Gerganafen Публикувано на Декември 25 Report Share Публикувано на Декември 25 Stela: Смених линка с работещ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Много яка музика. Добра е песничката, но май и нея няма да я слушам дълго време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Много яко звучене, но не харесвам такъв тип текстове, от клипа също не съм кой знае колко очарован, макар да е разчупена и готина в него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Малеее страшна е !!! От песента съм много доволен , на кой е ? Клипа не е кой знае какво , но картинката е перфектна , визиите- също . А Камелия с шапката цепи . 44 годишна жена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Може ли някой да даде линк, че не се отварят вградените клипове от ВиБокс-а?. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Много евтин клип. За 2.50 както самата камелия казва. Песента е блудкава и целия проект идва някак ретро. Изостава наистина. Да вземе да направи някоя мазнотия от Оцко. Има спешна нужда от стилист. Не може с тия потури от Илиянци да снима клипове. Кама изгуби усет за песни и обличане. Дай го двойно беше много по-ударна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Много евтин клип. За 2.50 както самата камелия казва. Песента е блудкава и целия проект идва някак ретро. Изостава наистина. Да вземе да направи някоя мазнотия от Оцко. Има спешна нужда от стилист. Не може с тия потури от Илиянци да снима клипове. Кама изгуби усет за песни и обличане. Дай го двойно беше много по-ударна. Тези потури са Версаче , поне като не разбираш не се обаждай неподготвен . В последните си 4 клипа работи с един и същ стилист . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Евтин, но все пак оригинален клип. Песента става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Наистина доста смъкна качеството на проектите. Песента е готина, клипът също не е зле, но тя може много повече. Кадрите с очилата и тия шалвари ми стоят много евтино, по добре щеше да е без тях според мен. п.п. Само аз ли не разбрах какво беше това в началото на клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Музиката само ми харесва. В клипа с червеното - Андреа, с дънковото - Теди Александрова, с качулката - Джина Стоева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Нищо особено,очавах повече. "Неповторим" е хита Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Както стана ясно, клипът бил сниман юни месец. Смятам че ако беше пуснат проектът лятото може би щеше да пожъне повече успех. Тези визии към момента не са особено актуални. Иначе Камелия е адски секси и провокативна, което, разбира се, за нея е съвсем нормално. По-палава ми е, можеше да се поразтанцува повече, да не се прави, че не й се отдава. Българската Мадона отвсякъде. Надявам се, че през новата година ще работи по-активно и с поглед към бъдещето, защото Камелия носи иновацията в себе си, така че... да действа. ПС. И да спре да го снима тоз Виктор, всички разбрахме, че е супер голям мъжкар, най-красивия българин и т.н., и т.н., но започва да ме дразни това излишно пропагандиране. Още повече, че грам артистичност няма. Ай сиктир Толкова хубави млади момичета и момчета има, да им се дава възможност и на тях (нас) да се показват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Кама наистина носи иновацията. Всички видяхме след Неповторим какво станв. Скъсаха се да копират и коя ли не снима Виктор след нея.... ама тоя проект е много зле ... язък за потурите "Версаче" аххаах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Не ми харесва. Музиката е хубава, но текста не е за нея. Клипа не е нещо особено... Като цяло - слаб проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Зарибява, но не е песента, която ще я изкара от дупката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 По принцип харесвам Камелия и то много! Но последните й песни никакви ги няма. За клипа няма да коментирам, защото всички знаем, че ако си даде зор ще направи много добър такъв. Песента обаче няма ниииикаква кулминация. Изпята е много монотонно и без никаква емоция. Визиите ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Зарибява, но не е песента, която ще я изкара от дупката. Коя дупка, ако мога да попитам? Че нещо си говорите постоянно наизуст, а Кама на никой нищо не отчита и прави най-много пачка в чалгата.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 На Камелия Пайнера и беше виновен, че не можела да се развива и т.н. Какво стана сега трети пореден провал и извън Пайнер! Явно фирмата не и е виновна, просто няма усета за хубави песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Само Виктор е найс от цялото това нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Песента бива. Клипът е отбиване на номер, а тази тема може да стане безкрайна, само заради доста смехотворни постове, като на Влад и Христина..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 И Кама, като Ивана си прави песни, които на нея и харесват и на почитателите й. Личи си, че не и пука, че няма да станат тоталните хитове и няма масовия слушател да ги хареса. Прави си песните за кеф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Обожавам да гледам клиповете на Камелия. Всеки поглед и жест са преценени и те карат да зяпаш докрай с интерес! Най-много ми хареса с дънковото и шапката! Уникална мацка! Клипът ми харесва, песента ми е монотонна. Предните две ми харесаха много повече и още ги слушам. Тук може би текстът играе кофти роля, понеже не харесвам такива послания... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Коя дупка, ако мога да попитам? Че нещо си говорите постоянно наизуст, а Кама на никой нищо не отчита и прави най-много пачка в чалгата.... Дупка от към нови хитове. Като слушател на тази музика, искам добри песни и пачките, които правят певиците не ме интересуват. Що се отнася до участия - там Кама е цар, но последните й 4-5 песни нямат принос към това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 И аз искам добри песни и затова "Дай го двойно" не ми хареса. Тази песен обаче е добра, само песента. Не е претоплена манджа като последните на Галена и Преслава, на Азис, "императрица" Яница и еднаквите песновки на Константин, Илиян, Галин и Фики. Няблягам на това, защото стана норма всичко, което не е с марка Пайнер да се оплюва по презумция, а не виждате, че в Пайнер нищо не правят в последните месеци, ама съвсем нищо. Говорех ви след концерта за това, но никой не вдява. Вчера като гледахте записа от "феноменалният" Ви концерт, баш хейтърите се изпариха, щото не е добре да се вясвят с нови простотии. Само да припомня, че от най-новите "пайнерски" неща, само до някъде на Цура Янева става. Другото е пълен шит, а тук ми се изкарва едва ли не турбо хитове за хилядолетия. Нещо в тези форуми масово започнаха да се губят критериите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Значи, клипът ми харесва. Не е като предната боза. Мелодията пак е един път, както предната, обаче...дотук със суперлативите. Текстът!!! Кой й пише тея боклучиви текстове, не знам. Ами не е запеваемо това нещо. Аз бях готов да я спра още на петдесетата секунда след като чух тази "лирика". Еми, може би щеше да има успех тоя текст през 2000 година. Ще й трябва цял арсенал от малки... ротацийки, за да се забележи песента. Като текст "Неповторим" беше най-запеваем, затова и песента до момента й беше най-успешна. А също така се разочаровах. Къде е Енрике Иглесиас? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И ми се струва тъпа идея да промотира клип на Коледа. Всички са се събрали семейно. Едва ли някой следи ВБОКС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.