Georgieff. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Звучи като вокал на сингбек :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Заприлича ми на продължение на "Губя те бавно", но е боза тази песен, въпреки хубавия текст. Изпяване ли, не знам, но нещо куца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Много слабо ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Никой ли не знае кой е автора? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Това за мен е една от най-добрите песни на годината. Вече ми е любима, не мога да спра да я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.