Fast Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 Доволен съм от Деса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 Браво на бай Милко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 Това е най-доброто изпълнение на Немска от години. Перфектно се е справила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 Тони Дачева е класа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 2 част: ИВАНА - Нещо нетипично / Шампанско и сълзи ДЕСИ СЛАВА - До тук / Две сърца МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ - За да те забравя СОНЯ НЕМСКА - В сряда се приготви ТОНИ ДАЧЕВА - Бедни и богати МАРИЯ - Най-добрият ИЛИЯН - Обичам те до безсъзнание / Тупалка КАЛИ - Като те почна ЕМИЛИЯ - Ето ме / Не виждам БОРИС ДАЛИ - Пиян Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 хахахаха даваха ме по Планета хахахаха ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Джена беше супер яка!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Ивана разбива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Обичам я тая Ивана!!! Много голяма!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 Преслава ги смаза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 Лъжа еее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 3 част ДЖЕНА - Да те бях ранила ДЖЕНА - Ти къде беше ГАЛИН ft. ДЖЕНА - С мен да вървиш ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - Влез ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - Мога пак ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА и 100 КИЛА - 4 червени луни АНЕЛИЯ - Генерал АНЕЛИЯ - Искам те, полудявам ФИКИ - Бум ГАЛЕНА - Знам диагнозата ГАЛЕНА и ДЕСИ СЛАВА - В твоите очи ГАЛЕНА и ФИКИ - Кой ГАЛЕНА - Утешителна награда ПРЕСЛАВА - Моето слабо място ПРЕСЛАВА - Дяволско желание ПРЕСЛАВА - Лъжа е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Омръзна ми що я няма? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Омръзна ми що я няма? И на Анелия - "Погледни ме в очите" са резнали.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Пресленцето е смазала с прием! Като цяло добър концерт, хареса ми. Най-вече втората и третата част са супер, уникални! Браво на всички участвали, супер е. Забелязах, че Галена и Фики май са им сложили плейбек отгоре, но сега съм пил и не мога да кажа със сигурност, утре като се осъзная, ще кажа. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Хванах по БТВ ... много лошо озвучаване. С малки изключения като КАли и Ема, микрофоните бяха доста намалени. От песните, които чух "Пиян" и "До тук" са най-големите стари хитове. На Ивана след това. Доста слабо "Влез" - аз и преди писах, че това беше хипер хит, но за 3 месеца. С днешна дата не е нищо. Като цяло, БТВ са купили изпълненията с ретро чалга основно. И да... Фики продължава да доминира над Галин. Това е положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.