от старите и песни.На мен лично ми напомня на "Не те обичам вече" даже,ако ги пуснете една след друга,ще видите,че много си приличат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.